IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Имам страхотни новини.

Huan Salsa е започнал работа в subway . До колкото си спомням той трябваше да напуска работа защото от SCI падаха страшни кинти и той нямаше как да ги похарчи .

Коментар

• Първоначално изпратено от stoyan_shopov Разгледай мнение
      Като гледам как искате да изкажете своето лошо мнение срещу всеки ми става ясно що за хора сте.Едва ли милиардери биха инвестирали парите си в "пирамиди" или списание Форбс би писало за СЦИ, но естествено вие пак ще кажете, че тези милиардери и списанието не си знаят работата.Компанията жъне успехи и не върви назад.Баща ми ме поздрави, че съм започнал от някъде, а не като вас да критикувам по форумите.Богатия татко е препоръчал на Кийосаки да започни бизнес с директните продажби ама и той сигурно не разбира от бизнес, както и да е съжалявам, че си изгубих времето тук.
      Успех
      А ти как успя да си купиш списание Forbes? Какво продаде от вас? Хахахахах..

Коментар

• Хахаха леле господи... Тоя Стоян Шопов истински ли е хахаха !!! )

Срещнал успял човек с костюм и продал сребърни монети да влезне в бизнеса.. Не мога да повярвам какво прочетох

Коментар

• stoyan_shopov мойто момче, аз на 16 години нямах идея кой е Киосаки, но пък се запознах с два филмови персонажа, Гордън Геко и Бъди Фокс! Страшни, благодарение на тях сега съм добре!

Коментар

Като гледам как искате да изкажете своето лошо мнение срещу всеки ми става ясно що за хора сте.Едва ли милиардери биха инвестирали парите си в "пирамиди" или списание Форбс би писало за СЦИ, но естествено вие пак ще кажете, че тези милиардери и списанието не си знаят работата.Компанията жъне успехи и не върви назад.Баща ми ме поздрави, че съм започнал от някъде, а не като вас да критикувам по форумите.Богатия татко е препоръчал на Кийосаки да започни бизнес с директните продажби ама и той сигурно не разбира от бизнес, както и да е съжалявам, че си изгубих времето тук.
            Успех
            Абе, ощипана девица, я се дръж малко по-сериозно. Веднага се обиди, че и мнението си изтри. Беше толкова надъхан, присмяхме се 5 човека и се отказа. На мен като бях на 17 и ми се присмиваха не се отказвах толкова, давай напреде, пък каквото е, кво ти пука че някви тиквеници във форума ти се смеем.

Това не е ирония и не е на шега, щом си решил - продължавай, написаха ти го - с грешките се учи човек. Само внимавай като продаваш скъпоценности от вас, че имах един познат едно време за две дози продаде пръстените на майка си и после баща му му счупи пръстите за наказание. Военни, какво да ги правиш...
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Момчето е вундеркинд, няма две мнения по въпроса. За отрицателно време да прочетеш научния труд от Р.Кийосаки, да напишеш бизнес-план, да търгуваш с форексИ, акции и индекси и то на 17 години.
              Браво!

Коментар

Едва ли милиардери биха инвестирали парите си в "пирамиди" или списание Форбс би писало за СЦИ
                Я изброй някой милиардер, който си е внесъл парите в СЦИ .
                Щото знаеш ли Мадоф колко милиарда завлече през пирамида
                Форбс биха писали за каквото си платиш, по долу ти дадоха картинка с цените на рекламите им където ясно и отчетливо се вижда, че си има и специална тарифа за ПР материали.
                ПР материал знаеш ли какво е ?

Коментар

Като гледам как искате да изкажете своето лошо мнение срещу всеки ми става ясно що за хора сте...

То е ясно - хора, които нямат 50 лева за СЦИ

Коментар

Успех
                    zombi

Коментар

• Като гледам как искате да изкажете своето лошо мнение срещу всеки ми става ясно що за хора сте.Едва ли милиардери биха инвестирали парите си в "пирамиди" или списание Форбс би писало за СЦИ, но естествено вие пак ще кажете, че тези милиардери и списанието не си знаят работата.Компанията жъне успехи и не върви назад.Баща ми ме поздрави, че съм започнал от някъде, а не като вас да критикувам по форумите.Богатия татко е препоръчал на Кийосаки да започни бизнес с директните продажби ама и той сигурно не разбира от бизнес, както и да е съжалявам, че си изгубих времето тук.
                      Успех

Коментар

• Много ми хареса как трябвало да направи пари от нищото и взел от вкъщи две монети и ги продал Ако беше истина, сега щеше да пише от травматологията на Пирогов, защото на такова нямане на пари, баща му щеше да го е... превъзпитал.

Коментар

• "Продадох 2 монети и си купих карта"

Дето се вика ГЕНИЙ СИ,ГЕНИЙ!

Вашите като потърсят монетите,дай им картата за отстъпки

Коментар

• Първоначално изпратено от stoyan_shopov
                            Здравейте,
                            искам да ви разкажа една история за мен, която ми преобърна живота тотално.
                            Беше около март месец тази година и тогава за пръв път имах възможност да се доближа до един успял човек.Когато го погледнах той беше добре облечен, с хубав облекло и тъкмо се беше върнал от почивка и така да го кажа му се изкефих страшно много.Започнах да мисля как го е постигнал, какво е правил, че да има тези неща, просто исках да съм като него.Винаги майка ми е казвала да бъда оптимист и всичко ще е наред, а филма "Тайната", който те кара човек да е оптимист и да получава всичко.. действа.
                            Дни след като се запознах с този успял човек , ме потърси приятел с някаква идея, с която бих могъл да помогна финансово на родителите ми.Излязохме на кафе и той ме запозна със Save Company International.Веднага исках да намеря 50 лева да започна с клиентската програма да имам някакви доходи, но разбира се нито аз, нито родителите ми имаха пари и затова трябваше да създам пари от нищото както вече съм научен от Р.Кийосаки.Взех от вкъщи 2 сребърни монети и ги продадох, взех 50 лева и вече бях клиент в компанията.
                            Е разбира се бях 10 клас на 17 години, а сега съм 11-ти и нямаше как да очаквам голям успех...направих около 40 срещи и нито една регистрация, но просто хората на моята възраст не ги интересува как да правят бизнес, а колко алкохол да изпият и това ме беше съсипало, че не успях.
                            Влезнах в маркетинговия сайт в на този човек, който вече беше успял и прочетох кратката му автобиография около 20 пъти и той беше споменал за книгата на Р. Кийосаки "Богат татко-беден татко" и естествено пак нямах възможност да си я закупя, но я намерих онлайн и на един дъх беше прочетена.Откакто се запознах с идеята SCI и с книгите на Р. Кийосаки вече нямам проблем с нещо което да съм решил да си взема или постигна.Написах на 17 година първият си бизнес план и естествено нищо не се получи, започнах да тъгувам с форекси, акции, индекси и там започнах моето развитие и продължавам да следвам уроците на Кийосаки и продължавам да творя идеи за хиляди и милиони.
                            И за заключение искам да добавя, че SCI е нещо уникално за хората които искат да станат финансово независими и вече аз на 17 годишна възраст вървя по този път.

Пожелавам успех на всички хора избрали този път!
                            Благодаря за отделеното време!
                            Всъщност в тази история има едно добро нещо, точно в началото. Видял си успял човек и си се амбицирал. Така се започва, това е началото.

За останалото не мога да кажа нищо хубаво, както всеки който е тръгнал от нищото първо ще правиш грешки и ще губиш. Това че си се доверил сляпо на приятел е първата грешка. Това че си продал нещо със стойност (монетите) за да си вземеш безполезна карта е първата загуба. Но това са уроци на които всеки трябва да се научи.

Не виждам на 17 за какви форекси говориш, нека позная, залагаш в някой сайт? Така не се прави, но грешка след грешка човек се учи. Бягай от СЦИ бързо, докато не си направил по-сериозни загуби и щети за семейството си!
                            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от stoyan_shopov
                              Здравейте,
                              искам да ви разкажа една история за мен, която ми преобърна живота тотално.
                              Беше около март месец тази година и тогава за пръв път имах възможност да се доближа до един успял човек.Когато го погледнах той беше добре облечен, с хубав облекло и тъкмо се беше върнал от почивка и така да го кажа му се изкефих страшно много.Започнах да мисля как го е постигнал, какво е правил, че да има тези неща, просто исках да съм като него.Винаги майка ми е казвала да бъда оптимист и всичко ще е наред, а филма "Тайната", който те кара човек да е оптимист и да получава всичко.. действа.
                              Дни след като се запознах с този успял човек , ме потърси приятел с някаква идея, с която бих могъл да помогна финансово на родителите ми.Излязохме на кафе и той ме запозна със Save Company International.Веднага исках да намеря 50 лева да започна с клиентската програма да имам някакви доходи, но разбира се нито аз, нито родителите ми имаха пари и затова трябваше да създам пари от нищото както вече съм научен от Р.Кийосаки.Взех от вкъщи 2 сребърни монети и ги продадох, взех 50 лева и вече бях клиент в компанията.
                              Е разбира се бях 10 клас на 17 години, а сега съм 11-ти и нямаше как да очаквам голям успех...направих около 40 срещи и нито една регистрация, но просто хората на моята възраст не ги интересува как да правят бизнес, а колко алкохол да изпият и това ме беше съсипало, че не успях.
                              Влезнах в маркетинговия сайт в на този човек, който вече беше успял и прочетох кратката му автобиография около 20 пъти и той беше споменал за книгата на Р. Кийосаки "Богат татко-беден татко" и естествено пак нямах възможност да си я закупя, но я намерих онлайн и на един дъх беше прочетена.Откакто се запознах с идеята SCI и с книгите на Р. Кийосаки вече нямам проблем с нещо което да съм решил да си взема или постигна.Написах на 17 година първият си бизнес план и естествено нищо не се получи, започнах да тъгувам с форекси, акции, индекси и там започнах моето развитие и продължавам да следвам уроците на Кийосаки и продължавам да творя идеи за хиляди и милиони.
                              И за заключение искам да добавя, че SCI е нещо уникално за хората които искат да станат финансово независими и вече аз на 17 годишна възраст вървя по този път.

Пожелавам успех на всички хора избрали този път!
                              Благодаря за отделеното време!
                              Брато, нещо ни мяткаш по върбите Нямал си пари за книга а си започнал да тъгуваш с форексИ, акции, индекси

Коментар

• Боже, колко мъка има по тоя свят, Божеее...
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X