IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.youtube.com/watch?v=f_sCwyN0QSM Ако това видео Ви допада, звъннете на секретара ми 0889 202329 Стефан , като го помолите да ви организира среща с Д-р Черкезов
    Matt Morris BG AUDIO 640x360 MPEG2 NEW
    www.youtube.com Всъщност тази корпорация има много голям шанс да работи със СЦИ!
    Ако има хора с ГЛАВИ на раменете, нека се свържат с нас.
    Предпочитаме да работим предимно с Есциайци, но в крайна сметка ще споделим знанията и парите с обикновенни хора също.

С ПО ГОРНОТО ВИДЕО ОБОРВАМ ВСИЧКИ КРИТИЦИ НА КОРПОРАЦИЯТА ЧЕ НЕ МОЖЕЛИ СМЕ ДА ИМАМЕ СВЕТОВНА ЕКСПАНЗИЯ, НЯМАЛО КАК ДА НИ ПОЗВОЛЯТ, НЕ БИЛО ЗАКОННО И ТН. БУЛШЕТ.
    АКО ИЗГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ АМЕРИКАНСКАТА КОРПОРАЦИЯ ГОРЕ РАБОТИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ НА АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРИНЦИП НА НАБИРАНЕ НА БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!
    ДОРИ ИМАТ И ЛИЗИНГ-МЕРЦЕДЕС ПРОГРАМА, КАТО САМО СЛЕД ПЪРВАТА ГОДИНА СА РАЗДАЛИ 1000 СРЕБРИСТИ МЕРЦЕДЕСА.
    СЕГА БОЖИНОВИЦА, ТОЗИ ИЗПАДНАЛ АНГЕЛ ПРОДАЛ СЕ НА САТАНАТА, КАТО ОСЪЗНАЕ ИСТИНАТА, ЩЕ СЪНУВА ЦЯЛ МЕСЕЦ КОШМАРИ, КАК Я ГОНЯТ И ПРЕЛЕДВАТ ЧЕРНО РАСО И ЗЛАТЕН КРЪСТ.КОЙТО ИСКА ДА И ДОНЕСЕ СВЕТЛИНАТА.
    Last edited by Черкезов; 04.11.2013, 00:36.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Последния път когато ходих на доктор преди 7 години беше.
      Карах колело с около 33км. в час, но за нещастие градинарската ножица която си бях сложил в един закачен найлонов плик влезе в спиците на предната гума, колелото спря внезапно и поех цялата подемна сила на гравитацията с черепа и брадичката си. От както ми махнаха конците, не съм ходил на доктор въпреки че много братя и сестри от тогава настояват да го направя.
      Просто много спортувам, пия витамини, минерали, рибено масло, глюкозамин, азотни бустери и трибестан. От известно време насам се чувствам и умствено здрав.
      В началото те мислех за луд Сега съм убеден, че си Ама кефиш.

Коментар

• Черкезов ти водиш класацията за най-големия трол в интернет до сега. Евалата!

Коментар

Карах колело с около 33км. в час, но за нещастие градинарската ножица която си бях сложил в един закачен найлонов плик влезе в спиците на предната гума, колелото спря внезапно и поех цялата подемна сила на гравитацията с черепа и брадичката си. От както ми махнаха конците, не съм ходил на доктор въпреки че много братя и сестри от тогава настояват да го направя.
          Просто много спортувам, пия витамини, минерали, рибено масло, глюкозамин, азотни бустери и трибестан. От известно време насам се чувствам и умствено здрав.
          Дай Боже....и ние скоро да те почувстваме умствено здрав, Черкезов

Коментар

• Първоначално изпратено от mirandi Разгледай мнение
            Така като ви чета с Черкезов....то май и се лекувате безплатано, по клинична пътека на здравната каса
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
              Само аз и Черкезов обичаме и мразим безплатно, всички останали Сте Платени
              Така като ви чета с Черкезов....то май и се лекувате безплатано, по клинична пътека на здравната каса

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Глупости... Черкезов си ги плямпа безплатно Нямам идея защо, едва ли има облаги от това. Никой в СЦИ не го познава и не знае защо прави всичко това. По принцип няма човек в тази държава, който да е навредил толкова на пирамидата, за което го поздравявам!!!
                Само аз и Черкезов обичаме и мразим безплатно, всички останали Сте Платени

Коментар

• Блогърът Черкезов

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  Обърках групировките защото напоследък съм доста зает и не си доспивам, от както пиша нравствена и духовна стратегия за всички членове и БП на фамилията.
                  Ще акцентирам върху духовните ценности които да развиваме, защото си мисля че постигнахме задоволителен материален статус и вече трябва да сме образцов пример за духовни посланници за мир и развиване на вътрешните качества на индивида.
                  ""Важно е да въведем биотехнологийте във България! Време е! RSS емисия на monsantosafetheworld.blog.bg
                  С поздрав - Д-р Черкезов, биотехнолог - иноватор. Не е важно да играеш тенис с Бойко Борисов, важното е да имаш телефона на Черкезов! МОНСАНТО - няма човек, личност, фирма, президент, корпорация, която да е направила толкова много за човечеството и да е дарила милярди долари за безкористна благотворителност по целия свят. http://www.monsanto.com/ http://www.facebook.com/profile.php?id=100000752071810#!/profile.php?id=100000752071810""------ http://monsantosafetheworld.blog.bg/
                  Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                    абе Черкезов Икономедия какво са ти направили, че ще окупираш офисите им, те няма общо с инвестора
                    Обърках групировките защото напоследък съм доста зает и не си доспивам, от както пиша нравствена и духовна стратегия за всички членове и БП на фамилията.
                    Ще акцентирам върху духовните ценности които да развиваме, защото си мисля че постигнахме задоволителен материален статус и вече трябва да сме образцов пример за духовни посланници за мир и развиване на вътрешните качества на индивида.

Коментар

• Първоначално изпратено от srebrin Разгледай мнение
                      виж, разбирам че си на заплата при фараоните и си длъжен да спазваш "етикета" на поддръжник за да си получиш ангарията, но не си особено убедителен с опростенческите си квалификации... може и да се правиш на тотално перде зад анонимността с която се пласираш тук, но ако имаш поне малко себеуважение към битието в което си заставен за да подкрепяш против вътрешното си убеждение фирма на ръба на криминалното, то ще гледаш да страничиш от постове срещу които нямаш елементарни аргументи освен селски ПР
                      Глупости... Черкезов си ги плямпа безплатно Нямам идея защо, едва ли има облаги от това. Никой в СЦИ не го познава и не знае защо прави всичко това. По принцип няма човек в тази държава, който да е навредил толкова на пирамидата, за което го поздравявам!!!

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                        абе Черкезов Икономедия какво са ти направили, че ще окупираш офисите им, те няма общо с инвестора
                        Той, ДоХтура Черкезов в толкова много форуми пише, че се омота сам в коментарите си...
                        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Ако бях на заплата при тези светли същества, тази тема отдавна нямаше да я има и ти нямаше да можеш да се правиш на умен тук
                          Просто щях да организирам над 1000 братя и сестри да окупират офисите на Икономедия, до няколко часа ще получим официално извинение от г-ж Миткова и за бонус множество безплатни статии в над 30 те медии на тази информационна корпорация, разкриващи проспериращия ни бизнес в страната и скоро извън нея.
                          П.П.
                          Нямам нищо против да ми плащат по 10 000 евро заплата за качествен пиар, все пак мисля че съм по-добър от онзи бездушен черен ангел Божинова.

Коментар

• Първоначално изпратено от srebrin Разгледай мнение
                            виж, разбирам че си на заплата при фараоните и си длъжен да спазваш "етикета" на поддръжник за да си получиш ангарията, но не си особено убедителен с опростенческите си квалификации... може и да се правиш на тотално перде зад анонимността с която се пласираш тук, но ако имаш поне малко себеуважение към битието в което си заставен за да подкрепяш против вътрешното си убеждение фирма на ръба на криминалното, то ще гледаш да страничиш от постове срещу които нямаш елементарни аргументи освен селски ПР
                            Ако бях на заплата при тези светли същества, тази тема отдавна нямаше да я има и ти нямаше да можеш да се правиш на умен тук
                            Просто щях да организирам над 1000 братя и сестри да окупират офисите на Икономедия, до няколко часа ще получим официално извинение от г-ж Миткова и за бонус множество безплатни статии в над 30 те медии на тази информационна корпорация, разкриващи проспериращия ни бизнес в страната и скоро извън нея.
                            П.П.
                            Нямам нищо против да ми плащат по 10 000 евро заплата за качествен пиар, все пак мисля че съм по-добър от онзи бездушен черен ангел Божинова.
                            Attached Files

Коментар

Сребрин, кой е чувал изобщо в България за грабо?! Аз покрай тази порочна тема научих за жалкото им съществуване. Те са мрежа за социално слаби и пенсионери, да се развиват успешно, но не можеш да ги сравняваш с работеща машина като СЦИ, където всяка гайка и прашинка си тежи на мястото.
                              Като извадиш карта на СЦИ в бар например, това си е еталон за престиж! А ако извадиш карта на грабо, хората ще те помислят за беден, социално слаб или посто един от многото многострадалци в страната.

Коментар

Като извадиш карта на СЦИ в бар например, това си е еталон за престиж! .
                                По скоро еталон за балък

Коментар

Working...
                                X