If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,преди няколко дена получих предложение обекта ми,да стане част от обектите на SCI.Тъй като все още обмислям възможността,имам следния въпрос.Има ли начин да следя процедурата със тези намаления,в смисъл в края на месеца ,понеже ми казаха ,че щели да ми сложат някакав терминал,този терминал дали може да ми вади ,копия от касовите бонове или нещо подобно? Да не стане така че ,да нямам нямам нито една покупка със сейфкартите ,а накрая да ми искат пари от компанията?
Ти гледай само да не те омаят да им ставаш "бизнес партньор" с 3000 лв, щото това им е целта реално. Много им е притрябвал иначе обекта ти, те тея карти и обекти са им само за заблуда на противника. Предупреден си, ако се навътриш , после сам ще си си виновен
Здравейте,преди няколко дена получих предложение обекта ми,да стане част от обектите на SCI.Тъй като все още обмислям възможността,имам следния въпрос.Има ли начин да следя процедурата със тези намаления,в смисъл в края на месеца ,понеже ми казаха ,че щели да ми сложат някакав терминал,този терминал дали може да ми вади ,копия от касовите бонове или нещо подобно? Да не стане така че ,да нямам нямам нито една покупка със сейфкартите ,а накрая да ми искат пари от компанията?
Колега, тук не задавай въпроси свързани с бизнеса на СЦИ. Само ще те объркат.
Има много зложелатели от жалката ни "конкуренцията" карти Бене, Лайънес и банкови карти за отстъпка.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Споко брат, многмилиония терминал исофтуер реално е една кирлива регистрация на сайта им. Трябва ръчно да начукаш всичките си сделки с СЦИ карта. Ако искаш де
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Д-ре, как си подбрал генетичния матрял за внуците, успешно ли си намерил парнтьора с правилното ДНК.
Монсанто нямат ли някакъв пръст в тази работа или решение някакво ?
Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Еми как да не завиди човек на тази изтънченост и финес!!! Pевнувам, че не съм и аз на
снимката в кoмпанията на тези така шукаритетни господа btw господина с лъсналото коремче е голям сладур, но пича с ботушките го предпочитам
Съвсем обикновени хора с човешко преживяване и извън пределен потенциал за развитие ако следват достоен учител, а момчето с ботушите , Брат Пиит прилича на него!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Ти видя красавици, и веднага да ги оплюеш че са от Димитров град. Стига с тази ревност в 21 век!
Еми как да не завиди човек на тази изтънченост и финес!!! Pевнувам, че не съм и аз на
снимката в кoмпанията на тези така шукаритетни господа btw господина с лъсналото коремче е голям сладур, но пича с ботушките го предпочитам
Коментар