IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение

А сега да се върнем на колата, защото ми е МНОГО интересно. Ама наистина много. Понеже Хуан отново дойде и започна да казва какви сме били без дори да си дава малка сметка, с какво се занимаваме и какви са ни доходите, свободното ни време как го прекарваме и прочее други фактори, смятам да отделя само тези думи за него. Но чичо Тони, към теб повечко! Обясни ми какво значение има каква кола караш? Естествено, не става въпрос за е от 86та Опел Кадет, който може да се разпадне по пътя, но къде е разликата в това колата дали ти е BMW последна серия или Пасат от 2002? Какво значение има дали си с костюм или дънки, блуза и обикновени спортни обувки? Какво значение има дали имаш три пръстена, златно синджирче с кръст и часовник или си просто с часовник CASIO и едно синджирче от сребро, което естествено носиш за спомен?

Ти така ли си храниш самочувствието, чичо Тони? С лъскави коли, лъскави дрехи, тичане по парковете? Интересно. Не става дума да си гол шушляк без грам маниери, но се излагаш, не ти отива на възрастта да говориш такива глупости.

Не, че не слагам костюми и не се пръскам със скъпи парфюми, но поне гледам да е когато трябва и се налага, а не като при вас от SCI - редовно, за да заблуждавате хората че стилът ви се гради на високия клас, който живеете. Да, някои го живеете, щото сте горе на пирамидата. А другите долу?
    Ще ти отговоря вместо Хуан, защото на базата на неговия преден пост се съмнявам, че той може да ти даде аргументиран отговор. Разлика всъщност има,колкото и да е тъжно това. Разликата между BMW последна серия и Пасат 2002 година е като това дали живееш в кв. Модерно предградие или на ул. Оборище в София.

Когато вечер се прибираш от работа с таралясник, докато стигнеш през задръстванията до вкъщи си като парцал. С луксозната нова кола не е така. Когато шофираш, си 10 пъти по-сигурен на пътя с ново БМВ, разхода е по-малък, много по-толерантен си към останалите, докато седиш на кожения салон в приятно охладеното купе. Докато си в луксозната кола, можеш да слушаш музика, да си мислиш за нещо и просто да гледаш наоколо. Усещането за живота е различно и усещането е много хубаво .

За дънки и тениска - напълно съм съгласен с теб. Но, имай предвид, че има дънки и тениски на цената на хубав костюм. Тоест, може да носиш едни пари върху себе си независимо, с какво си облечен.

И последно - не разбрахте ли, че Anton Ker4ev е трол и пише единствено, за да му се връзвате на глупостите?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      На червей ли ги ловят или на попово прасе?
      На гола кука, Наивник, на гола кука...

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
        За тях яденето и пиенето по заведенията е работна среща и служи за презентация как работи SaveCard пред някой кандидат за включване в SCI
        Жива да не бях...

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
          Безплатните неща никъде по света не въврвят. За да си стимулиран да правиш нещо, трябва да даваш пари, да инвестираш. Например всички хора искат да изглеждат добре, но много малко от тях бягат на воля в парка, 90% от тях си дават парите за фитнес, вместо да ги инвестират в по престижни и важни неща за човечеството.
          Антоне, говориш пълни глупости. Безплатните неща са най-използваните продукти, в голяма част от случаите са и най-печелившите. Вземи за пример едно тъпо приложение за Андроид - тук-там някои са платени, но най-използваните безплатни такива имат по 2 милиона изтегления, средно 2 хиляди души ги използват постоянно, това са аудитория за реклама специализирана в тази сфера. Сега си сметни едно показване на реклама 15 долар цента. 300 долара на минута. Един глупав и не толкова доходоносен пример.

За бягането и фитнеса - някак не разбирам как бягането ще уголеми бицепса и силата с която ще вдигаш по-голяма тежест? Виж, да ходиш на спортните площадки по училищата е друго - там вече е безплатно, да. И все пак, има сфери, където "безплатното" по труден начин може да стане печелившо, но въпреки това с добри идеи, с добри партньори и правилен маркетингов подход - вероятността да се увеличават парите по сметките е голяма.

А сега да се върнем на колата, защото ми е МНОГО интересно. Ама наистина много. Понеже Хуан отново дойде и започна да казва какви сме били без дори да си дава малка сметка, с какво се занимаваме и какви са ни доходите, свободното ни време как го прекарваме и прочее други фактори, смятам да отделя само тези думи за него. Но чичо Тони, към теб повечко! Обясни ми какво значение има каква кола караш? Естествено, не става въпрос за е от 86та Опел Кадет, който може да се разпадне по пътя, но къде е разликата в това колата дали ти е BMW последна серия или Пасат от 2002? Какво значение има дали си с костюм или дънки, блуза и обикновени спортни обувки? Какво значение има дали имаш три пръстена, златно синджирче с кръст и часовник или си просто с часовник CASIO и едно синджирче от сребро, което естествено носиш за спомен?

Ти така ли си храниш самочувствието, чичо Тони? С лъскави коли, лъскави дрехи, тичане по парковете? Интересно. Не става дума да си гол шушляк без грам маниери, но се излагаш, не ти отива на възрастта да говориш такива глупости.

Не, че не слагам костюми и не се пръскам със скъпи парфюми, но поне гледам да е когато трябва и се налага, а не като при вас от SCI - редовно, за да заблуждавате хората че стилът ви се гради на високия клас, който живеете. Да, някои го живеете, щото сте горе на пирамидата. А другите долу?
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Обаче аз не ценя безплатните неща. Аз трябва да дам 50лв. за двугодишна карта
            Безплатните неща никъде по света не въврвят. За да си стимулиран да правиш нещо, трябва да даваш пари, да инвестираш. Например всички хора искат да изглеждат добре, но много малко от тях бягат на воля в парка, 90% от тях си дават парите за фитнес, вместо да ги инвестират в по престижни и важни неща за човечеството.
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

А като са по-големи от нас, защото никой не знаеше нищо за тях преди пастор Петров да им тегли шута и да създаде СЦИ?!!!
              Колко картодържатела са?
              ...
              Ще ти отнеме 2 минути да разбереш колко са българите в Lyoness.
              1. За една минута си създаваш профил в Lyoness
              2. След още една минута си отпечатваш от профила виртулна Lyoness карта с баркод на обикнов лист A4, който ти струва 1ст листа и 1ст. тонера = 2 ст картата.

На картата пише номерата по същия начин като в SCI. Номера започва с кода на България 00359 и следва до кой номер са картодържателите.

Обаче аз не ценя безплатните неща. Аз трябва да дам 50лв. за двугодишна карта

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Как да не знае никой, нищо за тях? В толкова страни имат дела за пирамидарстване
                Тези трябва да плащат месечно на Станчо и Светослав, защото благодаение на тях се чу за тяхната фирмичка.
                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                  Кое е цирк че на човека му се е родило дете ли? И че от СЦИ го поздравяват за товя и правят мига още по незабрявим, човека се просълзи от щастие. Сериозно почвате да ме дразните простаци, май някой трябва да подаде оплакване срещу вас и плоските ви тъпи хранежи...
                  Факта, че не разбираш кое е цирка те поставя в категорията на хората, на които не може да се обясни кое е цирка, не и в Интернет форум.

В САЩ има много примери на пастори и църкви, които са супер богати. В БГ до момента не беше намерена формулата, която да канализира вярата на хората и да я трансформира в пари за джобовете на малка група хора. Сега вече има! И изпълнението е гениално и наистина много хора ще станат заможни, а малко ще станат и богати, ЗА СМЕТКА на всички останали. Това е капитализма, свиквайте.

Коментар

А като са по-големи от нас, защото никой не знаеше нищо за тях преди пастор Петров да им тегли шута и да създаде СЦИ?!!!
                    Колко картодържатела са?
                    Карат ли БМВ?
                    Изобщо карат ли нещо?!
                    А много хора знаехме за тях и даже си ги ползваме, но ти твърдиш, че никой не е знаел
                    Все пак си ЧЛЕН на секта, а ние сме си обикновенни хора, каквото ти каже пастора това знаеш.
                    Някой хора сте умствено ограничени и за вас сци са първи и последни, те са въздуха, те са водата, те са начина ви за придвижване с кола Смешни сте, но аз както и виждам много други хора ви съжаляват.
                    Хората карат различни коли, ти каква караш ? Не ми казвай бмв пета серия защото и без това всички ти се смеят

Коментар

Колко картодържатела са?
                      Карат ли БМВ?
                      Изобщо карат ли нещо?!
                      Как да не знае никой, нищо за тях? В толкова страни имат дела за пирамидарстване

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
                        недоволни хора, да ви кажа не видях нищо инвеститорско в хленченето ви, н
                        ...
                        хора като вас които не вярват дори и в себе си
                        ...
                        за вашето хленчне никой не плаща, пълна загуба на време е да стоите тук и да повтаряте едни и същи неща....

И ние пушим цигари "Кент" и ядем бонбонки "Тик-Так"!

Да се освободиш от негативните хора:
                        http://www.youtube.com/watch?v=UcLNfmkfdxU

Но едва ли в SCI са ви препоръчали това:
                        http://www.youtube.com/watch?v=2YdABYCe_lk

Не си мислете, че мрежовия маркетинг е за всеки

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                          Копи пействането и модифицирането не е нищо гениално.Бъди сигурен, че картодържателите на Lyoness са доста повече от тия на СЦИ.
                          Пък представяш ли си според неграмотни бп като теб как по малката компания има договори с омв, била баумакс и т.н. пък великите сци с кварталния гараж на бай иван циганина
                          Колко картодържатела са?
                          Карат ли БМВ?
                          Изобщо карат ли нещо?!

Коментар

Ами това да вземат бизнеса на тези аматьори от Lyoness освен че е измислено е и гениално. Колко картодържатели имат тези шушляци?
                            Копи пействането и модифицирането не е нищо гениално.Бъди сигурен, че картодържателите на Lyoness са доста повече от тия на СЦИ.
                            Пък представяш ли си според неграмотни бп като теб как по малката компания има договори с омв, била баумакс и т.н. пък великите сци с кварталния гараж на бай иван циганина

Коментар

Никой нищо не е измислил. Всичко е побългарена имитация на Lyoness. Там дори картите са безплатни. Двете нива за комисионни са отключени от раз. Първият пакет както го наричате в SCI - Бизнес Център (600лв.) в Lyoness е по евтин.

В Lyoness са OMV, BILLA, BAUMAX и т.н.

В SCI мнозинството са изключително закъсали обекти и бизнеси.
                              Ами това да вземат бизнеса на тези аматьори от Lyoness освен че е измислено е и гениално. Колко картодържатели имат тези шушляци?

Коментар

Ти защо не измислиш нещо което да е поне на 5% от мащаба на СЦИ концепцията, вместо да правиш плоски шеги!
                                Никой нищо не е измислил. Всичко е побългарена имитация на Lyoness. Там дори картите са безплатни. Двете нива за комисионни са отключени от раз. Първият пакет както го наричате в SCI - Бизнес Център (600лв.) в Lyoness е по евтин.

В Lyoness са OMV, BILLA, BAUMAX и т.н.

В SCI мнозинството са изключително закъсали обекти и бизнеси.

Коментар

Working...
                                X