не .........който направил пари направил от тук нататък само на долу до 400 долара
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бихте ли инвестирали в злато сега ?
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСамата идея да даваш живи пари за нещо, което не изкарва нищо /като печалба, наем, развитие, дивиденти и др./, а на всичко отгоре трябва да му плащаш и пари за съхранение е извратена
П.П. Това е инвестиция за мулти x"n"-милионерите, които са осигурили и правнуците си и се страхуват от тотална световна катастрофа!
Аз инвестирам в нумизматика - някои от монетите, които съм пазарувал, са повишили своята цена но около 4 пъти за няколко години - това е нелошо, нали тъй?Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеЧудесно, явно си изключително богат човек, можещ да си позволи загуба от печалбите на компаниите! Надявам се някой ден да те стигна и да плащам за това, парите ми да си стоят едни и същи, а не да трупат печалби!
Успех!http://ikrustev.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от lowriderzzz Разгледай мнениеДа! Част от тях мога и за това се чудя как ще е най-добре. Във депозит в банакта няма много полза и без друго не оперирам с тях.
Успех!Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеМожеш ли да си позволиш да "паркираш" парите си и то точно в този момент?http://ikrustev.blogspot.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от lowriderzzz Разгледай мнениеПо принцип с цел да ги паркирам търся, а не да правя капиталов приход от краткотрайна покупко-продажба.
Благодаря за съветитеПътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеТи пък изкара китайците големи извратеняци. Националните банки също. Това, че цената на златото изкуствено се потиска не означава, че вечно ще е така. Хората си гонят план и цел, защо и всеки от нас да няма такива, макар и гледайки от нашите ниски камбанарии? Техният основен план винаги е бил само един - да прецакат масите. Единственият шанс да не останеш прецакан накрая е да НЕ вървиш по тяхната свирка, въпросът е дали ще устискаш на насрещното течение. С две думи - постъпвай алогично, но в разумни граници. Дано си ме разбрал.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15% Разгледай мнениеСамата идея да даваш живи пари за нещо, което не изкарва нищо /като печалба, наем, развитие, дивиденти и др./, а на всичко отгоре трябва да му плащаш и пари за съхранение е извратена
П.П. Това е инвестиция за мулти x"n"-милионерите, които са осигурили и правнуците си и се страхуват от тотална световна катастрофа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Императорът Разгледай мнениеСамата идея за хартиено жлъто е абсурдна. Златцето е златце, само когато е истинско.
П.П. Това е инвестиция за мулти x"n"-милионерите, които са осигурили и правнуците си и се страхуват от тотална световна катастрофа!Last edited by 15%; 18.11.2013, 22:38.Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от sel4o Разгледай мнениеВсички скачат на акциите, фондовете привидно се освобождават от ценните метали, говори се постоянно за спиране на стимулите в САЩ /и други вицови съм чувал/.......май е време за покупка на злато. Всъщност личното ми мнение е, че винаги е време, стига да имаш свободен лев.
Аз бих си купил от акции на златодобивни компании. Разбира се , след като изчакам още малко да спихне. Според мен 850-900 $ до две години
Предимството е, че разходите по придобиване и съхраняване са в пъти по-малки, както и маржа при продажбата им.
Недостатъците - всички ги знаятЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеАз съм фен на Голдман и хартиеното злато ,но колегите от другата страна на барикадата масово работят през тук - https://www.valcambigold.com/categor...bars-info.aspxМразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар