Първоначално изпратено от mikomikov
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Отглеждане на жасмин
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от anonumvs Разгледай мнениеНо се пораждат много въпроси. Защо никой не го отглежда, при условие, че вирее в България. Аз лично имам в двора си 20 годишен жасмин. Още повече, цената на етеричното масло доближава това на розата.
Те имат разработки за отглеждане на различни лечебни и етерично-маслени растения.
П.П. На мен отглеждането на жасмин ми се струва приключение. Като начало, аз бих се спряла на нещо не толкова екзотично.Приятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonumvs Разгледай мнениеНо се пораждат много въпроси. Защо никой не го отглежда, при условие, че вирее в България. Аз лично имам в двора си 20 годишен жасмин. Още повече, цената на етеричното масло доближава това на розата.destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonumvs Разгледай мнениеУви, Лавена АД не отглеждат и не преработват жасмин. Или поне така ми казаха.
Успех тогава!Only God Can Judge me...
Коментар
-
Първоначално изпратено от anonumvs Разгледай мнениеЗдравейте, обмислям засаждане на площи с жасмин за извличане на етерично масло. Има ли някой опит в сферата? Някой да е чувал да се отглежда жасмин индустриално в България?
Мерси предварително!
Почнаха с лавандула, но мисля, че отглеждат и жасмин.
Виж в сайта им.Only God Can Judge me...
Коментар
Коментар