IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Благо, аман от неграмотници и пиявици тук. Ако има хвърлим по един безплатен бизнес пакет, друга песен ще запеят.
    Дай да направим една подписка тук https://secure.avaaz.org/en/petition/
    Да я изпратим до г-ж Миткова, до г-н Миков и до българските съд и прокуратура да премахнат тази порочна тема за нацията ни, и да вземат отношение към всеки който злепоставя умишлено и без доказателства корпорацията.
    Темата в петицията може и да е такава!
    Да спрем изливането на мърсотия срещу СЦИ за да има бъдеще за България
    Това е, разписваме я 150 000 човека за месец и ще ги сложим в малкия си джоб всички голтаци които ни плюват. Аз съм сигурен че от тези които ни клепат тук, няма един който да е карал БМВ 5ца - чисто нова! Такива хора ще ни плюват дори когато Владимир Путин ни удостои с ордена за най-високи почести на Държавната Дума.

Прекрасна идея!!!! Аз съм твърдо ЗА!

Коментар

• Коментар

Благо, аман от неграмотници и пиявици тук. Ако има хвърлим по един безплатен бизнес пакет, друга песен ще запеят.
        Да я изпратим до г-ж Миткова, до г-н Миков и до българските съд и прокуратура да премахнат тази порочна тема за нацията ни, и да вземат отношение към всеки който злепоставя умишлено и без доказателства корпорацията.
        Това е, разписваме я 150 000 човека за месец и ще ги сложим в малкия си джоб всички голтаци които ни плюват. Аз съм сигурен че от тези които ни клепат тук, няма един който да е карал БМВ 5ца - чисто нова! Такива хора ще ни плюват дори когато Владимир Путин ни удостои с ордена за най-високи почести на Държавната Дума.
        Хахах, верно ще е интересен резултатът. Пусни петиция!!!

Коментар

• Благо, аман от неграмотници и пиявици тук. Ако има хвърлим по един безплатен бизнес пакет, друга песен ще запеят.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
            Весили ми Смехурко -маймуко.....
            не олеквай с подвеждащо инфо....

смесваш понятията... СКИ не предлага договор за продажба.....
            Запознай се и тогава прави коментари.....
            Хайде запознай ме Благо!!! Целият съм в слух!!! Кажи ми какво пише във фактурата, срещу 3000 лева дадени от мен!!!

Коментар

• Еййй,откога не съм влизал в тази тема....Как са Светите Братя и Сестри?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Ей за това говоря. Аз не търся, щото не ми се налага и го няма начинът по който някой да ме излъже. Други ако имат идеи да пишат също.
                Пуснатото може би не е много точно заради препратките. Всеки който иска да се откаже да разгледа
                Раздел II.
                Договор за продажба от разстояние
                в цялост
                Весили ми Смехурко -маймуко.....
                не олеквай с подвеждащо инфо....

смесваш понятията... СКИ не предлага договор за продажба.....
                Запознай се и тогава прави коментари.....

Коментар

• [QUOTE=blagobg;1059528089]Ето поредната стара - нова звезда в този форум който с крокодилските си сълзи се опитва да раздвижи тази тема която си умира...защото тук една шепа мрънкалници се опитват да дискредитират най-голямата потребителска общност в БГ....

За тези две седмици си разбрал че не е пирамида и че за да си успешен в този бизнес трябва да положиш усилия, но понеже нямаш качества и сега се чувстваш ужилен.....и вместо да се самосъжаляваш отиди при приятеля си и потърси помощ как да надскочиш себе си....и чрез неговите съвети опитай се да си изградиш бизнеса....но понеже това което пишеш не отговаря на истината,защото ако си закупил ТК3 със сигурност имаш фактура....и ако искаш да ме обориш,сканирай... и е качи тук......ако не го направиш за мен си като всички останали мрънкалници които само акъли ти дават,но нищо не правят.....щяха да съзират КЗП, прокуратура,НАП, не правителствени организации, а една звезда тук се изхвърли че занимавала и европейските институции а други трябваше вече да не съществува СКИ.....

Благито, казвала ли съм ти, че по изказ страшно много напомняш на един умопомрачителен български гений: Проф. Юлиян Вучков. Същото пламенно слово притежаваш! ...... Добре че си неграмотен, та да можем да ви различим.
                  Що се отнася до СЦИ никой нищо не е съзирал, редно е това да бъде направено от хилядите ужилени от пирамидата хора, само под техния ОБЩ натиск и гняв държавата може да се раздвижи и да премахне паразита СЦИ, който търгува с надежди и разделя хората от техните близки и приятели подобно на някоя секта. И те щяха да го направят ако не живееха в постоянен страх и срам!!! Що се отнася до нас, ние в случая с нашата компетентност сме само коректив на общественото мнение.

П.П Да не сте роднини с Вучков?

Коментар

Стига сте писали клевети с измислени профили!

ДНЕС Е ВЕЛИК ДЕН ЗА СЦИ! ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ!
                    ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩНОСТА ОТ 42 000 БУДИТЕЛИ КОИТО ИМАТ НЕ ЛЕКАТА ЗАДАЧА ДА ПРОСВЕЩАВАТ НАЦИЯТА.
                    ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И НАЙ-ВЕЧЕ БОГАТИ.

Дано успеем да монополизираме всички глобални пазари в нашата ниша до 2018г. , когато експанцията ще бъде в най-завършващия си стадии!
                    Ще монополизирате на експанцията онази работа Черкезов с теб сме!

Коментар

• Стига сте писали клевети с измислени профили!

ДНЕС Е ВЕЛИК ДЕН ЗА СЦИ! ДЕНЯТ НА БЪЛГАРСКИТЕ БУДИТЕЛИ!
                      ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ОБЩНОСТА ОТ 42 000 БУДИТЕЛИ КОИТО ИМАТ НЕ ЛЕКАТА ЗАДАЧА ДА ПРОСВЕЩАВАТ НАЦИЯТА.
                      ДА СМЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И НАЙ-ВЕЧЕ БОГАТИ.

Дано успеем да монополизираме всички глобални пазари в нашата ниша до 2018г. , когато експанцията ще бъде в най-завършващия си стадии!
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        При договори, сключени от разстояние потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни,. При теб те са минали, но

Чл. 52. (1) Доставчикът е длъжен преди сключването на договора да предостави своевременно на потребителя следната информация:
                        1. името и адреса на доставчика;
                        2. основните характеристики на стоките или услугите;
                        3. цената на стоките или услугите с включени всички данъци и такси;
                        4. стойността на пощенските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките или услугите, свързани с тяхната доставка;
                        5. стойността на използване на средството за комуникация от разстояние, когато тя се изчислява по начин, различен от посочения в основната тарифа;
                        6. начина на плащане, доставка и изпълнение на договора;
                        7. правото на потребителя да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната или услугата да бъде отказана, с изключение на случаите по чл. 55, ал. 2;
                        8. периода, за който направеното предложение или цена остават в сила;
                        9. минималната продължителност на договора - при договори за постоянна или периодична доставка на стоки или услуги.
                        (2) Информацията по ал. 1 трябва да бъде предоставена по ясен и разбираем начин в зависимост от вида на използваното средство за комуникация, да подчертава търговския характер на предложението и да бъде в съответствие с принципа на добросъвестност при търговските сделки и добрата търговска практика.
                        (3) При телефонни съобщения доставчикът е длъжен да уведоми потребителя в началото на разговора за своята самоличност и търговската цел на обаждането.

Чл.55
                        (4) Когато доставчикът не изпълни задълженията си по чл. 54, потребителят има право да се откаже от сключения договор в срок три месеца, считано от датата на получаване на стоката или от сключването на договора за предоставяне на услугата.

Виж си в нещата дали някъде са те оведомили, че можеш да се откажеш в срок от една седмица, ако не са, срокът се удължава и става три месеца, ако съм разбрала правилно текста. Успех!!!
                        Ей за това говоря. Аз не търся, щото не ми се налага и го няма начинът по който някой да ме излъже. Други ако имат идеи да пишат също.
                        Пуснатото може би не е много точно заради препратките. Всеки който иска да се откаже да разгледа
                        Раздел II.
                        Договор за продажба от разстояние
                        в цялост

Коментар

• Първоначално изпратено от c2h50h Разгледай мнение
                          Здравейте,
                          за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
                          При договори, сключени от разстояние потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от сключения договор от разстояние в срок 7 работни дни,. При теб те са минали, но

Чл. 52. (1) Доставчикът е длъжен преди сключването на договора да предостави своевременно на потребителя следната информация:
                          1. името и адреса на доставчика;
                          2. основните характеристики на стоките или услугите;
                          3. цената на стоките или услугите с включени всички данъци и такси;
                          4. стойността на пощенските или транспортните разходи, невключени в цената на стоките или услугите, свързани с тяхната доставка;
                          5. стойността на използване на средството за комуникация от разстояние, когато тя се изчислява по начин, различен от посочения в основната тарифа;
                          6. начина на плащане, доставка и изпълнение на договора;
                          7. правото на потребителя да се откаже от договора и условията, при които стоката може да бъде върната или услугата да бъде отказана, с изключение на случаите по чл. 55, ал. 2;
                          8. периода, за който направеното предложение или цена остават в сила;
                          9. минималната продължителност на договора - при договори за постоянна или периодична доставка на стоки или услуги.
                          (2) Информацията по ал. 1 трябва да бъде предоставена по ясен и разбираем начин в зависимост от вида на използваното средство за комуникация, да подчертава търговския характер на предложението и да бъде в съответствие с принципа на добросъвестност при търговските сделки и добрата търговска практика.
                          (3) При телефонни съобщения доставчикът е длъжен да уведоми потребителя в началото на разговора за своята самоличност и търговската цел на обаждането.

Чл.55
                          (4) Когато доставчикът не изпълни задълженията си по чл. 54, потребителят има право да се откаже от сключения договор в срок три месеца, считано от датата на получаване на стоката или от сключването на договора за предоставяне на услугата.

Виж си в нещата дали някъде са те оведомили, че можеш да се откажеш в срок от една седмица, ако не са, срокът се удължава и става три месеца, ако съм разбрала правилно текста. Успех!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                            Ето поредната стара - нова звезда в този форум който с крокодилските си сълзи се опитва да раздвижи тази тема която си умира...защото тук една шепа мрънкалници се опитват да дискредитират най-голямата потребителска общност в БГ....

За тези две седмици си разбрал че не е пирамида и че за да си успешен в този бизнес трябва да положиш усилия, но понеже нямаш качества и сега се чувстваш ужилен.....и вместо да се самосъжаляваш отиди при приятеля си и потърси помощ как да надскочиш себе си....и чрез неговите съвети опитай се да си изградиш бизнеса....но понеже това което пишеш не отговаря на истината,защото ако си закупил ТК3 със сигурност имаш фактура....и ако искаш да ме обориш,сканирай... и е качи тук......ако не го направиш за мен си като всички останали мрънкалници които само акъли ти дават,но нищо не правят.....щяха да съзират КЗП, прокуратура,НАП, не правителствени организации, а една звезда тук се изхвърли че занимавала и европейските институции а други трябваше вече да не съществува СКИ.....

НАД 41000 ПОТРЕБИТЕЛИ НА SC, НАД 1600 ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И НАД 10000 БП към днешна дата
                            Здравей драги ми Благо! Моля те най-учтиво ти да сканираш една фактура за ТК..., защото аз лично се съмнявам да се издават такива документи! после ако си послушен ще ти обясня защо не издавате фактури за бизнес пакети!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от c2h50h Разгледай мнение
                              Здравейте,
                              за съжаление трябва да си призная,че съм един от многото "ужилени" по схемата СКИ.Питането ми е следното,след като са минали 2 седмици и съм осъзнал колко безмозъчно от моя страна е било да се включа доброволно,дори и след като много мои приятели ми казаха да не го правя,ИМА ЛИ НАЧИН ДА СИ ВЪРНА ТЕЗИ 3000лв.?След като осъзнах,че съм бил изигран от мой "приятел" който ме зариби как той се е включил и това не било измама,сън не ме хваща.Очаквам сериозни отговори и сам знам че съм допуснал грешка,не ми го натяквайте.
                              Ето поредната стара - нова звезда в този форум който с крокодилските си сълзи се опитва да раздвижи тази тема която си умира...защото тук една шепа мрънкалници се опитват да дискредитират най-голямата потребителска общност в БГ....

НАД 41000 ПОТРЕБИТЕЛИ НА SC, НАД 1600 ТЪРГОВСКИ ОБЕКТИ В СТРАНАТА И НАД 10000 БП към днешна дата

Коментар

• "Вааско Ламбрев "

Този тип наистина ли се казва "Вааско". Не неиздържам, бахти смеха, милионерче.

Коментар

Working...
                                X