If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Здравейте,
за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
НЕ.
Сериозно отговарям.
Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Тея кухи лейки, даже не знаят как да си направят реклама в интернет като хората
Срещу една хилядарка, ще я направи 300 пъти по грамотно и поне с 1000 пъти по успешна. Желаещи има ли
Относно това кой очаквам да мисли вместо мен,не си ти всеки случай,но мисля че още в първия си пост помолих да не спамите с излишни коментари като този,освен ако не е по въпроса ми!Благодаря за разбирането ви все пак
Молим! Ма като се помотаеш 2-3 години по съдилища, адвокати и прокурори, ще дойдеш на моя акъл
Подписа ти кърти мивки И все пак какво очакваш от хора, които разчитат някой друг , да мисли вместо тях. Всеки ден на територията ни се извършват стотици измами, именно поради наивността на жителите, населяващи територията
Относно това кой очаквам да мисли вместо мен,не си ти всеки случай,но мисля че още в първия си пост помолих да не спамите с излишни коментари като този,освен ако не е по въпроса ми!Благодаря за разбирането ви все пак
Форума тук по темата за пирамидата SCI сега ли го намери ? Не можа ли да го намериш когато те зарибяваше твоя приятел и да почетеш какво пише за тези измамници, за да не стигаш до това положение ?
Подписа ти кърти мивки И все пак какво очакваш от хора, които разчитат някой друг , да мисли вместо тях. Всеки ден на територията ни се извършват стотици измами, именно поради наивността на жителите, населяващи територията
Здравейте,
за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
Форума тук по темата за пирамидата SCI сега ли го намери ? Не можа ли да го намериш когато те зарибяваше твоя приятел и да почетеш какво пише за тези измамници, за да не стигаш до това положение ?
Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Отиваш на място в офиса и си искаш документа за парите. Фактура.
Предполагам от страх ще ти върнат парите. Ако не стане искай регистър на рекламациите и там напиши всичко, което имаш против услугата.
Позвъни в Комисията и попитай и там. 3000 са си 3000
Успех! Дръж ни в течение!
Добре,благодаря!Като има развитие по въпроса ще пиша.
Първо ме регистрираха с потвърждение от моя имейл,след това моя "спонсор" ми плати таксата през ипей,а аз му дадох 50-те лв на ръка.После довършихме регистрацията ми-адрес,лични данни и как да си получа моята сейв кард.След седмица я получих-самата карта +3 рекламни брошури.Имам си мой профил на сайта им и оттам заявих след това покупката на бизнес център,а парите с платежно от моята сметка към тяхната-основание номера на издадената ми сейв карта.Дано помогне информацията.
Отиваш на място в офиса и си искаш документа за парите. Фактура.
След това писмено им заявяваш, че не си доволен от услугата и че не отговаря на очакванията ти. Позоваваш се на Закон за защита на потребителите - рекламация на услуга.
Чл. 124. (1) При предявяване на рекламацията на стока потребителят може да претендира за възстановяване на заплатената сума, за заменяне на стоката с друга, съответстваща на договореното, за отбив от цената или за безплатно извършване на ремонт при условията и по реда на чл. 113 и 114.
(2) При предявяване на рекламацията за услугата потребителят може да претендира за извършване на услугата в съответствие с договора, за отбив от цената или за възстановяване на заплатената сума.
Предполагам от страх ще ти върнат парите. Ако не стане искай регистър на рекламациите и там напиши всичко, което имаш против услугата.
Позвъни в Комисията и попитай и там. 3000 са си 3000
Успех! Дръж ни в течение!
Коментар