IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Най-красивите момичета са при нас. Защо ли?! Защото класата привлича класа!
    Attached Files
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• "да бъде над обикновенито хора които бачкат по цял ден да си платят тока, бензина и скапания бял хляб с който се тъпчат и от който умират бързо.
      Черкезов
      Ти ако не инвестираш в собственото си бъдеще едни кирливи 70лв. на какво разчиташ в живота изобщо?! "

Черкезов би ли ограничил личната си неприязън и презрение към хората на които се крепи и без това нестабилната ви пирамидална основа?
      От една страна ме правиш щастлива,че имам какво да цитирам по повод мисленето на БП-тата от СЦИ спрямо онази "рая" която заслужава да бъде обирана от такива като теб. Но от друга страна ти просто се подиграваш с майките и бащите ни,които са отделяли от залъка си за да ни дадат нещо реално . А тяхното пожелание към нас едва ли би било да попаднем в лапите на измамници като СЦИ.

-----------------------------------------------------------------
      СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
        За съжаление и ски, и грабо имат един и същ шеф - и двете са разклонения на една и съща секта с произход Добрич. За пред хората се правят на конкуренти, ама всъщност действат заедно.
        Ако мислиш, че бизнесът на Grabo и на SCI е един и същ жестоко се лъжеш. Аз да ти издам от кухнята, че това, че се препокрива означава, че пастора благодарение на влиянието си което има върху протестантите, успя да дръпне част от екипа на Grabo - Ивайло Илиев, Илина Чипилска, Пламен Кабаков, (които високо моралният пастор остави на пътя без работа, защото не спазвал дрескода на фирмата) и др. Това, че Grabo научи бизнеса да мисли out of the box, улесни работата на SCI. Ако разбираш от бизнес ще си наясно, че системата на SCI в дългосрочен план не е издържана.
        Last edited by Barona; 12.10.2013, 01:42.
        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Най-после един информиран човек. Бизнеса с карти в България се държи от една фракция с различни дъщерни под фракции.Единствено бене не ги знам какви са и се напъват да се кълчат с платени провокатори и коментиращи срещу СЦИ.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
            SCI - Мултилевъл маркетинг ???
            Grabo Club - Система за лоялни клиенти
            SCI карта - 50лв.
            Grabo Club карта - 9.90лв.
            SCI обекти с търговска отстъпка - 1582
            Grabo Club обекти с търговска отстъпка - 1082
            SCI обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 700
            Grabo Club обекти с търговска отстъпка в големите градове (София, Пловдив, Варна) - 797
            SCI картодържатели - около 32000
            Grabo Club / VivaClub картодържатели - над 300 000 http://grabo.bg/club/intro
            За съжаление и ски, и грабо имат един и същ шеф - и двете са разклонения на една и съща секта с произход Добрич. За пред хората се правят на конкуренти, ама всъщност действат заедно.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              В момента се водят преговори на ниво губернатори в Русия и с няколко американски щата, следват Мексико и Бразилия.
              И нека да позная! Снайперисти пазят зоната за преговори в сигурност?

Уцелих ли, уцелих ли?
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Сталинградом Разгледай мнение
                Ще излезете зад граница точно така както вкарахте голяма хранителна верига или 1 от електрическите компании.
                Просто поредната лъжа за балъците да мечтаят и да си вярват.
                В момента се водят преговори на ниво губернатори в Русия и с няколко американски щата, следват Мексико и Бразилия.

Коментар

Първо в света не е измислене система при която всеки да печели, само който си е преценил възможностите!!
                  Но:
                  И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!
                  Ще излезете зад граница точно така както вкарахте голяма хранителна верига или 1 от електрическите компании.
                  Просто поредната лъжа за балъците да мечтаят и да си вярват.

Коментар

Съгласен съм че може да се започне бизнес, но тези неща които ги изброи са абсурдни и нямат шанс!!!!!
                    Шанса при СЦИ е че имаш изработен бизнес модел. Пиеш 12 кафета идните 2 седмици, вкарваш 8 човека в структурата под теб и си вече си на печалча. Няма друг бизнес който да го позволи това нещо?
                    П.П.
                    Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.
                    Абсурдни предложения съм дал - приемам. А твоите тогава с каква дума да ги опишем? Най- не върви.
                    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Първо в света не е измислене система при която всеки да печели, само който си е преценил възможностите!!
                      Но:
                      И тук идва силата на СЦИ модела и бизнес плана, след излизане зад граница, няма да има губещи българи, ако има губещи това ще са китайци, пакистанци, индийци, руснаци и тн. Имам предвид краткосрочно губещи, защото ако системата с картите се завърти, наистина просто няма да знаем за какво да си харчим парите!!
                      Пакистански говориш ли? Индийски???
                      А леля Цецка от махалата???

ПС Вие ако мръднете навън (което никога няма да се случи), ще ви бият много
                      Last edited by X_Y; 11.10.2013, 18:32.

Коментар

Но:
                        Това го разправяй на зомбитата, ако опитате дори и в Албания ще ви скъсат з...те на момента. Лошото е, че живеем в кофти държава и такива малоумни измами имат почва.

Коментар

Но:
                          И двамата знаем, че няма да има излизане извън граница ! А що се отнася до картите, ти сам не вярваш в тях, защото без големи вериги и с това застаряващо население в България, а и в Европа нямат шанс.
                          Давам пример, бензиностанцията Х, която е партньор на СКИ ООД, предоставя по-ниска отстъпка от конкурентна верига, в която аз наливам гориво.
                          Схемата, излъжи дръгарче вече се пропуква и ти го виждаш!!

Коментар

Съгласен съм че може да се започне бизнес, но тези неща които ги изброи са абсурдни и нямат шанс!!!!!
                            Шанса при СЦИ е че имаш изработен бизнес модел. Пиеш 12 кафета идните 2 седмици, вкарваш 8 човека в структурата под теб и си вече си на печалча. Няма друг бизнес който да го позволи това нещо?
                            П.П.
                            Който ми докаже че може с 3000лв. да направи бизнес в България и да не фалира до 1 година, ще му подаря един бизнес пакет от 600лв.
                            Чиста проба пирамида, прееби другарче Продавате нищо срещу определена сума. Къде ги вкарваш тези хора ? Приличате на телефонните изманици, пфу ай сиктир.

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                              А всеки един от тия 8 колко трябва да вкара под себе си, за да избие инвестицията?! Колко е населението на България?! Опааа математиката казва, че бизнеса ти ще фалира!!!
                              Но:

Коментар

П.П.
                                А всеки един от тия 8 колко трябва да вкара под себе си, за да избие инвестицията?! Колко е населението на България?! Опааа математиката казва, че бизнеса ти ще фалира!!!

П.П. За пореден път, инвестирай в образованието си!!! Пред "ЧЕ" се поставя ","
                                Last edited by thaddeus; 11.10.2013, 15:49.

Коментар

Working...
                                X