IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Раздел IV.Нелоялни търговски практики:

Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски
    практики са и следните заблуждаващи търговски практики:

14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва,
    като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез
    привличането на други потребители в системата;

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Та "хората" от втория тип, те се познават дори и без да са се виждали, просто те знаят че сме тук и там, навсякъде.
      Ние сме на всеки километър

Коментар

• Оооо,колко съм изтървал,то било много забавно.
        Черкезов бил голям образ,да вземат да му дадат едно предаване като на Вучков и да се кротне малко със световната експанзия,че като гледам тя закъснява доста.С тая пирамидка СЦИ само до границата могат да стигнат.За щастие в другите страни има ясни закони и се наказват такива просветители като пасторчето.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Пазарувай и пИчели

Искам да съм бизнес-партнер, мамо
          Беемве да дрифтам до откат
          Мацките да шашкам искам само
          с Ес Ци Ай-я да съм най-богат.

Искам да съм АЗ тук важна клечка
          Кинтите да бачкат зарад мен
          Беемве паркирам на пресечка
          Всеки МЕН да гледа - бизнесмен.

Лузърите нека ми завиждат
          Яд ги е, че немат беемве
          тук при мене кинтите прииждат
          в карта сейв са, не във портмоне.

С поглед мазен аз франчайза внасям,
          за да просперирам; Ех мечти!
          Кинти за фар’она аз ‘ше снасям
          бизнесмен да ставам аз, . . . почти...
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
            Мога ли да запитам?! Тази ваша любов с пастора, дето я възпя вече многократно в този форум, само платонична ли е или си я консумирате?
            Paula, въпросът ти е много уместен. Аз мисля, че тази любов не е само платонична.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Има два вида хора:
              - обикновенни за които първични неща като жена, любовница, мускули, къща , кола са най-важни, те взимат убежище в преходни и безмисленни неща защото са под влиание на смущаващите си чувства.
              - Втория тип хора, всъщност са напреднали същества които са взели убежище в собствения си ум, дух и същност. Тоест в непреходни ценности. Е, ние с п-р Петров сме от втория тип същества (функции) които единствената им цел е да помагат на другите същества, материално, духовно и чрез вярата да им се посочи пътеводната светлина, която ще изпълни живота им с радост, мъдрост, любов и най-вече ще придобие изключително дълбок смисъл. Та "хората" от втория тип, те се познават дори и без да са се виждали, просто те знаят че сме тук и там, навсякъде.
              Например аз в момента в който си помисля за п-р Петров и го призова с молитва, усещам как на секундата неговото енергийно поле вече е в стаята и получавам благословията или помоща от която имам нужда.
              Мога ли да запитам?! Тази ваша любов с пастора, дето я възпя вече многократно в този форум, само платонична ли е или си я консумирате?

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Има два вида хора:
                - обикновенни за които първични неща като жена, любовница, мускули, къща , кола са най-важни, те взимат убежище в преходни и безмисленни неща защото са под влиание на смущаващите си чувства.
                - Втория тип хора, всъщност са напреднали същества които са взели убежище в собствения си ум, дух и същност. Тоест в непреходни ценности. Е, ние с п-р Петров сме от втория тип същества (функции) които единствената им цел е да помагат на другите същества, материално, духовно и чрез вярата да им се посочи пътеводната светлина, която ще изпълни живота им с радост, мъдрост, любов и най-вече ще придобие изключително дълбок смисъл. Та "хората" от втория тип, те се познават дори и без да са се виждали, просто те знаят че сме тук и там, навсякъде.
                Например аз в момента в който си помисля за п-р Петров и го призова с молитва, усещам как на секундата неговото енергийно поле вече е в стаята и получавам благословията или помоща от която имам нужда.
                Еееех Черкезов, ако в Попово имаше психиатрия, ти нямаше да пишеш по форумите.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                  Черкезов, пастор Петров познава ли те изобщо ?
                  Има два вида хора:
                  Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Мулти левъл маркетинг за начинаещи
                    http://smartmoney.bg/multi-level-mar...-nachinaeshti/

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Нали знаеш кои кучета лаят (малките). Големите като мен и п-р Петров просто си тежат на мястото без да е необходимо да бъдем кресливи.
                      Черкезов, пастор Петров познава ли те изобщо ?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                        Черкезов, това е заплаха за живота ти
                        Нали знаеш кои кучета лаят (малките). Големите като мен и п-р Петров просто си тежат на мястото без да е необходимо да бъдем кресливи.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от господин Разгледай мнение
                          със сигурност такива Зомбита като ЧЕРКЕЗОВ И ПАСТОР ПЕТРОВ хората имат нерви и ще си поискат обратно сметката от пирамидата
                          Черкезов, това е заплаха за живота ти
                          Last edited by X_Y; 05.11.2013, 15:07. Причина: Цитат на редактирано мнение.

Коментар

• Първоначално изпратено от господин Разгледай мнение
                            със сигурност такива Зомбита като ЧЕРКЕЗОВ И ПАСТОР ПЕТРОВ хората имат нерви и ще си поискат обратно сметката от пирамидата

http://www.youtube.com/watch?v=f_sCwyN0QSM
                            Matt Morris BG AUDIO 640x360 MPEG2 NEW
                            www.youtube.com

С ПО ГОРНОТО ВИДЕО ОБОРВАМ ВСИЧКИ КРИТИЦИ НА КОРПОРАЦИЯТА ЧЕ НЕ МОЖЕЛИ СМЕ ДА ИМАМЕ СВЕТОВНА ЕКСПАНЗИЯ, НЯМАЛО КАК ДА НИ ПОЗВОЛЯТ, НЕ БИЛО ЗАКОННО И ТН. БУЛШЕТ.
                            АКО ИЗГЛЕДАТЕ ВИДЕОТО ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ ЧЕ АМЕРИКАНСКАТА КОРПОРАЦИЯ ГОРЕ РАБОТИ В ЦЕЛИЯ СВЯТ НА АБСОЛЮТНО СЪЩИЯ ПРИНЦИП НА НАБИРАНЕ НА БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!
                            ДОРИ ИМАТ И ЛИЗИНГ-МЕРЦЕДЕС ПРОГРАМА, КАТО САМО СЛЕД ПЪРВАТА ГОДИНА СА РАЗДАЛИ 1000 СРЕБРИСТИ МЕРЦЕДЕСА.
                            СЕГА БОЖИНОВИЦА ДАНО СИ ЗАТВОРИ ГОЛЯМАТА УСТА! ТОЗИ ИЗПАДНАЛ АНГЕЛ Е ВРЕМЕ ДА СЕ ПОКАЕ.
                            Last edited by X_Y; 05.11.2013, 15:07. Причина: Цитат на редактирано мнение.

Коментар

• izmamnicite v bg

Last edited by X_Y; 05.11.2013, 15:08. Причина: Въздържайте се от подобни коментари.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Имам идея да създадем копие на пирамидата SCI (понеже се очаква нейното скорошно закриване поради пренасищане) а и като се има в пред вид, че има достатъчно глупаци в Булгаристан с мечта за бързо забогатяване, балъци ще има достатъчно да се включат... Като новата пирамида ще раздава АУДИ-та примерно(понеже марката БМВ е вече заета от SCI) Стига сме им отваряли очите за истината на наивните алчни тъпаци БП-та на SCI и картодържатели, време е и ние да направим пари от тези глупаци.
                                Last edited by Barona; 04.11.2013, 00:51.

Коментар

Working...
                                X