IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиционно злато на дребно, въпрос

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kpetrof Разгледай мнение
    Най-тъпото е, че като гледам тука двама-трима разсъждават наистина като пост соц новобогаташчета, 400 лв пари не били, едно джони било, за швейцарски шоколад не стигали, дори. Отиди го кажи на някой, който няма пари за хляб. Щото някой си изчисляват левчетата в хлябове. Абе такива да не мислите че сте хванали бат ви бойко за шлифера, наистина? И нещо като малко съвест, така? Която да ви зачовърка, когато говорите подобни неща?
    Ако още не си я продал. Моята оферта е 300 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
      Не продавай Напальонът, БЛИЖИ ГО !!!

http://www.dnes.bg/health/2015/04/23...pri-rak.261462

А златните медальончета да ги използваме като биберони

Коментар

• Не продавай Напальонът, БЛИЖИ ГО !!!

http://www.dnes.bg/health/2015/04/23...pri-rak.261462

Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
          бе ти на луд ли се правиш или кво ? ква нумизматика та е подгонила ? слушай хората какво ти казват и недей да философстваш : "или 18 ии 24 " , брех разбирач. или питаш и казваш едно мерси за отговора или си философствай някаде другаде. А.... сигурен ли си че вашите не четат форума или от другаде си я гепил?
          Най-тъпото е, че като гледам тука двама-трима разсъждават наистина като пост соц новобогаташчета, 400 лв пари не били, едно джони било, за швейцарски шоколад не стигали, дори. Отиди го кажи на някой, който няма пари за хляб. Щото някой си изчисляват левчетата в хлябове. Абе такива да не мислите че сте хванали бат ви бойко за шлифера, наистина? И нещо като малко съвест, така? Която да ви зачовърка, когато говорите подобни неща?

Коментар

• стига на дребно

За 300-400лв. изписа един тон фермани.Щели хда го лъжат, мамят гонят искал документи.Малоумни истории за една 6г. монетка с парите от които стигат за бутилка синьо джони два пакета шам фъстък и бадеми а за швейцарски шоколад няма и да стигне.

Коментар

Е то ако не беше продупчен щях да му търся някаква нумизматична цена.
              бе ти на луд ли се правиш или кво ? ква нумизматика та е подгонила ? слушай хората какво ти казват и недей да философстваш : "или 18 ии 24 " , брех разбирач. или питаш и казваш едно мерси за отговора или си философствай някаде другаде. А.... сигурен ли си че вашите не четат форума или от другаде си я гепил?

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                Продупчена не ме интересува.В тавекс ще ти дадат по 60 лв. за грам.
                Е то ако не беше продупчен щях да му търся някаква нумизматична цена.

Коментар

• Продупчена не ме интересува.В тавекс ще ти дадат по 60 лв. за грам.
                  Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• От цялата работа не можах да разбера на каква цена от Тавекс вземат тези наполеони. 413 за наполеон, но някой ми каза, че ако е продупчен давали 360-370.

Коментар

• Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнение
                      Направи снимки.Аз може да я взема..
                      мога да кача снимки малко по-късно но ако не си от района, на ямбол сливен, омуртаг не виждам как може да стане.

Коментар

• Направи снимки.Аз може да я взема..
                        Sapienti sat - На разбиращия (и малко) му е достатъчно.

Коментар

• голямя каша ви е в главите с тез карати Ей затуй златото не е балон...
                          Монетата от 20 златни френски франка т.нар. "наполеон" е проба 0.900 или 21.6 карата. Стандартното тегло и е 6.4516 грама. диаметър 21мм. Ако е била в употреба със сигурност е под това тегло. Монетата няма НИКАКВА нумизматична стойност и цената и е цената на материал злато. Възможности за продажба:

1. Тавекс: бързо, лесно, коректно и изгодно, може да има и други фирми и бюра. За банките забрави.
                          2. auction.bg, olx, bazar и т.н.
                          3. Почти всеки златар. Ей тука почва големия филм щото златаря има възможност да те преметне с каратите ако разбере че ти е каша в главата. Цените на златарите ги обявяват в 14 карата и е с 1-2-3-5 лв. по надолу от фиксинга за деня.
                          4. По нумизматични сбирки, битаци и т.н. - не си заслужава за 1 монета да си губиш времето.

Коментар

Благодаря за съветите, приемам и още
                            Не, не правя реклама на банка. Аз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
                            Направо ми е супер тъпо въобще да мисля да продавам монета на цената на златото в нея, но в момента съм финансово притиснат.
                            Ако искате може да видите монетата тук:
                            http://www.24hgold.com/english/gold_...&view=3&pays=0
                            413 кинта в тавекс - просто им я даваш, проверяват ти я, за да не е фалшива, и си получаваш парите. После може пак да си я купиш - ако падне цената на златото, и по-евтино Тавекс има в 3-4 мола в София, мисля, че ги имаше и в Пловдив, Варна и Бургас. Естествено можеш да идеш и при златар - за там нямам идея каква ще е цената. питай полкича, той е по-в час с тях
                            Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience

Коментар

Аз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
                              как може да те измами златар???

влизаш при него и той ти дава 400 лв във фалшиви банкноти ли?

или си мислиш, че златаря е подготвил под масата фалшив наполеон защото те знае, че ти влизаш с истински и този златар като фокусник сменя двете монети и ти си тръгваш с ментето???

друга каква измама може да се случи при златара?

в края на краищата 400 лв. е сума която всеки нормален човек носи в портфейла си ............... не говорим за стотици хиляди и милиони

--------------------------------

като имаш пари пак ще си купиш наполеон .................. не приемай толкова трагчино нещата...

успех
                              fuск the bеаr - give me the bееr

Коментар

• Благодаря за съветите, приемам и още
                                Не, не правя реклама на банка. Аз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
                                Направо ми е супер тъпо въобще да мисля да продавам монета на цената на златото в нея, но в момента съм финансово притиснат.
                                Ако искате може да видите монетата тук:
                                http://www.24hgold.com/english/gold_...&view=3&pays=0

Коментар

Working...
                                X