прояваявам интерс , колко капитал искате да наберете. имате ли история. имам предвид да вида ГФО за поне 3те последни години
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Частно предлагане на ценни книжа от стартиращо ИТ предприятие
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНима има по - добра поща от абв?!!
С тази поща можеш да видиш IP адреса на човека който ти пиша! Това е най-голямото предимство!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ballomed Разгледай мнениеЗащо "стартиращо ИТ предприятие" има мейл в абв.бг?
С тази поща можеш да видиш IP адреса на човека който ти пиша! Това е най-голямото предимство!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от risktechnologiesУважаеми г-н Наивник,
На основание този член, публикуваната от мен информация няма характер на публично предлагане на ценни книжа - не е оферта. За да има такъв характер е нужно да бъде упомената и насрещна престация, каквато в моите думи липсва. Затова и информацията, която съм обявил може да е всичко друго, но не и достатъчна Т.е. не само че няма налице публично предлагане, но няма и предлагане въобще.
Уважаеми г-н Черкезов,
Аз и екипът ми вярваме в теорията за субективната стойност, затова по мое мнение може да достигнем "price discovery" само след обстойни разговори относно икономиката на нашата дейност, както и след като изясним по кои точки от възможните начини за развитие на бъдещето постигаме съгласие.
Ако желаете, бих отделил време да се запозная с Вас и Вашата група.
При интерес, моля свържете се с мен на гореупоменатия имейл адрес.
Благодаря за разбирането
С уважение,
Георги Георгиев
Аз лично нямам против набирането на капитал в средствата за масово осведомяване.
Нямам нищо против и Комисията да спре да се занимава с глупости, но тя не спира.
Желая ви най-искрено успех!!!
Още повече, че най-хубавото което се случи тази седмица в България е продажбата на Телерик!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКоя комисия и какво трябва да направят?
1. петдесет и повече лица в продължение на една календарна година, или
2. неопределен кръг лица, включително чрез средствата за масово осведомяване.
и
Чл 221 ал(4) (Предишна ал. 3, изм. - ДВ, бр. 61 от 2002 г.) Който привлича или допуска привличането на парични средства и/или други имуществени права, освен при условия и по ред, определени в друг закон, чрез покани (изявления), отправени до повече от 50 лица или до неопределен кръг лица, включително и чрез средствата за масово осведомяване, без да е спазил изискванията на този закон и актовете, издадени за неговото прилагане, се наказва с глоба от 5000 до 50 000 лв., ако деянието не съставлява престъпление.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеС това предлагането ви престана да бъде частно.
Вижте какво можете да направите по въпроса, защото Комисията слухтиДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от risktechnologies Разгледай мнениеУважаеми дами и господа,
Казвам се Георги Георгиев, предприемач.
]
Вижте какво можете да направите по въпроса, защото Комисията слухти
Коментар
-
Частно предлагане на ценни книжа от стартиращо ИТ предприятие
Last edited by risktechnologies; 29.08.2019, 11:07.Най-добрият начин да предвидим бъдещето е да го създадем.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар