IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
    Не им ги уддържат. Превеждат им 10% от събраното от отстъпките им в НАП-а и им дават служебна бележка, че са им платени данъците.

Тези БП-та и хиляди картодържатели едва ли знаят, че са длъжни да декларират пред данъчните получените от SCI суми в тяхните лични банкови сметки. Те са длъжни да ги декларират въпреки, че не дължат данък.

Всеки SCI картодържател трябва да се консултира със счетоводител. SCI не е длъжна да ви дава данъчни съвети
    Нямат право да го правят според мен
    Чл. 43. (Изм. - ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г., изм. - ДВ, бр. 106 от 2008 г., в сила от 01.01.2009 г.) (1) Лице, придобило доход от стопанска дейност по чл. 29, дължи авансово данък върху разликата между облагаемия доход и вноските, които самоосигуряващото се лице е задължено да прави за своя сметка за месеците на тримесечието, през което е придобит облагаемият доход, а ако лицето не е самоосигуряващо се - между облагаемия доход и удържаните задължителни осигурителни вноски.
    (2) Лице с 50 и над 50 на сто намалена работоспособност дължи авансово данък за доходи от стопанска дейност по чл. 29, след като облагаемият доход на лицето от всички източници на доход, придобит от началото на данъчната година и подлежащ на облагане с данък върху общата годишна данъчна основа, намален с удържаните или внесените за сметка на лицето задължителни осигурителни вноски, превиши 7920 лв.
    (3) Размерът на дължимия данък се изчислява, като разликата по ал. 1 се умножи по данъчна ставка 10 на сто.
    (4) Когато платец на дохода от стопанска дейност е предприятие или самоосигуряващо се лице, размерът на данъка се определя и данъкът се удържа от платеца на дохода при изплащането му.
    (5) Алинея 4 не се прилага, когато лицето, придобиващо дохода, е самоосигуряващо се лице по смисъла на Кодекса за социално осигуряване и декларира това обстоятелство с писмена декларация пред платеца на дохода.
    (6) Когато платецът на дохода от стопанска дейност не е предприятие или самоосигуряващо се лице, както и когато лицето, придобиващо дохода, е самоосигуряващо се и е декларирало това обстоятелство пред платеца на дохода, размерът на данъка се определя и данъкът се внася от лицето, придобило дохода.
    (7) Данъкът по ал. 3 се внася в сроковете и по реда на чл. 65 - 68.
    (8) (Доп. - ДВ, бр. 31 от 2011 г., в сила от 01.05.2011 г.) Лицата, извършващи стопанска дейност като търговци по смисъла на Търговския закон, включително едноличните търговци, както и физическите лица в случаите по чл. 29а правят авансови вноски при данъчна ставка 15 на сто при условията и по реда на Закона за корпоративното подоходно облагане.
    (9) (Изм. - ДВ, бр. 95 от 2009 г., в сила от 01.01.2010 г., изм. - ДВ, бр. 40 от 2012 г.) В случаите по ал. 2 лицето, придобиващо дохода, удостоверява степента на намалена работоспособност с валидно към датата/датите на изплащане на дохода експертно решение на ТЕЛК/НЕЛК, копие от което се представя еднократно пред платеца на дохода, когато той е задължен да удържа и внася данъка.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
      защо публикуваш в темата на колегите негативната СЦИ група която сте създали с онази диверсантка Кристина?
      Защото трябва да се видят двете страни на медала. Така е коректно, нали?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        И ако наистина им удържат данъци - На какво основание?
        Не им ги уддържат. Превеждат им 10% от събраното от отстъпките им в НАП-а и им дават служебна бележка, че са им платени данъците.

Тези БП-та и хиляди картодържатели едва ли знаят, че са длъжни да декларират пред данъчните получените от SCI суми в тяхните лични банкови сметки. Те са длъжни да ги декларират въпреки, че не дължат данък.

Всеки SCI картодържател трябва да се консултира със счетоводител. SCI не е длъжна да ви дава данъчни съвети

Коментар

• Черкезов както се вика по-умния отстъпва, ако искат да се запознаят аз съм сигурен че биха изчели 6000 страници материял вместо да се видят за 30 мин на кафе с някой приятел който се занимава с това, и съм сигурен че тези господа професори си вадят и сами зъбите вместо да отидат на зъболекар, защото и той ряботи с пари, аз предлагам да се оттеглим преди да сме видяли темата в Господари на ефира, както съм казвал и преди. "Да спориш с човек който не може да те разбере е все едно да се бориш с прасе в калта, без значение кой победи и двамата ще се изцапате в калта..."

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            Керчезов, обяснил съм че няма да коментирам, защото съм предубеден. С какво съм опетнил името на светлите братя?
            защо публикуваш в темата на колегите негативната СЦИ група която сте създали с онази диверсантка Кристина?
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              Боже колко мъка има на този свят ...

Пасторе, ... искам да се обърна към вас, сигурен съм че четете форума.

Явно умен човек сте, да организираш толкова млади хора не е лесна работа.

Измислете нещо смислено, богоугодно в истинска полза родом и впрегнете тази енергия на тези млади хора.
              Пастор Петров го е измислил, това че БП не са достатъчно дейни, проблема си е техен. Не може Станчо и Светослав да влачат цялата 33 хилядна структура на раменете си сами!
              Ти защо не измислиш нещо което да е поне на 5% от мащаба на СЦИ концепцията, вместо да правиш плоски шеги!
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                да създадеш бизнес план за милярди и трильони като крайна величина
                Бизнес план за колкото си иска пари всеки може да създаде, само трябва да може да пише нулички

Схеми понци също всеки може да създаде само трябва да сте повече глупавите които да се връзвате

С нищо не сте различни от телефонните измамници, звъните лъжете мажете цапате, увещавате да ви дадат едни три хиляди лева с някакви голи обещания и до там.Който е глупав да се прекара негов си проблем.

Хората ти задават конкретни въпроси, а ти ги заливаш със сектантски буламачи които показват нивото на БП-тата в СЦИ.
                Гледай какво ще каже салса танцьорчето

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                  компанията постоянно я нападат по разни платени телевизии от хора които имат интерес да го правят

Какъв интерес може да има някой, да ви напада фирмата, та дори и да плати за това.

HuanSalsa дай пример, кой има интерес вас да ви няма!

Коментар

HuanSalsa коментирай само тези две неща:
                    1. SCI като фирма е регистрирана с невалиден и грешен учредителен акт.
                    (Грешно изсписване на името на фирмата, грешно разпределение на дяловия капитал, липса на дата на учредителния акт)

2. Отпечатаният баркод на картата е в нарушение на правилата в България и USA
                    (SCI използва и е отпечатала на картите SaveCard баркод EAN-13 с префикс 00. Този баркод указва, че фирмата SCI e регистрирана в USA или Canada)

Каква компания, какъв мрежов бизнес? Падретата не могат да си напишат името на фирмата, нито да си сметнат дяловете
                    БП-тата са над тези неща. Те те затрупват с ненужни измислени факти. Като СалЦата, дето били му върнали 260 лв данък Какво отношение обаче има СЦИ към данъците им, след като не са нейни служители И ако наистина им удържат данъци - На какво основание?

Коментар

(Грешно изсписване на името на фирмата, грешно разпределение на дяловия капитал, липса на дата на учредителния акт)

(SCI използва и е отпечатала на картите SaveCard баркод EAN-13 с префикс 00. Този баркод указва, че фирмата SCI e регистрирана в USA или Canada)

Каква компания, какъв мрежов бизнес? Падретата не могат да си напишат името на фирмата, нито да си сметнат дяловете

Момче, фокусирай се върху това което е постигнато до момента а не върху дребните пропуски. Колкото и да са съвършени Станчо и Светослав не могат да не правят друбни грешки. Пожелавам ти и ти един ден да създадеш бизнес план за милярди и трильони като крайна величина и тогава ще разбереш че не е лесно.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        https://www.youtube.com/watch?v=FbOvikJpXes

Цирка продължава
                        Боже колко мъка има на този свят ...

Пасторе, ... искам да се обърна към вас, сигурен съм че четете форума.

Явно умен човек сте, да организираш толкова млади хора не е лесна работа.

Измислете нещо смислено, богоугодно в истинска полза родом и впрегнете тази енергия на тези млади хора.
                        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                          Здравейте спрете се малко с този безкравн спор, мислите ли че някой може да изчете 6000 коментари на недоволни хора, да ви кажа не видях нищо инвеститорско в хленченето ви, не давайте 3000 лева за Сци, аз съм БП, и горещо ви препоръчвам да не ги давате, защото само ще си навредите, компанията не е за хора като вас които не вярват дори и в себе си и най вероятно няма да загубите много но няма и да сте на печалба, оставете на отдадените хора на бизнеса в компанията да си вършат работата, така с тия нападки ги мотивирате да работят още по усилени за компанията и на практика им помагате в което няма нищо лошо но ако сте наистина толкова дейни във форума опитайте да направите нещо защото за препоръките и рекламата компанията плаща на клиените си, а за вашето хленчне никой не плаща, пълна загуба на време е да стоите тук и да повтаряте едни и същи неща. Поинтересувайте се от мрежов маркетинг ако искате да спорите по темата, и да ви успокоя компанията постоянно я нападат по разни платени телевизии от хора които имат интерес да го правят, тях ги разбирам защото им плащат имат интерес да представят мненията на хора от Горно Нанадолнище от някакви порутени кащурки за меродавни, и постоянно има проверки от НАП но си е факт че досега не е платила и 1 ст глоба защото е е напълно легална и изрядна в данъчно отношение на един БП даже му върнала 290 лева от НАП които са били надвнесени...

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                            https://www.youtube.com/watch?v=FbOvikJpXes

Цирка продължава
                            Кое е цирк че на човека му се е родило дете ли? И че от СЦИ го поздравяват за товя и правят мига още по незабрявим, човека се просълзи от щастие. Сериозно почвате да ме дразните простаци, май някой трябва да подаде оплакване срещу вас и плоските ви тъпи хранежи...

Коментар

• SCI е за смели хора

Здравейте спрете се малко с този безкравн спор, мислите ли че някой може да изчете 6000 коментари на недоволни хора, да ви кажа не видях нищо инвеститорско в хленченето ви, не давайте 3000 лева за Сци, аз съм БП, и горещо ви препоръчвам да не ги давате, защото само ще си навредите, компанията не е за хора като вас които не вярват дори и в себе си и най вероятно няма да загубите много но няма и да сте на печалба, оставете на отдадените хора на бизнеса в компанията да си вършат работата, така с тия нападки ги мотивирате да работят още по усилени за компанията и на практика им помагате в което няма нищо лошо но ако сте наистина толкова дейни във форума опитайте да направите нещо защото за препоръките и рекламата компанията плаща на клиените си, а за вашето хленчне никой не плаща, пълна загуба на време е да стоите тук и да повтаряте едни и същи неща. Поинтересувайте се от мрежов маркетинг ако искате да спорите по темата, и да ви успокоя компанията постоянно я нападат по разни платени телевизии от хора които имат интерес да го правят, тях ги разбирам защото им плащат имат интерес да представят мненията на хора от Горно Нанадолнище от някакви порутени кащурки за меродавни, и постоянно има проверки от НАП но си е факт че досега не е платила и 1 ст глоба защото е е напълно легална и изрядна в данъчно отношение на един БП даже му върнала 290 лева от НАП които са били надвнесени...

Коментар

Чичо Тони поддържа темата жива, за да може тази тема да е на позиция 2 в гуглето за ключовата дума SCI.

Чичо Тони не е нарушил нито едно правило на форума.

Чичо Тони е ироничен.

Аз чета само чичо Тони

Искам видео с чичо Тони като гост-лектор на презентациите на SCI

Бих станал веднага БП, ако чичо Тони беше трети съдружник в SCI
                                Вземи си го вкъщи и заживейте щастливо

Коментар

Working...
                                X