IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Съгласен съм че може да се започне бизнес, но тези неща които ги изброи са абсурдни и нямат шанс!!!!!
    Шанса при СЦИ е че имаш изработен бизнес модел. Пиеш 12 кафета идните 2 седмици, вкарваш 8 човека в структурата под теб и си вече си на печалча. Няма друг бизнес който да го позволи това нещо?
    П.П.
    Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Ей Рептил, не се прави на разсеян.
      Не съм казвал никъде че му обещавам богатство.
      Ако той самия не инвестира 70лв. за бизнес ден и 3К. за бизнес пакет, няма кой друг да го направи вместо него, това казвам. А дали ще стане супер богат зависи от много неща и най-вече от силата на вярата му и желанието му за просперитет , да бъде над обикновенито хора които бачкат по цял ден да си платят тока, бензина и скапания бял хляб с който се тъпчат и от който умират бързо.
      Черкезов
      Ей, Черкез, не се прави на неразбрал, сякаш не вдяна изобщо на къде бия. С 3000 лева може да се започнат много неща, които нямат общо с "излъжи другарче" и пак да се правят пари. Например - онлайн магазин. Например - доставка на пици по домовете. Например - Фендер за 250 лв и на улицата с 10 акорда.

Със 70 лева може да се започне една хубава вечеря и да приключи с невероятна ерекция. На корема, гърма или където попадне.
      От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Ей Рептил, не се прави на разсеян.
        Не съм казвал никъде че му обещавам богатство.
        Ако той самия не инвестира 70лв. за бизнес ден и 3К. за бизнес пакет, няма кой друг да го направи вместо него, това казвам. А дали ще стане супер богат зависи от много неща и най-вече от силата на вярата му и желанието му за просперитет , да бъде над обикновенито хора които бачкат по цял ден да си платят тока, бензина и скапания бял хляб с който се тъпчат и от който умират бързо.
        Черкезов
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Черкез, мноооу си зле! Що заеба ника Антон Керчев?
          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

Защо си мислиш че това знание за което всички сме платили и отделили от времето си, ти трябва да го получиш безплатно?! Вече не сме 89г., безплатните услуги свършиха, сега и особенно за конкретната ценна информация, не можеш да я получиш само защото си мислиш че трябва да я получиш. Промени си възгледа момче, ще живееш по-добре.
            Защо аз трябва да плащам за да може ти да станеш богат?!!!!!!!!!!!!!!!
            Ти ако не инвестираш в собственото си бъдеще едни кирливи 70лв. на какво разчиташ в живота изобщо?! Замисли се докато си млад.

Поздрави,
            Черкезов

П.П. Много ми се иска маркетинг отдела да подготви и за П-р Петров подобно видео
            http://offnews.bg/index.php/252808/y...zavizhda-video

С заглавие: Какво постигнахме през тези 3 години, презареждане сега!
            Правилно ли съм разбрал - ако веднъж дам 70 лв. вие ще ме направите богат? Ама по-богат от колкото съм сега или по-богат от мечтите ми? По-богат от средния българин или по-богат от средните мечти на българина?

Правилно ли съм разбрал . ако веднъж дам 70 лв вие ще ми представите някаква невероятна информация, която по принцип ми предоставиха безплатно на едно заведение с 2 листа и един химикал. Естествено, плюс визитка и няколко любезни усмивки.

На това не се казва бизнес, казва се лицемерие, за да ти вземат парите и да ти изрецитират всеизвестните книги по книжарниците. Които, впрочем, са същия х** като презентациите ви. Та!

Правилно ли съм разбрал - не си се боцкал с медикаментите си, явно?

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
              Ще ми се отговори кайсии. Какви безплатни услуги бе момче с глава на врабче. Ти нали си БП ---> имаш франчайз--> имаш ли формулата ми кажи пигвин или имаш една папка с 10 страници на които да напишеш съседите си през улицата?

Найш къв вин чун щи дам пинко, тъй щи заВИНтя ЧУтурата, че чак щи стане кеф папагал..
              Защо си мислиш че това знание за което всички сме платили и отделили от времето си, ти трябва да го получиш безплатно?! Вече не сме 89г., безплатните услуги свършиха, сега и особенно за конкретната ценна информация, не можеш да я получиш само защото си мислиш че трябва да я получиш. Промени си възгледа момче, ще живееш по-добре.
              Защо аз трябва да плащам за да може ти да станеш богат?!!!!!!!!!!!!!!!
              Ти ако не инвестираш в собственото си бъдеще едни кирливи 70лв. на какво разчиташ в живота изобщо?! Замисли се докато си млад.

Поздрави,
              Черкезов

П.П. Много ми се иска маркетинг отдела да подготви и за П-р Петров подобно видео
              http://offnews.bg/index.php/252808/y...zavizhda-video

С заглавие: Какво постигнахме през тези 3 години, презареждане сега!

Коментар

• Първоначално изпратено от _PMP_ Разгледай мнение
                Ще ми се отговори кайсии. Какви безплатни услуги бе момче с глава на врабче. Ти нали си БП ---> имаш франчайз--> имаш ли формулата ми кажи пигвин или имаш една папка с 10 страници на които да напишеш съседите си през улицата?

Найш къв вин чун щи дам пинко, тъй щи заВИНтя ЧУтурата, че чак щи стане кеф папагал..
                Тея верно, ако във века на интернет, още ловят мишоци с папки по улиците, не са добре Да вземе да им изнеса една лекция по интернет маркетинг, ма няма да могат да ми платят

Коментар

Приготви си 70лв. и ела на бизнес ден. Там ще ти се отговори адекватно. Никой не е длъжен да ти прави безплатни услуги. Черкезов

Ганя Балканский J.R.

Коментар

Точно Вингчуна е най-ефективен за улицата, за дребните терикати които си мислят че като изпушат една трева или че като са тренирали бокс стават за нещо
                    Нито съм визирал някой дребен тарикат с два грама сено в гащите си, нито някой боксьори, кик боксьори, муай тайци и разни други китайци. Ама явно наистина идея си нямаш. То вече и аз отдавна не се подвизавам на улицата, ама едно време ни винг чунг, ни нинджутцу, ни сопа и сабя помагаха... Сега по-различно ли ще е?

Айде моля ти се, слез на земята, че как сам си го написа - човек на възраст си, не ти отива.

Коментар

• Черкерез, ти черна или бяла нинджа си?
                      Или гледаш твърде често, любимия ми филм напоследък, Пирамидата и зомбитата?
                      Световната експанзия и големите вериги за светлото бъдеще ли се отлагат?

Коментар

Как е тръгнало ...
                        И хоп - един мармот започва да завива шоколада в станьол

Коментар

• Първоначално изпратено от dosadnik Разгледай мнение
                          Ми много ясно, че на пирамидата ще е повече. То това е най-големото доказателство, че сте пирамида - кухия оборот, избръмчен от балъци
                          Как е тръгнало скоро ще има 50-100-500 милиона оборот, пък нека ни обвиняват че сме пирамида. Важното е че всички членове на фамилията са равнопоставени и резултатите им са обвързани с усилията които полагат. Не боравим с очаквания и надежда, а само с факти и математика.

Коментар

• Има ли хумор?

Коментар

Преди да ни стравняваш с тези аматьори, виж им оборота и годишната печалба и погледни този на СЦИ.
                              Ми много ясно, че на пирамидата ще е повече. То това е най-големото доказателство, че сте пирамида - кухия оборот, избръмчен от балъци

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                                SCI - Мултилевъл маркетинг ???
                                Grabo Club - Система за лоялни клиенти
                                SCI карта - 50лв.
                                Grabo Club карта - 9.90лв.
                                SCI обекти с търговска отстъпка - 1582
                                Grabo Club обекти с търговска отстъпка - 1082
                                SCI обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 700
                                Grabo Club обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 797
                                SCI картодържатели - около 32000
                                Grabo Club / VivaClub картодържатели - над 300 000 http://grabo.bg/club/intro
                                Преди да ни стравняваш с тези аматьори, виж им оборота и годишната печалба и погледни този на СЦИ.

Коментар

Working...
                                X