Първоначално изпратено от Факушкa
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търсим инвеститор за технологичен проект!
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнениеПа как !
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеКак ще си напечаташ акции над обявените и извън предварително оповестени правила, то ако го направиш забрави някой да ти ги купува.Това е бъдещето и идеите и проктите ще се финансират повече от лесно. А търенето на бизнесангели е глупост, то пълно с бизнесдяволи пък ти тръгни да търсиш между тях игла в купа сено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеПо-добре недей. Моите познания в областта са далеч по-малки от твоите но не ме напуска усещането за нещо гнило.
Директно да се хвърлиш в дълбокото при положение, че можеш да постигнеш същото с един блог или малък сайт а апликациите да са хостнати при разработчиците ми се струва неоправдано.
Когато постигнат рейтинг самите нет провайдари ще си ги кешират безплатно само и само да си намалят международния трафик.
Те само да имат успех сред потребителите и всичко останало ще им се нареди.
Само че за тази цел трябва да се сбутат между акули, които ги отнасят с едно мигване и където парите не са от този порядък че да става с реклама.
Тук се иска нещо абсолютно гениално и зарибяващо или абсолютно тъпо и зарибяващо .
Така че споделям мнението на prodigal.
Дано да греша . Ако е така и аз им пожелавам успех в начинаниетоОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеМожем само да гадаем, просто при нашия проект с 200 и с 1000 долара на месец не става, затова го давам като пример. Иначе аз съм заинтересован, но за съжаление нямам възможността да поема сам инициативата. Желая на екипа им успехи и дано развият проекта си, все пак българи сме - трябва да се подкрепяме.
Директно да се хвърлиш в дълбокото при положение, че можеш да постигнеш същото с един блог или малък сайт а апликациите да са хостнати при разработчиците ми се струва неоправдано.
Когато постигнат рейтинг самите нет провайдари ще си ги кешират безплатно само и само да си намалят международния трафик.
Те само да имат успех сред потребителите и всичко останало ще им се нареди.
Само че за тази цел трябва да се сбутат между акули, които ги отнасят с едно мигване и където парите не са от този порядък че да става с реклама.
Тук се иска нещо абсолютно гениално и зарибяващо или абсолютно тъпо и зарибяващо .
Така че споделям мнението на prodigal.
Дано да греша . Ако е така и аз им пожелавам успех в начинанието
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНека не обръщаме темата за нас, темата е за все още неизвестния проект на потребител SeedRound. Ние сме си намерили начин и се оправяме, мисълта ми беше, че пари трябват. x3m е написал доста добре изискванията, понеже сме в една сфера, напълно съм съгласен с него. Все пак, не може да се месим на избора на екипа представляван от потребител SeedRound, може тази сума да е изчислена по друг начин и т.н. Аз само споделих моето мнение, че е малка и недостатъчна, ако става дума за толкова сериозен и световен проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнениеНека не обръщаме темата за нас, темата е за все още неизвестния проект на потребител SeedRound. Ние сме си намерили начин и се оправяме, мисълта ми беше, че пари трябват. x3m е написал доста добре изискванията, понеже сме в една сфера, напълно съм съгласен с него. Все пак, не може да се месим на избора на екипа представляван от потребител SeedRound, може тази сума да е изчислена по друг начин и т.н. Аз само споделих моето мнение, че е малка и недостатъчна, ако става дума за толкова сериозен и световен проект.
Коментар
-
Първоначално изпратено от SeedRound Разгледай мнениеНие сме новатори в нашия сектор. Има различни видове софтуер. Следим фирмите, които са в нашия бранш, а не най-голямата софтуерна фирма за складов софтуер или счетоводен такъв.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПуснете си дигитални акции, създайте си парите които ви трябват. Пари няма, централните банки ги събраха че и на всичко отгоре банките събираха и ги инвестирали като овцете в Турция, Мексико, Русия...Затова всеки трябва да си емитира собствена пара- акция и банките да се регулират по този начин.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Pyramid
Как ще си напечаташ акции над обявените и извън предварително оповестени правила, то ако го направиш забрави някой да ти ги купува.Това е бъдещето и идеите и проктите ще се финансират повече от лесно. А търенето на бизнесангели е глупост, то пълно с бизнесдяволи пък ти тръгни да търсиш между тях игла в купа сено.Last edited by supertrader; 12.02.2014, 16:02.D.Y.F-091066
Коментар
-
Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнениеАбсолютно си прав само дето на мен ми минават малко концепции пречупени през призмата на това какво има смисъл на техния етап и малко се шашкам от резултата.
Дедикейт сървър под наем за 200$ обикновенно е 16 рам , 1 терабайт сторидж и 15 терабайта бенд.с нелимитиран трафик.
Въпрос: Те какъв звяр са наели за 800 долара? И защо? И с какво го напълниха че и го натовариха в затворена бета???
Тук някой ще каже - за да става за в бъдеще ! Да де ама винаги могат да си добавят а и ти си прав че такива неща могат да се правят в клауд .
Искам просто да кажа, че ако искаш да си вършиш работата както трябва по голям проект, сметката за инфраструктура набъбва много бързо.
Успех с начинанието! С нетърпение чакам да видя публична бета/презентация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеПуснете си дигитални акции, създайте си парите които ви трябват. Пари няма, централните банки ги събраха че и на всичко отгоре банките събираха и ги инвестирали като овцете в Турция, Мексико, Русия...Затова всеки трябва да си емитира собствена пара- акция и банките да се регулират по този начин.
И, още един много готин момент: Ние, междувременно, ще сме си пуснали повече дигитални акции, поне два-три пъти повече, и ще закусваме яко. Ша ми спекулират разни, ама-ха !
Супер си, батка ! Поклонъ !Last edited by Pyramid; 12.02.2014, 14:02.
Коментар
-
Reptil
Пуснете си дигитални акции, създайте си парите които ви трябват. Пари няма, централните банки ги събраха че и на всичко отгоре банките събираха и ги инвестирали като овцете в Турция, Мексико, Русия...Затова всеки трябва да си емитира собствена пара- акция и банките да се регулират по този начин.D.Y.F-091066
Коментар
Коментар