IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Идеи за инвестиции

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Mammita Разгледай мнение
    Най-сигурната и доходоносна инвестиция са антиките. Цената им никога не пада, защото само ти притежаваш определената антика и я продаваш на цената, която искаш. Не зависи от тозии уж свободен пазар, на който вече има достатъчно много хора с достатъчно големи средства, за да го накарат да се движи в тяхната посока. А с годините цената се вдига.
    Нима? Я ми кажи, тогава, защо всички не са се юрнали да купуват антики?

Коментар

• Най-сигурната и доходоносна инвестиция са антиките. Цената им никога не пада, защото само ти притежаваш определената антика и я продаваш на цената, която искаш. Не зависи от тозии уж свободен пазар, на който вече има достатъчно много хора с достатъчно големи средства, за да го накарат да се движи в тяхната посока. А с годините цената се вдига.

Коментар

• И какво още правят хората: http://vbox7.com/play:9875191477&start=5

Коментар

• Дали това си заслужава да се вложи в него, как мислите ?

Коментар

• Престанете да се обиждате? Това е форум все пак.

Коментар

• Първоначално изпратено от mani9 Разгледай мнение
              здравейте.
              бих искал да получа съвет от уважаемите потребители , които имат опит с инвестирането. имам малка сума, която искам да инвестирам в нещо, което има наистина добра доходност. .
              Класическия пример с ябълката. Започва се с много малко пари и с много тичане, а растежа е огромен.
              Не загребвай мед от празна делва!

Коментар

• ЛЭЛЭ! Эгати "инвестицията". Който си няма работа, да действа. И луди трябва да има на този свят, така че...

Коментар

ще погледна, няма за къде да бързам, някои знае ли колко остава за продавача от една кутия цигари ? и друго ако има някой, който разбира/ се занимава с еврофондове (конкурентноспособност) да го питам няколко неща . мерси.
                  5-6% e za tyrgoveca

Коментар

• Първоначално изпратено от agronoma1 Разгледай мнение
                    Здравейте , предлагам алтернаривна инвестиция в геоложко проучване и минен сектор в Африка, Ботсвана. Запознат съм от няколко години с този реален но високо рисков минен проект. Проектите са три.
                    1. Морупуле въглища 2010 г. (prospecting licence (PL121/2010), covering a total area of 124km2 )
                    а. открита мина 1.2 милиарда тона JORC
                    б. закрита мина 1.6 милиарда тона JORC

2.Стартиращ проект метал-Мед открита мина (prospecting licence (183/2013 and 184/2013), both covering a total area of 1800km2 )

3.Стартиращ проект метал-Сребро открита мина (prospecting licence (183/2013 and 184/2013), both covering a total area of 1800km2 )

Предлагам тези реалени проекти и в България защото съм от тази страна.
                    Не съм копирал информацията от интернет а имам подписан Finder Agreement с неизключителни права със собственника на трите проекта.
                    Ако имате въпроси моля задайте ги.На някои въпроси ще мога да отговоря публично, но на други не.
                    Ааа, разберете се с Черкезов

Коментар

• Алтернативна минна инвестиция

Здравейте , предлагам алтернаривна инвестиция в геоложко проучване и минен сектор в Африка, Ботсвана. Запознат съм от няколко години с този реален но високо рисков минен проект. Проектите са три.
                      1. Морупуле въглища 2010 г. (prospecting licence (PL121/2010), covering a total area of 124km2 )
                      а. открита мина 1.2 милиарда тона JORC
                      б. закрита мина 1.6 милиарда тона JORC

2.Стартиращ проект метал-Мед открита мина (prospecting licence (183/2013 and 184/2013), both covering a total area of 1800km2 )

3.Стартиращ проект метал-Сребро открита мина (prospecting licence (183/2013 and 184/2013), both covering a total area of 1800km2 )

Предлагам тези реалени проекти и в България защото съм от тази страна.
                      Не съм копирал информацията от интернет а имам подписан Finder Agreement с неизключителни права със собственника на трите проекта.
                      Ако имате въпроси моля задайте ги.На някои въпроси ще мога да отговоря публично, но на други не.

ПП
                      Отворих нова тема със същата тематика. Дано високо-интелигентните модератори не я изтрият пак
                      Last edited by agronoma1; 21.06.2014, 14:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                        послания в смисъл на реклами ли?
                        Възможно. Информацията стана стока и целят проникване в мрежите на хората. Щото там има много интересни, понякога, неща. Злоупотреба му казвам...ама всеки сам си решава. После, да не се чуди, що му /примерно/ продали фирмата, апартамента, що приятели не желаят да говорят с него, що други отиват с бухалки и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
                          Явно, да може да пускат зарибяващи "послания към приятелите" и после, да може да избягат оттам към друг профил, и да повторят същото, и същото, и същото...Мразя досадници и някой, продал ме като бройка от "приятелския си списък" може да разчита, че е мъртъв за мен.
                          послания в смисъл на реклами ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
                            Здравейте, напоследък попадам на подобни обяви:

"Здравейте Колеги,
                            Купувам Facebook профил с над 800 приятели
                            Искам приятелите да са главно от България и да може да се сменя името и урл-то на профила "

Някой може ли да ме светне за какво инвестират пари в чужд профил със сменящо се име?
                            Явно, да може да пускат зарибяващи "послания към приятелите" и после, да може да избягат оттам към друг профил, и да повторят същото, и същото, и същото...Мразя досадници и някой, продал ме като бройка от "приятелския си списък" може да разчита, че е мъртъв за мен.

Коментар

• Здравейте, напоследък попадам на подобни обяви:

"Здравейте Колеги,
                              Купувам Facebook профил с над 800 приятели
                              Искам приятелите да са главно от България и да може да се сменя името и урл-то на профила "

Някой може ли да ме светне за какво инвестират пари в чужд профил със сменящо се име?

Коментар

ще погледна, няма за къде да бързам, някои знае ли колко остава за продавача от една кутия цигари ?
                                Ако всичко е легално, няма и толкова.

Чл. 39. (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г.) (1) Акцизната ставка за цигарите е, както следва:

1. на специфичния акциз - 101 лв. на 1000 къса;

2. на пропорционалния акциз - 23 на сто от продажната цена.

(2) Размерът на акциза по ал. 1 не трябва да е по-малък от 148 лв. за 1000 къса.
                                В добавка имаме и ДДС.

Коментар

Working...
                                X