Какво е DS Domination
Здравейте,
Попаднах на вашето запитване при търсене в Гугъл "DS Domination Bulgaria".
Позволявам си да говоря за DSD, защото съм част от програмата от средата на месец януари 2014 г.
На кратко ще споделя моя опит.
DSD е система от обучения , които те учат как да продаваш "безпроблемно" в ebay чрез drop shipping системата. Има много информация в интернет какво е drop shipping и как се полза. Няма да се впускам в подробности.
DSD не са обвързани с ebay по никакъв начин. Всички резултати от продажбите - печалба или загуба е за ваша сметка.
Обученията за продажбите струват 20 USD на месец и се плащат към DSD, а не към ebay.
Мойте резултати са следните:
244 USD печалба за м. февруари.
235 USD печалба за м. март
155 USD печалба за м. април
До сега 21 ри май 185 USD печалба.
и всичко това само с 20 долара инвестиция. Всеки може да сметне ROI на тази инвестиция.
В допълнение към това DSD предлагат афилиейт партньорство. Заплащат ви комисионна за това , че помагате за разпространение на техните обучения.
Общата ми афилиейт комисионна от март месец до сега е 367 USD.
Тук съм споделил част от мойте виждания и резултати чрез системата на DSD.
http://www.burjoazia.bg/ds-dominatio...-bulgaria.html
Всеки който има допълнителни въпроси може да ми пише на лично съобщение или да се свърже с мен на посочените координати в профила ми.
Успешен и усмихнат ден на всички.
Първоначално изпратено от Kris_
Разгледай мнение
Попаднах на вашето запитване при търсене в Гугъл "DS Domination Bulgaria".
Позволявам си да говоря за DSD, защото съм част от програмата от средата на месец януари 2014 г.
На кратко ще споделя моя опит.
DSD е система от обучения , които те учат как да продаваш "безпроблемно" в ebay чрез drop shipping системата. Има много информация в интернет какво е drop shipping и как се полза. Няма да се впускам в подробности.
DSD не са обвързани с ebay по никакъв начин. Всички резултати от продажбите - печалба или загуба е за ваша сметка.
Обученията за продажбите струват 20 USD на месец и се плащат към DSD, а не към ebay.
Мойте резултати са следните:
244 USD печалба за м. февруари.
235 USD печалба за м. март
155 USD печалба за м. април
До сега 21 ри май 185 USD печалба.
и всичко това само с 20 долара инвестиция. Всеки може да сметне ROI на тази инвестиция.
В допълнение към това DSD предлагат афилиейт партньорство. Заплащат ви комисионна за това , че помагате за разпространение на техните обучения.
Общата ми афилиейт комисионна от март месец до сега е 367 USD.
Тук съм споделил част от мойте виждания и резултати чрез системата на DSD.
http://www.burjoazia.bg/ds-dominatio...-bulgaria.html
Всеки който има допълнителни въпроси може да ми пише на лично съобщение или да се свърже с мен на посочените координати в профила ми.
Успешен и усмихнат ден на всички.
Коментар