Първоначално изпратено от Reptil
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениетогава не прави коментари преди да си се убедил в това което искаш да знаеш.....
иначе само плямпаш..... за да си поддържаш титлата в форума
Виж какво пише един измамен във Фейса:
Бастун Бастунов Що не говорите с мен и питате - ето ВИ ФАКТ само СТАР 3 съм в малоумния СЦИ и ужасно съжелявам. А и даже съм линия на ЕЛИТЕ и кво ????? Кога ще се усетите хора кво правите ????? Дали е пирамида ДА 100000000000% но аз съм тъпанара които го видя късно !!!! Щом станеш СТАР 4 - задължително си ВЗЕМИ няколко костюма иначе не става ( ставам пингвин с вратовръзка ) ООО ти ситана СТАР 3 редно е да си на виско ниво и да говориш с умаловажение. АБЕ ЕЙ. ТИ стана СТАР 3 знаеш ли колко на виско си ти сега - абе знам ма не мерси. Имаш задача поне 8 човека да влезнат тоя месец на ЕЛИТЕ еди кои си трябва точки еди колко си - АБЕ ЕЙ АЙ еди кво си ...............................
преди 11 часа · Харесвам
Бастун Бастунов Говориме за ЕКИПНА РАБОТА - от толкова време един човек не вкара някои при мен се аз вкарвам и ТВА Е ЕКИП - АЙДЕ НА БАНЯ
преди 11 часа · Харесвам
То само за това иде реч. И самия фараон казва, че спестява 3000 на месец. Това означава, че харчи по 30 000-50000 във ваши обекти смяяяяях
То трябва ебаси дебелото черво да имаш да изръгаш толкова манджа за един месец. За разлика от вашите баровци, мога да ти кажа, че разходите на един нормален милионер в БГ са 15-20000 и то с глезотиите.
Коментар
-
Поздрав за всички SCI последователи с великия хит на Володя Стоянов - Пирамиди, Фараони:
http://www.youtube.com/watch?v=u_zlS468g_o
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениетогава не прави коментари преди да си се убедил в това което искаш да знаеш.....
иначе само плямпаш..... за да си поддържаш титлата в форумаОт как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеБлаго, на лични предпочитам да си пиша с женската половина от човечеството. Определено не си мой тип
Може да има един двама на които пълните яко гушите, но това няма да донесе стотинки в твоя джоб. Математика, всичко е математика!!!
иначе само плямпаш..... за да си поддържаш титлата в форума
Коментар
-
Малко въпросче към СЦИ гилдийката: Защо във всички материали-реклама се говори само за картата и нито думичка за бизнеспакетите, нито една??? Пасторът май не обича да говори за послушното си стадо!? Защо ви крие? Та вие тряба да сте най-голямата му гордост! Все пак и в огъня влизате за него и правите секви други "чудеса от храброст и героизъм"!
Коментар
-
Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнениеВече се обърках.....
от една страна в-к Марица и в-к Борба ...всеки месец подхваща SCI че геометрична фигура
от друга страна ...Forbes - казва истината за SCI
как да го разберем Пеевски....от едната страна размахва пръст...
а другата гали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеДа звънне на пеевски може и мис България да го направи
от една страна в-к Марица и в-к Борба ...всеки месец подхваща SCI че геометрична фигура
от друга страна ...Forbes - казва истината за SCI
как да го разберем Пеевски....от едната страна размахва пръст...
а другата гали...
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеДа звънне на пеевски може и мис България да го направи
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеАко си плати реклама за цяла година, бонусът му ще бъде включване във всяка класация.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеНе се диви, догодина да не цъфне пастора в топ три издухвайки хора като Бербато, Стоичко, Димитров
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеВ първата десетка на Forbes Топ 70 на българските знаменитости са:
1.Димитър Бербатов
2.Влади Ампов – Графа
3.Слави Трифонов
4.Григор Димитров
5.Мария Илиева
6.Ники Кънчев
7.Любо Нейков
8.Миро
9.Христо Стоичков
10.Лили Иванова
Ебаси парцала
Коментар