Предлагаме иновативна b2c и c2b услуга, която ако имате интерес ще презентираме пред вас и обсъдим на място. Преди да изчистим бета версията, презентации правим само на място, не и в публични форуми.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търсим инвеститор за технологичен проект!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение"Не са за пускане", Маги. Показването е друго. Човекът тъкмо се е ентусиазирал, дай да не го стряскаме.
Коментар
-
Ние сме новатори в нашия сектор. Има различни видове софтуер. Следим фирмите, които са в нашия бранш, а не най-голямата софтуерна фирма за складов софтуер или счетоводен такъв.
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениенито една от двете, не мога да се сетя името и сега, но щом вие не се сещате ми е ясно че сте наистина новатори
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeedRound Разгледай мнениеНещата са на beta версия и не са за пускане все още. Предпочитаме да се видим лично с потенциалните инвеститори и да им направим презентация на място.
Първоначално изпратено от SeedRound Разгледай мнениеКапитала, който набираме в момента е на стойност 100 000 лв, срещу дял във фирмата. Имаме разработена видео презентация, засягаща как ще изкарва пари, проекта, колко ще изкарва, потенциал и всичко, което го интересува един инвеститор.
Коментар
-
В сайта на www.kpd.bg има редица оферти, в които се твърди, че търсят едва ли не, точно хора като теб. На доста народ от там съм писал, срещат се и сериозни та, защо не опиташ и с тях? Поговори с повече и не изключвам и да откриеш някого. Колегите ТУК са настроени повече за лафове.
Коментар
-
Търсим инвеститор за технологичен проект!
Здравейте,
Разработваме много голям сайт, включващ апликации за Android, iOS и Win 8 (проектът не е локален, а обхваща света), но ни трябва финансиране за доразвитието му. Инкубатори като Eleven, LaunchHub и Earlybird не са опция за нас. Трябва ни среща със сериозен бизнес ангел, инвестиращ в технологични проекти или човек с фонд за дялови инвестиции.
Изключително трудно е да се намери човек с възможности, който да се интересува от инвестиция в технологични иновации в нашата страна. Сигурен съм, че има много хора, но за съжаление няма информация в интернет. Мрежата на бизнес ангелите е прекалено усложнена и с прекалено неподходящи условия, че да търсим бизнес ангел през нея.
Капитала, който набираме в момента е на стойност 100 000 лв, срещу дял във фирмата. Имаме разработена видео презентация, засягаща как ще изкарва пари, проекта, колко ще изкарва, потенциал и всичко, което го интересува един инвеститор.
Ще сме ви благодарни ако ни препоръчате човек или фирма, готови да инвестират в технологични проекти, за да се срещнем и презентираме.
При интерес от ваша страна или при желание да ни препоръчате конкретни хора и фирми, моля пишете ми на ЛС.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар