Първоначално изпратено от kpetrof
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестиционно злато на дребно, въпрос
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениебе ти на луд ли се правиш или кво ? ква нумизматика та е подгонила ? слушай хората какво ти казват и недей да философстваш : "или 18 ии 24 " , брех разбирач. или питаш и казваш едно мерси за отговора или си философствай някаде другаде. А.... сигурен ли си че вашите не четат форума или от другаде си я гепил?
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpetrof Разгледай мнениеЕ то ако не беше продупчен щях да му търся някаква нумизматична цена.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеПродупчена не ме интересува.В тавекс ще ти дадат по 60 лв. за грам.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blackaquarius Разгледай мнениеНаправи снимки.Аз може да я взема..
Коментар
-
голямя каша ви е в главите с тез карати Ей затуй златото не е балон...
Монетата от 20 златни френски франка т.нар. "наполеон" е проба 0.900 или 21.6 карата. Стандартното тегло и е 6.4516 грама. диаметър 21мм. Ако е била в употреба със сигурност е под това тегло. Монетата няма НИКАКВА нумизматична стойност и цената и е цената на материал злато. Възможности за продажба:
1. Тавекс: бързо, лесно, коректно и изгодно, може да има и други фирми и бюра. За банките забрави.
2. auction.bg, olx, bazar и т.н.
3. Почти всеки златар. Ей тука почва големия филм щото златаря има възможност да те преметне с каратите ако разбере че ти е каша в главата. Цените на златарите ги обявяват в 14 карата и е с 1-2-3-5 лв. по надолу от фиксинга за деня.
4. По нумизматични сбирки, битаци и т.н. - не си заслужава за 1 монета да си губиш времето.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpetrof Разгледай мнениеБлагодаря за съветите, приемам и още
Не, не правя реклама на банка. Аз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
Направо ми е супер тъпо въобще да мисля да продавам монета на цената на златото в нея, но в момента съм финансово притиснат.
Ако искате може да видите монетата тук:
http://www.24hgold.com/english/gold_...&view=3&pays=0Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Първоначално изпратено от kpetrof Разгледай мнениеАз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
влизаш при него и той ти дава 400 лв във фалшиви банкноти ли?
или си мислиш, че златаря е подготвил под масата фалшив наполеон защото те знае, че ти влизаш с истински и този златар като фокусник сменя двете монети и ти си тръгваш с ментето???
друга каква измама може да се случи при златара?
в края на краищата 400 лв. е сума която всеки нормален човек носи в портфейла си ............... не говорим за стотици хиляди и милиони
--------------------------------
като имаш пари пак ще си купиш наполеон .................. не приемай толкова трагчино нещата...
успехfuск the bеаr - give me the bееr
Коментар
-
Благодаря за съветите, приемам и още
Не, не правя реклама на банка. Аз лично бих предпочел да я дам на златар, но не познавам такива, а всеки може да се опита да те измами в тая сфера...
Направо ми е супер тъпо въобще да мисля да продавам монета на цената на златото в нея, но в момента съм финансово притиснат.
Ако искате може да видите монетата тук:
http://www.24hgold.com/english/gold_...&view=3&pays=0
Коментар
Коментар