...А, ако е за ментори, колко народ тук ще те изменти, дори на граждански начала, ехе-хе!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся Бизнес Ангел и ментор
Collapse
X
-
Ако някои ще раздава пари , има имам една много яка уникална идея, но е толкова тайна че на никои няма да я кажа.
За реализирането и ми трябват колкото може по-вече пари , възвръщаемостта ще е много голяма , лично за мен ще е към 100% още в момента на вземането на парите.
Възвръщаемостта на инвеститора ............ бе никои не може да му даде толкова колкото аз мога да му обещаяНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi-Petrov Разгледай мнениеСтава дума за създаването на "екстремен парк", предназначен за търсачи на силни усещания и прилив на адреналин. Изграждането му ще бъде без аналог в България, че дори и в Светът (поне не съм запознат някой някъде да е правил нещо такова. Има нещо подобно в щатите, но не точно като идеята ми). Самото ноу-хау на парка ще е в това, че хора без възможности като: финанси, липса на свободно време и опит, ще могат да опитат екстремно изживяване, което до сега беше запазено само за малцина. Нужната площ за парка- между 3 и 5 декара, като в него няма да има сложни и скъпи съоръжения. Нужната инвестиция- между 70 и 100 хиляди лева. Възвращаемостта- между 6 и 12 месеца (това разбира се при една мащабна маркетингова кампания)! За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с мен.
https://gust.com/destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dury Разгледай мнениеХайдеее още единПриятелството се състои от серия изловени и неизловени предателства !!!
Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от Georgi-Petrov Разгледай мнениеСтава дума за създаването на "екстремен парк", предназначен за търсачи на силни усещания и прилив на адреналин. Изграждането му ще бъде без аналог в България, че дори и в Светът (поне не съм запознат някой някъде да е правил нещо такова. Има нещо подобно в щатите, но не точно като идеята ми). Самото ноу-хау на парка ще е в това, че хора без възможности като: финанси, липса на свободно време и опит, ще могат да опитат екстремно изживяване, което до сега беше запазено само за малцина. Нужната площ за парка- между 3 и 5 декара, като в него няма да има сложни и скъпи съоръжения. Нужната инвестиция- между 70 и 100 хиляди лева. Възвращаемостта- между 6 и 12 месеца (това разбира се при една мащабна маркетингова кампания)! За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с мен.
Коментар
-
Търся Бизнес Ангел и ментор
Става дума за създаването на "екстремен парк", предназначен за търсачи на силни усещания и прилив на адреналин. Изграждането му ще бъде без аналог в България, че дори и в Светът (поне не съм запознат някой някъде да е правил нещо такова. Има нещо подобно в щатите, но не точно като идеята ми). Самото ноу-хау на парка ще е в това, че хора без възможности като: финанси, липса на свободно време и опит, ще могат да опитат екстремно изживяване, което до сега беше запазено само за малцина. Нужната площ за парка- между 3 и 5 декара, като в него няма да има сложни и скъпи съоръжения. Нужната инвестиция- между 70 и 100 хиляди лева. Възвращаемостта- между 6 и 12 месеца (това разбира се при една мащабна маркетингова кампания)! За повече информация, моля не се колебайте да се свържете с мен.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар