Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търся къде може да се сподели бизнес предложение сред инвеститори.
Collapse
X
-
Брато, най-известната българска бизнес мрежа е https://www.merar.com
Аз правя бизнес там понякога а и много яки мацета подъжат сайта!! Стигнах и до вечеря.
П.П.
Давай Пирамиде, атакувай с твоето малко, мръсно изобретение...Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеPyramid Твоя проект..., тук един инвеститор (Лорда) от форума как се беше изразил ще си спомниш ли?
Трябва да поработиш малко върху опаковката преди да се оплакваш. Красивото продава, а Лорда беше нарекал твоето изобретение мръсно, кално...и тн.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво не му харесваш на Инвестора? Ако не друго, поне ще бъдеш качествено оплют
Абсолютно правНе спори с простак.... Ще те свали на неговото ниво и ще те бие с опит
Коментар
-
Pyramid Твоя проект..., тук един инвеститор (Лорда) от форума как се беше изразил ще си спомниш ли?
Трябва да поработиш малко върху опаковката преди да се оплакваш. Красивото продава, а Лорда беше нарекал твоето изобретение мръсно, кално...и тн.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Добър линк е този, зад който, освен красиви приказки, се намира и жив интерес, съзвучен /поне донякъде/ с този на предприемача. В тази връзка, Дохтур Черкезов е дал интересно и добре звучащо на пръв прочит нещо.
...Нещо, за което вече съм скептичен.
Веднага пояснявам: Няма по-посещаван от моя личен проект, например, в портала на www.bban.eu. Лично аз, държа абсолютния рекорд за посещения от над 6000 пъти, броено от 2011-та... И - нищо. Отдавам го на манията по виртуалните продукти, пазари и т.н. но, зад нито един от тях, досега, не се е очертала и 1/10 от тези, които стоят зад моя реален продукт. Освен това, сайтът на мрежата на бизнесангелите е запуснат от години, функционалността му е орязана, и, ако нещо става, сякаш е по инерция, каквото и да означава това за всеки от нас. Самите ангели /или тази част от тях, която някога се е ангажирала с тази чудесна идея/ сякаш също са изгубили желание и дух, знам ли. Изобщо, не виждам признаци нещо реално да се случва в сферата, за жалост.
Следователно, скепсисът ми не е безпочвен.
Не съм голословен. Проектът ми е с № 00801, ето тук
Коментар
-
Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
Тъй тъй.
И все пак да дава бизнес плана. Туканка си му е мястото.
Ма да знай че не може ли да гарантира над 30% годишна възвръщаемост - ич да не се хаби.
На по малко не скланяме - туканка сме се сбрали само алчни хиени, както се бе изразил един бос (все още) хубавец наскороLast edited by dimy; 14.12.2013, 18:31.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеЗдравейте,търся сайт или сдружение от инвеститори , където да споделя една обява за бизнес, бихте ли помогнали с предложения.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКво не му харесваш на Инвестора? Ако не друго, поне ще бъдеш качествено оплют
Тъй тъй.
И все пак да дава бизнес плана. Туканка си му е мястото.
Ма да знай че не може ли да гарантира над 30% годишна възвръщаемост - ич да не се хаби.
На по малко не скланяме - туканка сме се сбрали само алчни хиени, както се бе изразил един бос (все още) хубавец наскоро
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimy Разгледай мнениеЗдравейте,търся сайт или сдружение от инвеститори , където да споделя една обява за бизнес, бихте ли помогнали с предложения.
Коментар
Коментар