IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• [QUOTE=Наивник;1059496311]Та как великата ви компания използва във великия си софтуер снимки за 1,99 долара, НО НЕ Е ОТКРАДНАТА КАКТО СЕ ИЗРАЗИ....
    а ви прави платени купони за 300 кинта? Ти ще ходиш ли?:............
    РАЗБИРА СЕ,АЗ СЪМ КОНСУМАТОР И МОГА ДА СИ ГО ПОЗВОЛЯ за разлика от теб, отдавана съм спрял да си броя стотинките в джоба а гледам че за теб 300 кинта са си сериозна сума......
    В крайна сметка парите се печелят за да се харчат.....

Коментар

• Oooo Благо, оооо просветени човеко,,,,, Хайде тогава да кажеш как Публичната /всъщност Кокумявка ООД със закон е забранено да се нарича публична/.... Та как великата ви компания използва във великия си софтуер снимки за 1,99 долара, а ви прави платени купони за 300 кинта? Ти ще ходиш ли?

Коментар

• [QUOTE=Наивник;1059496251]Абе батмиро, хората на моята снимка нещо друго държат Май си краднал, щото на твоя профил същите хора държат карта на Пирамидата. Ще ни светнеш ли от къде идва разликата?

Елементарен си Наивник...само такива като теб могат да разсъждават че е откраднато....понеже ежедневието ти е изпълнено как да врътнеш някоя далверка, да прецакаш някой...а защо не да откраднеш.......

SCI е публична компания и не може да си позволи това което ти си позволяваш да крадеш и всички тези снимки за платени права и ако си влизал в скоро в сайта им ще разбереш за какво ти говоря.......

Само не просветени хора като теб Наивник могат така да се изразяват и аз ти отговарям с твоя стил на писане...нищо лично

Коментар

• Първоначално изпратено от batmiro Разгледай мнение
          Здравейте,
          ако сте от хората които първо искат да се осведомят и след това да изказват мнения ми пишете, с радост ще отговоря на всеки въпрос http://estara.sci.sc
          Абе батмиро, хората на моята снимка нещо друго държат Май си краднал, щото на твоя профил същите хора държат карта на Пирамидата. Ще ни светнеш ли от къде идва разликата?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
            колко е 2+2х2?
            Айййй тва няква висша математика ли ще е .
            Недей така де, на бизнес дните не ги учат на такива работи

Коментар

Здравейте,
              ако сте от хората които първо искат да се осведомят и след това да изказват мнения ми пишете, с радост ще отговоря на всеки въпрос http://estara.sci.sc
              колко е 2+2х2?

Коментар

Здравейте,
                Защо реши, че не сме осведомени??? Аааа, да, защото не боготворим SCI ли?

Коментар

Здравейте,
                  Ок, ето един:

Ако си БП и имаш 455 човека под теб, като 15% от тях са също БП и всички тези 455 човека средно ходят 2 пъти на ресторант за по 50 лв. и зареждат 1 месечно гориво за 100 лв., колко пари ще спечелиш от потреблението им?

Коментар

• Здравейте,

Коментар

• Сега празнуват втори около нова година ще е коледното парти за 400 лева и малко по късно третия рожден ден на промоция само за 350 лева ще пеят васко кръпката,веселин маринов и лили иванова
                      Между временно не спират бизнес дните в петзвездни хотели само за 50 лева в които влиза ....улта иновативно мега турбо гига яко обучение за бизнес партньори
                      На новите БП ЧЕСТИТО

Коментар

• Те използват друга математика, вие не разбирате

Коментар

• Истинският рожден ден на SCI е на 08-01-2010 - на същия ден рожден ден има Станчо - 08-01-1979 а Светослав е на 01-01-1974

На 08-01-2014 (след 4 месеца) SCI ще празнува 4 години от създаването си.

На 26-Октомври-2013г (след един месец) SCI ще празнуват втори рожден ден.

Коментар

Приятели, този Октомври SCI празнува втория си рожден ден! Каним ви да станете част от SCI Reloaded - Birthday party.

Кога? 26 Октомври 2013г

Къде? Sofia Event Center, Paradise Center
                            бул. Черни връх 100, ет. 3, гр. София

Вход: 18:00ч
                            Начало: 20:00ч
                            Билет: 300лв

Гости изпълнители ще бъдат:
                            * Графа * Мария Илиева * Десислава * Дичо * Васил Петров
                            Готови ли сте за презареждане? Добре дошли на SCI Reloaded!

Как се смята рожден ден? Коя е началната дата?
                            Нещо ми куца математиката:

Domain Name: SCI.SC Created On: 02-Jan-2010 09:08:08 UTC

Сайта работи от: Юни-2010

Според brra.bg: СЕЙВ КЪМПАНИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ : 08-01-2010

Според Брънков:
                            ...
                            И така стигнах до SCI!
                            На 18.12.2010г. за пръв път се докоснах до тази компания и оттогава всичко в живота ми се промени! Днес аз вече смело мога да заявя, че след две и половина години в SCI живея "живот мечта"!
                            Пловдив, 01.06.2013г.
                            Според по-горните дати SCI няма втори рожден ден 26-Октомври-2013.
                            Ако искат да празнуват рожден ден трябва да е поне трета годишнина, нали?

Коментар

....
                              Все пак е Birthday party, в цената е включен и подарк сигурно

П.П. Разрева ме с тоя виц

Коментар

• На който му се е сторило скъпичко събитието със Слави и Снап, пак да си помисли
                                https://www.facebook.com/events/559746850745692/
                                Хиляди стъпала качени, хиляди нови приятели, хиляди бариери преодоляни, хиляди и 2 причини да сме заедно, когато празнуваме!

Приятели, този Октомври SCI празнува втория си рожден ден! Каним ви да станете част от SCI Reloaded - Birthday party.

Кога? 26 Октомври 2013г

Къде? Sofia Event Center, Paradise Center
                                бул. Черни връх 100, ет. 3, гр. София

Вход: 18:00ч
                                Начало: 20:00ч
                                Билет: 300лв

Гости изпълнители ще бъдат:
                                * Графа
                                * Мария Илиева
                                * Десислава
                                * Дичо
                                * Васил Петров

Готови ли сте за презареждане? Добре дошли на SCI Reloaded!

Билет закупете от своя онлайн офис.

Сещам се за вица

На един мъж от Перник спрял да му става. Жена му яко крива. Пил виагра, мазал се с к’во ли не. Накрая попаднал на един доктор, който му дал шест хапчета и му казал да ги пие точно по едно на месец. Мъжът си казал наум, абе, ще ти чакам аз толкова време. Заеби. Вечерта ги изпил наведнъж и оная му работа станала Ч У ГУ Н. И като почнал жената, съседката отгоре, съседката отдолу, целия вход, целия блок, почти цял Перник... След три дни отива унил при доктора с обяснението, че само му се 'плющи' и така също не се живее. Докторът се ядосал, защото лекарството било експериментално и нямало инструкция при предозировка. Все пак му казал, че логически, ако прекара ток през каламбаците си може и да прекъсне чугунената си ерекция. Мъжът се прибрал у тях. Било събота. Слязъл пред входа при своя Голф двойка, а целият блок излязъл на балконите си да види притеснено какво ще стане. Човекът си свалил гащите, извадил две жици от акумулатора и точно тогава от един етаж се чул истеричен вик:
                                - Бегайтеее, тоя презарежда!

Коментар

Working...
                                X