Най-красивите момичета са при нас. Защо ли?! Защото класата привлича класа!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
"да бъде над обикновенито хора които бачкат по цял ден да си платят тока, бензина и скапания бял хляб с който се тъпчат и от който умират бързо.
Черкезов
Ти ако не инвестираш в собственото си бъдеще едни кирливи 70лв. на какво разчиташ в живота изобщо?! "
Черкезов би ли ограничил личната си неприязън и презрение към хората на които се крепи и без това нестабилната ви пирамидална основа?
От една страна ме правиш щастлива,че имам какво да цитирам по повод мисленето на БП-тата от СЦИ спрямо онази "рая" която заслужава да бъде обирана от такива като теб. Но от друга страна ти просто се подиграваш с майките и бащите ни,които са отделяли от залъка си за да ни дадат нещо реално . А тяхното пожелание към нас едва ли би било да попаднем в лапите на измамници като СЦИ.
-----------------------------------------------------------------
СЦИ=ПИРАМИДА
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнениеЗа съжаление и ски, и грабо имат един и същ шеф - и двете са разклонения на една и съща секта с произход Добрич. За пред хората се правят на конкуренти, ама всъщност действат заедно.Last edited by Barona; 12.10.2013, 01:42.Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Най-после един информиран човек. Бизнеса с карти в България се държи от една фракция с различни дъщерни под фракции.Единствено бене не ги знам какви са и се напъват да се кълчат с платени провокатори и коментиращи срещу СЦИ.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеSCI - Мултилевъл маркетинг ???
Grabo Club - Система за лоялни клиенти
SCI карта - 50лв.
Grabo Club карта - 9.90лв.
SCI обекти с търговска отстъпка - 1582
Grabo Club обекти с търговска отстъпка - 1082
SCI обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 700
Grabo Club обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 797
SCI картодържатели - около 32000
Grabo Club / VivaClub картодържатели - над 300 000 http://grabo.bg/club/intro
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВ момента се водят преговори на ниво губернатори в Русия и с няколко американски щата, следват Мексико и Бразилия.
Уцелих ли, уцелих ли?От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнениеЩе излезете зад граница точно така както вкарахте голяма хранителна верига или 1 от електрическите компании.
Просто поредната лъжа за балъците да мечтаят и да си вярват.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПърво в света не е измислене система при която всеки да печели, само който си е преценил възможностите!!
Но:
И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!
Просто поредната лъжа за балъците да мечтаят и да си вярват.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъгласен съм че може да се започне бизнес, но тези неща които ги изброи са абсурдни и нямат шанс!!!!!
Шанса при СЦИ е че имаш изработен бизнес модел. Пиеш 12 кафета идните 2 седмици, вкарваш 8 човека в структурата под теб и си вече си на печалча. Няма друг бизнес който да го позволи това нещо?
П.П.
Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПърво в света не е измислене система при която всеки да печели, само който си е преценил възможностите!!
Но:
И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!
А леля Цецка от махалата???
ПС Вие ако мръднете навън (което никога няма да се случи), ще ви бият многоLast edited by X_Y; 11.10.2013, 18:32.
Коментар
-
Но:
Коментар
-
Но:
И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!! А що се отнася до картите, ти сам не вярваш в тях, защото без големи вериги и с това застаряващо население в България, а и в Европа нямат шанс.
Давам пример, бензиностанцията Х, която е партньор на СКИ ООД, предоставя по-ниска отстъпка от конкурентна верига, в която аз наливам гориво.
Схемата, излъжи дръгарче вече се пропуква и ти го виждаш!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСъгласен съм че може да се започне бизнес, но тези неща които ги изброи са абсурдни и нямат шанс!!!!!
Шанса при СЦИ е че имаш изработен бизнес модел. Пиеш 12 кафета идните 2 седмици, вкарваш 8 човека в структурата под теб и си вече си на печалча. Няма друг бизнес който да го позволи това нещо?
П.П.
Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.Продавате нищо срещу определена сума. Къде ги вкарваш тези хора ? Приличате на телефонните изманици, пфу ай сиктир.
Коментар
-
Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнениеА всеки един от тия 8 колко трябва да вкара под себе си, за да избие инвестицията?! Колко е населението на България?! Опааа математиката казва, че бизнеса ти ще фалира!!!
Но:
И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
П.П.
Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.
П.П. За пореден път, инвестирай в образованието си!!! Пред "ЧЕ" се поставя ","Last edited by thaddeus; 11.10.2013, 15:49.
Коментар
Коментар