IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от dosadnik_3 Разгледай мнение
    Хващаш едно е такова

и отиваш при тоя дето си му дал парите, да ти ги върне. Другия вариант е с адвокати, ама тогава ще влезнеш 2но вътре, а дали ще постигнеш резултат е много съмнително
    Не обичам насилието,а тук поставям въпроса за да разбера има ли смисъл да търся адвокат и да правя и такива разходи.

Коментар

• Първо ме регистрираха с потвърждение от моя имейл,след това моя "спонсор" ми плати таксата през ипей,а аз му дадох 50-те лв на ръка.После довършихме регистрацията ми-адрес,лични данни и как да си получа моята сейв кард.След седмица я получих-самата карта +3 рекламни брошури.Имам си мой профил на сайта им и оттам заявих след това покупката на бизнес център,а парите с платежно от моята сметка към тяхната-основание номера на издадената ми сейв карта.Дано помогне информацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от c2h50h Разгледай мнение
        Здравейте,
        за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
        Хващаш едно е такова

и отиваш при тоя дето си му дал парите, да ти ги върне. Другия вариант е с адвокати, ама тогава ще влезнеш 2но вътре, а дали ще постигнеш резултат е много съмнително

Коментар

Здравейте,
          за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
          Какво е това СКИ?

Коментар

Здравейте,
            Kакъв документ ти издадоха?

Коментар

• Здравейте,
              Last edited by c2h50h; 31.10.2013, 20:54.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                Навихте ме, къде да дам 3000 лв,
                Дай ги на Черкезов, той е човека. Между другото той не е коментирал тук скоро, санитарите май го държат под око напоследък ?!
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                  Ха, ти шегуваш ли се? Доцент Черкезов кара БМВ Х6 ДЖИ ПАУЪР ХУРИКЕЙН, какъвто аз така и не пожелах да си купя, а ползвам лизинга на петичката н корпорацията на която даже все още се удивлявам , че има много обемен резервоар за течността за чистачки, предвид, че съм карал само стари опели и рена.....

Навихте ме, къде да дам 3000 лв,

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                    Ха, ти шегуваш ли се? Доцент Черкезов кара БМВ Х6 ДЖИ ПАУЪР ХУРИКЕЙН, какъвто аз така и не пожелах да си купя, а ползвам лизинга на петичката н корпорацията на която даже все още се удивлявам , че има много обемен резервоар за течността за чистачки, предвид, че съм карал само стари опели и рена.....

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                      Защо говориш откровенни глупости? Лизинга си го плаща ПБ!!! Първоначалната вноска се поема от СКИ!!! Ти защо не караш такава супер дупер луксозна 5-чка?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Божинова, десетки хора от корпорацията вече са изкарали пари не за 1, а за повече лимузини от немската топ марка. Защо да си ги купуват, като корпорацията се грижи за тяхното благоденствие и им плаща лизинга! Коя друга компания на земното кълбо плаща лизинг на служителите си, за една от най-скъпите марки коли в света изобщо?!
                        И сега кой е заблуден?!
                        Защо говориш откровенни глупости? Лизинга си го плаща ПБ!!! Първоначалната вноска се поема от СКИ!!! Ти защо не караш такава супер дупер луксозна 5-чка?!

Коментар

• Черкезов, защо пастурът не е сред най-влиятелните хора на Форбс? Нали патихте???

Коментар

• Първоначално изпратено от ibaga Разгледай мнение
                            А кой от вас има ново БМВ, изцяло изплатено, на негово име? Кукувици заблудени.
                            Божинова, десетки хора от корпорацията вече са изкарали пари не за 1, а за повече лимузини от немската топ марка. Защо да си ги купуват, като корпорацията се грижи за тяхното благоденствие и им плаща лизинга! Коя друга компания на земното кълбо плаща лизинг на служителите си, за една от най-скъпите марки коли в света изобщо?!
                            И сега кой е заблуден?!
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Кой от вас тук през годините е изкарал пари за чисто -ново БМВ?!
                              А кой от вас има ново БМВ, изцяло изплатено, на негово име? Кукувици заблудени.

Коментар

100 кинта на беседа, къде къде по-добре от колкото да ги изсипеш у некоя чалготека!
                                Бате ако те опъна отзад, толко доволен ше останеш, че 1000 ще ми платиш

Коментар

Working...
                                X