IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз като "светлите" събратя пастора и другия имам една мечта - на БП най-накрая да им дойде акъла в главата, да се осъзнаят, че са се набутали с няколко хиляди, да спрат да рецитират Кийосаки и подобните му и да се хванат с някое смислено занимание. Толкова много ли искам?

Коментар

• Първоначално изпратено от falafel Разгледай мнение
      Разликата е, че ти оценяваш колата като страничен наблюдател, а аз пиша от гледната точка на шофиращия . Ако мога да карам последен модел 5-ца, без да плащам, брандирането ще е недостатък, с който някак ще се примиря.
      Ама ти я плащаш бе, урунгел! Ходи верно прави дюнери, за там много акъл не трябва!
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Разликата е, че ти оценяваш колата като страничен наблюдател, а аз пиша от гледната точка на шофиращия . Ако мога да карам последен модел 5-ца, без да плащам, брандирането ще е недостатък, с който някак ще се примиря.
        Фалафел.. Марш в дюнерджийницата !!!
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Безплатно е само сиренето в капана за мишки...

Коментар

Добре и отговори. Доволен съм. В днешно време жените са постоянно недоволни от нас. Хората коли им дават да карат, лимузини, ние кусури намираме...
            Според мен Крисана не е шофьорка и затова се заяжда на дребно
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
              А пък аз да ти кажа ли в моите снобарски очи каква е разликата между брандирана и небрандирана кола

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                Да бе! Жена над 20 не ти трее
                Бе проходи ли, не ми я хвали

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                  Ми ако е обратното - 20 годишна запусната срещу 35 годишна готина?
                  Като започнете да ги ръсите такива оставяте съмнение, че отдавна не сте виждали отблизо жена.
                  Да бе! Жена над 20 не ти трее

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                    Reptil Вместо да ме питаш каква е разликата между нова 5ца БМВ и стар Пасат, провери сам. Все пак ще ти дам един жив пример: Една 20г. мома може да ти качи адреналина и да те кара да се чувстваш жив и прероден дори и на 70г., пред една застаряваща и запусната мома но 35г. с 10тина кила отгоре, нали?
                    Ми ако е обратното - 20 годишна запусната срещу 35 годишна готина?
                    Като започнете да ги ръсите такива оставяте съмнение, че отдавна не сте виждали отблизо жена.

Коментар

• http://www.youtube.com/watch?v=VEs7OdXoNyg

Дон Тони, поздрав с тази песен. Мисля, че е много подходяща по темата за изкуственото хранене на самочувствието.
                      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                        А пък аз да ти кажа ли в моите снобарски очи каква е разликата между брандирана и небрандирана кола
                        По добре си признай че искаш да бъдеш брандирана от главата до петите с много каратови диаманти. Така е, всеки се стреми като материалното с изключение на единици хора. Ако ставаше без БМВета, Светослав нямаше да може да работи толкова добре с умовете на хората които са израстнали в един материалне свят. Разбира се, тази коли в момента са необходимото зло, за да може тези хора които ги получават в един момент да направят голямата си крачка към духовното извисяване, което е и крайната цел на всеки СЦИ последовател и партньор.
                        НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                          Reptil Вместо да ме питаш каква е разликата между нова 5ца БМВ и стар Пасат, провери сам. Все пак ще ти дам един жив пример: Една 20г. мома може да ти качи адреналина и да те кара да се чувстваш жив и прероден дори и на 70г., пред една застаряваща и запусната мома но 35г. с 10тина кила отгоре, нали?
                          Чичо Тони, благодаря ти за съвета, но нека и аз да ти дам един, въпреки че не върви - два пъти по-малък съм от теб...

Една 20 годишна мома стои като пън и чака да я коткаш. Лежи си по гръб, хващаш си дръжките и дърпаш, знеш.

Една 30 годишна мадама, която има опит зад гърба си само с ръце ще ти направи рая две стъпала надолу, да не говорим за другото...

Лек ден.
                          Last edited by Reptil; 17.08.2013, 14:14.

Коментар

• Reptil Вместо да ме питаш каква е разликата между нова 5ца БМВ и стар Пасат, провери сам. Все пак ще ти дам един жив пример: Една 20г. мома може да ти качи адреналина и да те кара да се чувстваш жив и прероден дори и на 70г., пред една застаряваща и запусната мома но 35г. с 10тина кила отгоре, нали?

Коментар

Ще ти отговоря вместо Хуан, защото на базата на неговия преден пост се съмнявам, че той може да ти даде аргументиран отговор. Разлика всъщност има,колкото и да е тъжно това. Разликата между BMW последна серия и Пасат 2002 година е като това дали живееш в кв. Модерно предградие или на ул. Оборище в София.

Когато вечер се прибираш от работа с таралясник, докато стигнеш през задръстванията до вкъщи си като парцал. С луксозната нова кола не е така. Когато шофираш, си 10 пъти по-сигурен на пътя с ново БМВ, разхода е по-малък, много по-толерантен си към останалите, докато седиш на кожения салон в приятно охладеното купе. Докато си в луксозната кола, можеш да слушаш музика, да си мислиш за нещо и просто да гледаш наоколо. Усещането за живота е различно и усещането е много хубаво .

За дънки и тениска - напълно съм съгласен с теб. Но, имай предвид, че има дънки и тениски на цената на хубав костюм. Тоест, може да носиш едни пари върху себе си независимо, с какво си облечен.

И последно - не разбрахте ли, че Anton Ker4ev е трол и пише единствено, за да му се връзвате на глупостите?
                              Бях ти отговорил, но изтрих мнението си. Мисля, че е по-добре да го пратя на ЛС.

Коментар

Ще ти отговоря вместо Хуан, защото на базата на неговия преден пост се съмнявам, че той може да ти даде аргументиран отговор. Разлика всъщност има,колкото и да е тъжно това. Разликата между BMW последна серия и Пасат 2002 година е като това дали живееш в кв. Модерно предградие или на ул. Оборище в София.

Коментар

Working...
                                X