Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идеи за инвестиции
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнениеНе искам да избирам измежду 'хиляди инвестиции'. Лично аз бих инвестирал в собствена операционна система, в криптирани комуникации и в кибер-анализ - и инвестирам доколкото имам техническа възможност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alessano Разгледай мнениеМожете да избирате измежду хиляди проекти за инвестиции портал.
Коментар
-
инвестиционен портал
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениездравейте.
предполагам, че има такава тема във форума, но нека я актуализираме към момента.
бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. Независимо за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените, просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват. може да е краткосрочно или дългосрочно, може да е някакав много малък бизнес, инвестиция в нещо, акции , покупко- продажба и т.н.едва ли всички биха искали да споделят такова инфо, но все пак ако някои го направи ще съм благодарен, всмисъл че ако аз бях примерно финансист бих споделил как хората да изпозват най-добре парите си , за да си докарат някаква по -добра доходност от тази на банките. нека така взаимно си бъдем от полза, защото ако сами не си помагаме със знанията и уменията си, едва ли тези отгоре биха го направили някога. а и све пак това е основната цел на интернет да свързва хората. моля без постове за бързо и неимоверно забогатяване, разни секти, схеми и т.н.мерси.
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПравилно ги смята той. Със самолетния билет толкова.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениете златни тея оФФФце бре - по илядарка доларес едната
освен млеко требе и друго да правятв Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ
Коментар
-
Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнениеПравилно ги смята той. Със самолетния билет толкова.
А бордот сам ке си падне ази не го бутам защото е непоклатим
Коментар
-
Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнениеС това ниво на математика, което демонстрираш, не виждам, как ще бутнеш бордО скоро.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнениете златни тея оФФФце бре - по илядарка доларес едната
освен млеко требе и друго да правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ
освен млеко требе и друго да правят
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЕй те това, я й доходно, я й сигурно, я и двете.
Я, я !
Абе, момък, ти си решил да спекулираш. ОК. "Инвестиция"- 1 път.
Решил си и да НЕ носиш финансовия риск ти, ами оня, дето ще ти налее. Още по-"инвеститорски" подход.
Чудя се...
...Абе, дали да не взема да се запиша на един курс по дебелоочие и навлеканство при теб? талант си, трябва да ти се признае.
До mani9 :
- Друг не знам, но този е, освен останалото, и всеяден. Много ще "спечелиш" с него. Пазѝ си гърба и парите, човече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнениеС малка сума спокойно може да отворим брокерска къща в София и да печелим по 5-10 хиляди лева на месец .
Я, я !
Абе, момък, ти си решил да спекулираш. ОК. "Инвестиция"- 1 път.
Решил си и да НЕ носиш финансовия риск ти, ами оня, дето ще ти налее. Още по-"инвеститорски" подход.
Чудя се...
...Абе, дали да не взема да се запиша на един курс по дебелоочие и навлеканство при теб? талант си, трябва да ти се признае.
До mani9 :
- Друг не знам, но този е, освен останалото, и всеяден. Много ще "спечелиш" с него. Пазѝ си гърба и парите, човече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнениездравейте.
предполагам, че има такава тема във форума, но нека я актуализираме към момента.
бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. Независимо за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените, просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват. може да е краткосрочно или дългосрочно, може да е някакав много малък бизнес, инвестиция в нещо, акции , покупко- продажба и т.н.едва ли всички биха искали да споделят такова инфо, но все пак ако някои го направи ще съм благодарен, всмисъл че ако аз бях примерно финансист бих споделил как хората да изпозват най-добре парите си , за да си докарат някаква по -добра доходност от тази на банките. нека така взаимно си бъдем от полза, защото ако сами не си помагаме със знанията и уменията си, едва ли тези отгоре биха го направили някога. а и све пак това е основната цел на интернет да свързва хората. моля без постове за бързо и неимоверно забогатяване, разни секти, схеми и т.н.мерси.
Коментар
-
Отн.: '... и по-лошо могат да докарат'
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеЗа жалост, има и млади, симпатични, изпълнителни...и без капка въображение, тръпка, свобода на мисълта - абе, изобщо, фактически поразени на корен - хора дето, и да сменят някой пенсиониран, и по-лошо могат да докарат. Вярвай ми, трета година вече бера ядове по тая линия. "Искат да помогнат"...и току те облъчват с /поредната свръхдоза/ простотии, от които ти се драйфа.
Коментар
Коментар