IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за инвестиции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
    Не искам да избирам измежду 'хиляди инвестиции'. Лично аз бих инвестирал в собствена операционна система, в криптирани комуникации и в кибер-анализ - и инвестирам доколкото имам техническа възможност.

Бай Бил, успех .....

Коментар

• Първоначално изпратено от бай Промо Разгледай мнение
      Не искам да избирам измежду 'хиляди инвестиции'. Лично аз бих инвестирал в собствена операционна система, в криптирани комуникации и в кибер-анализ - и инвестирам доколкото имам техническа възможност.
      "Собствена информационна система" ли чуха ушите ми? Чудесно! Направи своя /т.е., инвестирай труд, време, познания/ и ще те поздравя публично. Ако ли не - купувай. От какво, мислиш, се хранят софтуерните гиганти ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Alessano Разгледай мнение
        Можете да избирате измежду хиляди проекти за инвестиции портал.

Коментар

• инвестиционен портал

Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнение
          здравейте.
          предполагам, че има такава тема във форума, но нека я актуализираме към момента.
          бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. Независимо за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените, просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват. може да е краткосрочно или дългосрочно, може да е някакав много малък бизнес, инвестиция в нещо, акции , покупко- продажба и т.н.едва ли всички биха искали да споделят такова инфо, но все пак ако някои го направи ще съм благодарен, всмисъл че ако аз бях примерно финансист бих споделил как хората да изпозват най-добре парите си , за да си докарат някаква по -добра доходност от тази на банките. нека така взаимно си бъдем от полза, защото ако сами не си помагаме със знанията и уменията си, едва ли тези отгоре биха го направили някога. а и све пак това е основната цел на интернет да свързва хората. моля без постове за бързо и неимоверно забогатяване, разни секти, схеми и т.н.мерси.
          Можете да избирате измежду хиляди проекти за инвестиции портал: InvestGo24.com

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
            Правилно ги смята той. Със самолетния билет толкова.
            Не само самолетният билет. Нали трябва и да се отглеждат щастливи. Я сложи разходите за кабелна и сателит. Нали са австрийски ще искат на немски да гледат ТВ. Ами после ресане, подстригване.... То не е тъй както си мислиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение
              те златни тея оФФФце бре - по илядарка доларес едната

освен млеко требе и друго да правят
              по 100$ едната + транспорт.
              в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от vikhunter Разгледай мнение
                Билета плюс снемането на отпечатъци - оФФце оффце ама у Немачко ще ходят
                А бордот сам ке си падне ази не го бутам защото е непоклатим

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ervenasgan Разгледай мнение
                  С това ниво на математика, което демонстрираш, не виждам, как ще бутнеш бордО скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mito Karamitov Разгледай мнение

С това ниво на математика, което демонстрираш, не виждам, как ще бутнеш бордО скоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от vabo_2008 Разгледай мнение
                      200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ

Коментар

• 200 000$ ми трябват да купя 2000 овце от австралия .едни германци искат 6000 тона овче сирене от БГ
                        в Швеция ДДС-то е 20% + и учебниците са безплатни диференциална геометрия комплексен анализ

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Ей те това, я й доходно, я й сигурно, я и двете.
                          Я, я !
                          Абе, момък, ти си решил да спекулираш. ОК. "Инвестиция"- 1 път.
                          Решил си и да НЕ носиш финансовия риск ти, ами оня, дето ще ти налее. Още по-"инвеститорски" подход.
                          Чудя се...
                          ...Абе, дали да не взема да се запиша на един курс по дебелоочие и навлеканство при теб? талант си, трябва да ти се признае.

До mani9 :
                          - Друг не знам, но този е, освен останалото, и всеяден. Много ще "спечелиш" с него. Пазѝ си гърба и парите, човече.
                          Я направо да почва да цъка на форекса. Това ми се струва единственото, което отговаря на идеята му - малко пари и огромни печалби. Е вярно, рискът е доста голям и се изискват познания и дисциплина, но все пак няма как да правиш пари ако не ти стиска да поемаш рискове

Коментар

• Първоначално изпратено от fearlessss8 Разгледай мнение
                            С малка сума спокойно може да отворим брокерска къща в София и да печелим по 5-10 хиляди лева на месец .
                            Ей те това, я й доходно, я й сигурно, я и двете.
                            Я, я !
                            Абе, момък, ти си решил да спекулираш. ОК. "Инвестиция"- 1 път.
                            Решил си и да НЕ носиш финансовия риск ти, ами оня, дето ще ти налее. Още по-"инвеститорски" подход.
                            Чудя се...
                            ...Абе, дали да не взема да се запиша на един курс по дебелоочие и навлеканство при теб? талант си, трябва да ти се признае.

До mani9 :
                            - Друг не знам, но този е, освен останалото, и всеяден. Много ще "спечелиш" с него. Пазѝ си гърба и парите, човече.

Коментар

• Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнение
                              здравейте.
                              предполагам, че има такава тема във форума, но нека я актуализираме към момента.
                              бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. Независимо за какво става въпрос,оставям на вас като експерти да прецените, просто искам да е нещо сигурно, с макс доходност, и можеш да си изтеглиш парите ако ти потрябват. може да е краткосрочно или дългосрочно, може да е някакав много малък бизнес, инвестиция в нещо, акции , покупко- продажба и т.н.едва ли всички биха искали да споделят такова инфо, но все пак ако някои го направи ще съм благодарен, всмисъл че ако аз бях примерно финансист бих споделил как хората да изпозват най-добре парите си , за да си докарат някаква по -добра доходност от тази на банките. нека така взаимно си бъдем от полза, защото ако сами не си помагаме със знанията и уменията си, едва ли тези отгоре биха го направили някога. а и све пак това е основната цел на интернет да свързва хората. моля без постове за бързо и неимоверно забогатяване, разни секти, схеми и т.н.мерси.
                              С малка сума спокойно може да отворим брокерска къща в София и да печелим по 5-10 хиляди лева на месец .

Коментар

• Отн.: '... и по-лошо могат да докарат'

Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                                За жалост, има и млади, симпатични, изпълнителни...и без капка въображение, тръпка, свобода на мисълта - абе, изобщо, фактически поразени на корен - хора дето, и да сменят някой пенсиониран, и по-лошо могат да докарат. Вярвай ми, трета година вече бера ядове по тая линия. "Искат да помогнат"...и току те облъчват с /поредната свръхдоза/ простотии, от които ти се драйфа.
                                Едва ли има опция 'по-лошо' от скрита безработица на админ-пенсионер - това е Worst Case Scenario ... макар че познавах един адвокат на 90 год., който беше страхотен ... но не висеше като прани гащи на бюджета, а разчиташе на качество на услугата и на лична компетентност.

Коментар

Working...
                                X