IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за инвестиции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Видеодокументиране и услуга за проучване.

Имах предвид, инвестиция в документиране на нееднозначни твърдения, концепции, ако щете, и такива, определени тук за измами: Големите разбиратели тук вземат Камера, назначават си екип от двама оператори и - командировка на проектен принцип /има-отиват, няма-екипът си работи свои си неща/ при съответния субект/обект, за който тук е отваряна дума. ТОВА е непосредствената инвестиция: Пращат ги и снимат, задават неудобни въпроси /които не е проблем да се изготвят по заявка на заинтересованите/ и т.н., за да се изчисти всякакво съмнение.
    Та, момците правят репортаж, нещата се излагат тук и-каквото сабя покаже: Може на прокуратурата, а може и масова инвестиционна активност. Каквото-такова. Е? Ако напр. има 5 или 10 "обекта" месечно, за 1 година, ще струва по-малко от 20 000[BGN] но, ще се изведе публично пряка и непосредствено документирана видеоинформация.Който се издъни-гори, който не се - може да стане инвестиционен обект. Инвестира се в извършването на услуга, заплащана от намерилите с тяхна помощ своята възможност. Документиращият гарантира обективност.
    Last edited by Pyramid; 24.07.2016, 23:46.

Коментар

• БЕЗ МАЙТАП:

1.Инвестиции в строителство на...защитни съоръжения /бункери?/
      Доставка, търговия, производство на:
      2.Лични предпазни средства: противогази, защитни облекла, ИПП-та и т.н.
      3.Уреди за измерване доза на облъчване /за населението/
      4.Химически разузнавателни комплекти /за населението/
      Срок - среден, от 1 до 5 години /максимум/
      Количества - ЗА ВСЕКИ.
      Яяяяяя, какъв удар се очертава...
      - Наистина, БЕЗ МАЙТАП !
      Last edited by Pyramid; 23.07.2016, 13:37.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
        Поредната тъпа и куха тема!!!
        По-скоро, тя бе превърната насила в такава след властната намеса на модерацията.
        Да е жива и здрава, всеки храни семейство.

Коментар

• Поредната тъпа и куха тема!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
            Благодаря на админите и модовете, че четат и изтриха трите мнения, които визирах.

Аз не искам парите като цяло да стават повече ( макар, че се печатат нови) , а искам парите да сменят притежателите си. Демек аз да имам повече за сметка на други люде. Докато дадени люде трупаха 1991-1997 книжни 20 лв Боянската църква, 50 лв. Христо Г. Данов, 100 лв З. Зограф, 200 лв И. Вазов, 500 лв, Д. Христов, 1000 лв В Левски, 2000лв К. Фичето, 5000 лв З. Стоянов, 10000 лв Вл. Димитров - майстора и 10000лв П. Берон както и най-високият номинал в Бг историята 50000 лв Св. Св. Кирил и Методи - тогава аз си купувах злато и сребро

Удари хиперинфлацията и деноминацията... много от пищещите тук не са виждали тези банкноти, които описах, не са виждали и хартиеното левче с лика на Св. Иван Рилски от 1999, но сега пишат ли пишат. Интересното е, че българският народ е като стадо овци и периодично се строява масово за стрижба. 40 милиарда в банките са показателни. Оцеляват и печелят черните овци.

Пирамид, ако си мислиш, че тук си намирам клиенти за нумизматиката или НИ много се лъжеш. Ти наример имаш ли интерес към 10 ина бр златните 100 лв голям Георги? Щото извън Бг има клиент и даже иска още бр.
            Едно по едно:
            1.НЕ СПОДЕЛЯМ идеологията на паразита. МОЖЕ да имаме повече пари и без останалите да обедняват. В масовия случай, тази работа вече са я свършили.
            2.Скоро правя 50. Т.е., виждал съм всичко, което визираш. Вярно, другояче гледам на това но, светът е хубав, щото сме различни, нали?
            3.За овците си прав но, тези 40 /или колкото са там/ милиарди в баМ!ките са, основно, на стрижещите. Разбираемо, в такъв случай, се поражда компенсаторният рефлекс.
            4.5 пари /ПЕТ ПАРИ/ не давам ни за голям, ни за малък Георги. И си ми е добре.

Коментар

• В име /чети "репутация"/ инвестираш 10 години а, оттам насетне, то те храни.
              Думата ми беше за марката. Търговската марка.
              Идея за инвестиции:
              1.Оглеждате се внимателно.
              2.Търсите нещо /или някого, т.е. група с градивен потенциал/ с дух, характер и принципи, разпознаваеми отдалеч.
              3.Подкрепяте СВОЕВРЕМЕННО и, когато това нещо /а, защо не, примерно, театрална трупа и др. от вида/, явявайки се вече част от екипа, съюзник , меценат и т.н. берете плодове.

Защото, за да получиш, трябва да дадеш. Ако ще, да е ръка.

Коментар

• Благодаря на админите и модовете, че четат и изтриха трите мнения, които визирах.

Аз не искам парите като цяло да стават повече ( макар, че се печатат нови) , а искам парите да сменят притежателите си. Демек аз да имам повече за сметка на други люде. Докато дадени люде трупаха 1991-1997 книжни 20 лв Боянската църква, 50 лв. Христо Г. Данов, 100 лв З. Зограф, 200 лв И. Вазов, 500 лв, Д. Христов, 1000 лв В Левски, 2000лв К. Фичето, 5000 лв З. Стоянов, 10000 лв Вл. Димитров - майстора и 10000лв П. Берон както и най-високият номинал в Бг историята 50000 лв Св. Св. Кирил и Методи - тогава аз си купувах злато и сребро

Удари хиперинфлацията и деноминацията... много от пищещите тук не са виждали тези банкноти, които описах, не са виждали и хартиеното левче с лика на Св. Иван Рилски от 1999, но сега пишат ли пишат. Интересното е, че българският народ е като стадо овци и периодично се строява масово за стрижба. 40 милиарда в банките са показателни. Оцеляват и печелят черните овци.

Пирамид, ако си мислиш, че тук си намирам клиенти за нумизматиката или НИ много се лъжеш. Ти наример имаш ли интерес към 10 ина бр златните 100 лв голям Георги? Щото извън Бг има клиент и даже иска още бр.
                Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от Бонвиван Разгледай мнение
                  Последните три мнения са пълен спам! Пълнеж!
                  Аз лично инвестирам само в сребро, злато, платина, земя и апартаменти в София.
                  Досега от нищо не съм загубил, спечелил съм и инвестициите са реални, лични, мога да ги видя-пипна и т.н.

Мразя хартиените, електронни, виртуални пари, злато и други активи. Не вярвам и не ползвам брокери, инвестититори, посредници и т.н.. Приказката за вълка и шията му е вярна...поне според мен.:-)
                  Успехи на всички инвеститори и спекуланти.
                  Стесняването на видовете активи не е точно по темата. Знаем, че актив или пасив прави от нещото резултатният нетен паричен поток та, защо да се набутваме всички в това, в което и ти? За да създадем ... преобладаващо търсене и групичка алчни кандидати, на които ти да го пробуташ по завишена цена, "генерирайки печалба"?
                  Да те светна: От това, че едни пари си сменят притежателя, ТЕ /парите/ не стават повече.
                  До тук с идеята ти за инвестиция. Пий една бира, па дано се яви някоя нова, по-съществена. Филма сме го гледали.

Коментар

• Последните три мнения са пълен спам! Пълнеж!
                    Аз лично инвестирам само в сребро, злато, платина, земя и апартаменти в София.
                    Досега от нищо не съм загубил, спечелил съм и инвестициите са реални, лични, мога да ги видя-пипна и т.н.

Мразя хартиените, електронни, виртуални пари, злато и други активи. Не вярвам и не ползвам брокери, инвестититори, посредници и т.н.. Приказката за вълка и шията му е вярна...поне според мен.:-)
                    Успехи на всички инвеститори и спекуланти.
                    Ако една книга не си заслужава да я прочетеш втори път, не си е заслувавало и първия прочит.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                      Не ...
                      Те са ценни птици за арабеските, като соколите ...

Като малък на терасата ми долетя един гълъб - гащат Мария Стюард...Уникално красив и питомен...Позволи да го хвана и го сложих в клетката да свикне....
                      Разбраха гълъбарите от махалата и започнаха да наддават...
                      Аз не го размених, но след седмица ми дожаля и го пуснах...Обикаляше терасите на блока и се връщаше в клетката....Направо полудявах от радост, че имам такава птица....
                      След месец изчезна....Казаха ми, че един от съседния блок го е хванал ....
                      Бях хлапе - молби, рев....Накрая си призна, че са го хванали с гълъбар и вече не е в града....

Спомени....незабравими..
                      100% вярно ценят ги повече от жените си все пак жени много ама гълъб шампион е един . Сега майтапа на страна за арабските е много важно да притежават екзотични птици. Така демонстрират висок статус в обществото и вкус към красивите неща

Коментар

• Евала - да - хем удоволствие, хем: бизнес. Но пък си има и нениско ниво на щетимост вероятно.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                          Ти имаш страхотни гълъбченца Ама сигурен ли си, че арапите не ги консумират с гъбки и чесън?
                          Не ...
                          Те са ценни птици за арабеските, като соколите ...

Като малък на терасата ми долетя един гълъб - гащат Мария Стюард...Уникално красив и питомен...Позволи да го хвана и го сложих в клетката да свикне....
                          Разбраха гълъбарите от махалата и започнаха да наддават...
                          Аз не го размених, но след седмица ми дожаля и го пуснах...Обикаляше терасите на блока и се връщаше в клетката....Направо полудявах от радост, че имам такава птица....
                          След месец изчезна....Казаха ми, че един от съседния блок го е хванал ....
                          Бях хлапе - молби, рев....Накрая си призна, че са го хванали с гълъбар и вече не е в града....

Спомени....незабравими..

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнение
                            Ти имаш страхотни гълъбченца Ама сигурен ли си, че арапите не ги консумират с гъбки и чесън?
                            Може и с кардамон да е
                            Обаче е свежарско, евалла на момъка за което.

Коментар

• Първоначално изпратено от Novaka_Bull Разгледай мнение
                              Ето нещо интересно:

Развъждане на редки породи гълъби за арабския свят параметрите са :

1. Пазар за около 300 К в БГ
                              2. Необходима инвестиция около 10 000 К
                              3. Възвръщаемост на годишна база около 150%

Допълнителни условия за успех:
                              1. Специфични знания в областта
                              2. Контакти с крайния потребител/и
                              3. Изградена мрежа за транспорт

аз лично съм с около 3 % пазарен дял
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Mitaka75 Разгледай мнение
                                Това със сайтовете, които си описал е трудна работа. Запознат съм донякъде с този бизнес, и общо взето (почти) няма човек, който да може да ранкне добре (печеливш) сайт в Гугъл, който да се занимава с клиенти. Просто е безсмислено.

Конкретно за Форекс брокера, за които съм писал тяхната оферта е, че ти им даваш капитал, с който търгуват. Тоест колкото повече капитал имат толкова повече пари ще изкарат (или загубят, но това е друга тема).

Иначе имайки известно количество познати и приятели, които разполагат с някакви свободни пари и никаква идея какво да ги правят, и аз съм обмислял някакъв инвестиционен фонд, който да инвестира в "живи" бизнеси. Естествено проблема с "не, не сме банка, не, не можеш да си вземеш парите тоя следобед" важи в пълна сила.
                                Много по-сериозно от въпроса "къде" стои въпросът "как" човек инвестира. Затова, отново ще акцентирам върху познаването на материята...и хората, при/с/в района на достъп на/ които инвестираш. И не е учудващо, че "не, този следобед не може". Помисли сам: Или средствата, или хората, или и двете са въвлечени в генерирането на паричен поток, поемани са ангажименти и т.н. и към трети страни...или някой някому крои шапка, примерно. Обучавай се, трупай опит, познанства и ливъридж, прави всичко с възможно най-скромно лично участие /все по някое време ще изгубиш нещо, поне да не те закопае такава загуба/ и по някое време, след 5-10 години, ще бъдеш много по-навътре с материята. Никой не се е родил научен, за жалост, а най-добрият учител е загубата.
                                И те така, дано това ти свърши работа.

Коментар

Working...
                                X