IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

DSdomination

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво е DS Domination

Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
    Здравейте,

Искам да ви попитам някой запознат ли е с тази система?

http://dsdomination.com

Не е популярна в България. Не се влагат пари за покупка на продукти.
    Предложиха ми я и се чудя дали има смисъл да се интересувам повече за това.

* Сега прочетох някои материали на английски език, DS седи зад drop shipper, а бизнес плана на компанията е да те научи да откъсваш хората от добрите оферти като по този начин ги изхитриш да си плащат повече отколкото трябва. Купуване на неща от amazon и продаването им по-скъпо в ebay.
    Червената лампичка светва и при вида на сйата им, няма about us, а и компанията няма политика за възстановяване на парите за артикулите (на всъщност препродаваните неща). Много е нашумяло това DSdomination в UК.

П.П. - Администратора може да изтрие темата.
    Здравейте,

Попаднах на вашето запитване при търсене в Гугъл "DS Domination Bulgaria".
    Позволявам си да говоря за DSD, защото съм част от програмата от средата на месец януари 2014 г.

На кратко ще споделя моя опит.

DSD е система от обучения , които те учат как да продаваш "безпроблемно" в ebay чрез drop shipping системата. Има много информация в интернет какво е drop shipping и как се полза. Няма да се впускам в подробности.
    DSD не са обвързани с ebay по никакъв начин. Всички резултати от продажбите - печалба или загуба е за ваша сметка.
    Обученията за продажбите струват 20 USD на месец и се плащат към DSD, а не към ebay.

Мойте резултати са следните:

244 USD печалба за м. февруари.
    235 USD печалба за м. март
    155 USD печалба за м. април
    До сега 21 ри май 185 USD печалба.

и всичко това само с 20 долара инвестиция. Всеки може да сметне ROI на тази инвестиция.

В допълнение към това DSD предлагат афилиейт партньорство. Заплащат ви комисионна за това , че помагате за разпространение на техните обучения.
    Общата ми афилиейт комисионна от март месец до сега е 367 USD.

Тук съм споделил част от мойте виждания и резултати чрез системата на DSD.
    http://www.burjoazia.bg/ds-dominatio...-bulgaria.html

Всеки който има допълнителни въпроси може да ми пише на лично съобщение или да се свърже с мен на посочените координати в профила ми.

Успешен и усмихнат ден на всички.

Коментар

• DSdomination

Здравейте,

Искам да ви попитам някой запознат ли е с тази система?

http://dsdomination.com

Не е популярна в България. Не се влагат пари за покупка на продукти.
      Предложиха ми я и се чудя дали има смисъл да се интересувам повече за това.

* Сега прочетох някои материали на английски език, DS седи зад drop shipper, а бизнес плана на компанията е да те научи да откъсваш хората от добрите оферти като по този начин ги изхитриш да си плащат повече отколкото трябва. Купуване на неща от amazon и продаването им по-скъпо в ebay.
      Червената лампичка светва и при вида на сйата им, няма about us, а и компанията няма политика за възстановяване на парите за артикулите (на всъщност препродаваните неща). Много е нашумяло това DSdomination в UК.

П.П. - Администратора може да изтрие темата.
      Last edited by Kris_; 03.02.2014, 00:49.
    Working...
    X