IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
    Скъпи братя и съфорумци,

Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).
    :
    Абе ти не приказвай много, да не ти се наложи да бегаш у Северна Корея

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
      Скъпи братя и съфорумци,

Искам да се извиня за дългото ми отсъствие в форума. Завърнах се от Китай едва вчера, а там форума на Investor е блокиран от властите (нямам идея защо, може би има нещо общо със собствениците ТИМ(??) ).

Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.

Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на властта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!

Поздравления на всички на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
      От къде идваш, че нещо правите едни и същи правописни грешки с един доктор, дето е за доктор

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        Скъпи братя и съфорумци,

Бях изпратен лично от г-н Петров на 5 месечна командировка, трябваше да разнеса словото на пастора и да подготвя почвата за нашата експанзия.

Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на властта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!

Поздравления на всички на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
        Черкезови, Добре сте дошли отново във форума !
        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
          А, за да имаш заслуги, трябва да направиш някои по-така пикантни услуги на доцент-доктора
          Опа де, май трябва да посетиш някоя платена мома да ти развърти макарите/ може и сам / , че май са те налегнали мокрите сънища Финансово не трябва да е проблем, виж психически, дали можеш да издържиш

Коментар

• Скъпи братя и съфорумци,

Мога смело да твърдя, че нашата експанзия в Китай ше вдигне жижнения стандарт на българите с до 3 пъти и то само за няколко години!! Срещнах се с хора от високите етажи на власта там и те бяха изумени, че един единствен човек е измислил и разпостранил такава светла идея (става дума за пастор Петров), както и да споделиха, че за тях ще бъде чест да дадат възможността на над 1млрд. човеци да пазаруват и печелят!

Поздравления на всички наши БП, които направиха тази мечта възможна! Сега само остава пасивно да печелим от пазара на най-развиващата се икономика в света!!
            Last edited by Prosperity; 11.11.2013, 18:58.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
              Момиче, днес е Свети Мина! Покай се поне на този свят ден, почитай ближните си и духовните хора, не гледай в нашата паничка, за да имаш в твоята!
              А относно наказанието.. ти искаш да получиш награда
              Вече с пари не можеш да си купиш бизнес членство, само със заслуги става.
              https://www.facebook.com/photo.php?f...type=1&theater Черкезов, виж Божинова е коментирала и в страницата във Фейсбук на сектантите от SCI Хайде ако си част от сектантите а не провокатор коментирай и ти в страницата им !
              Last edited by Barona; 11.11.2013, 17:48.
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Е сега заради тази долна клевета ще изпратя позивна на п-р Петров, утре да изпрати имейл на юридическия отдел да те подгонят с прокурорско постановление докато си кажеш всичко защо клепеш и си понесеш заслуженото.
                Черкезов явно си много зле,това което съм описал за похватите с музика,приказки,психологически похвати и опиуми се отнася за ПРОКСИМА.ЧЕТИ И МИСЛИ

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                  VII. 17. 3. Член на Бизнес програмата, който като е длъжен по закон да издаде фактура на SCI, срещу полученото
                  възнаграждение под формата на различни бонуси
                  , не изпълни това свое задължение в законоустановения срок,
                  дължи на SCI неустойка за неизпълнение в размер на двойния размер на заплатеното му възнаграждение. В този
                  случай SCI има правото на търговско задържане върху следващите възнаграждения дължими на Члена на Бизнес
                  програмата, до издаване на съответната фактура/фактури, или има правото едностранно и самостоятелно да
                  прихване от дължимите възнаграждения следващата му се неустойка. С потвърждаване на настоящите Общи
                  условия, регистриращият се изрично декларира съгласието си с приложението на тази клауза, независимо от
                  момента в който за него е възникнало или ще възникне задължението по закон да издава фактури за изплащаното
                  му възнаграждение под формата на бонуси.
                  Оха, сега всички БП с по едно кочанче фактурки и на опашка за бонусчета! Накрая да не се окаже, че и ддс трябва да внасят! Някой наясно ли е как стоят нещата с издаване на фактури от ФЛ?

Коментар

• А, за да имаш заслуги, трябва да направиш някои по-така пикантни услуги на доцент-доктора

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение
                      Барем на правопис да ме бяхте докарали
                      Иначе знаеш, за мен по-голямо наказание от това, че не съм БП, няма!
                      Момиче, днес е Свети Мина! Покай се поне на този свят ден, почитай ближните си и духовните хора, не гледай в нашата паничка, за да имаш в твоята!
                      А относно наказанието.. ти искаш да получиш награда
                      Вече с пари не можеш да си купиш бизнес членство, само със заслуги става.
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                        Ако може някой да ми разясни VII. 17.3. защото колкото и да чета, колкото и да се мъча все си мисля, че това е просто новият начин за дране на БП-тата. Не мога да си представя тези хора, които си нямат и на идея от някакъв вид финанси и се доверяват на "счетоводния отдел", да започнат да издават фактури срещу получени бонуси. Цялата схема започна да става някак си объркана.... може и аз да съм в грешка ?!
                        Всичко в този "документ" е объркано тотално, според мен няма стойност, освен една - признават си, че продават НИЩО, празни приказки. Пирамида.
                        "VII. 17. 1. В случай, че Член на Бизнес програмата, който би могъл да се квалифицира като лице, упражняващо
                        свободна професия"
                        Коя ще е свободната професия ? Бизнес партньор/ консултант / от компания пирамида ??? Глупости, пълни глупости

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                          VII. 17. 1. В случай, че Член на Бизнес програмата, който би могъл да се квалифицира като лице, упражняващо
                          свободна професия съгласно разпоредбите на приложимото законодателство, ще плаща от свое име и за своя сметка
                          всички данъчни и осигурителни задължения, които има, включително, но не само, данък върху доходите на
                          физическите лица, данък добавена стойност, социално-осигурителни вноски и здравни осигуровки.
                          В тази връзка
                          за SCI не се пораждат никакви задължения и SCI не носи никаква отговорност за неплащането им.

VII. 17. 2. SCI като източник на дохода има правото, но не и задължението да приспадне от дължимите на Члена
                          на Бизнес програмата суми по този Договор, всички или някои от дължимите данъци и да ги преведе авансово от
                          името и за сметка на задълженото лице в банковите сметки на съответните данъчни органи на приходната
                          администрация. В този случай SCI уведомява Члена на Бизнес програмата за извършеното плащане, като след
                          приключване на финансовата година му издава и изпраща служебна бележка по образец установен от закона
                          относно всички евентуално удържани и авансово внесени данъци.

VII. 17. 3. Член на Бизнес програмата, който като е длъжен по закон да издаде фактура на SCI, срещу полученото
                          възнаграждение под формата на различни бонуси
                          , не изпълни това свое задължение в законоустановения срок,
                          дължи на SCI неустойка за неизпълнение в размер на двойния размер на заплатеното му възнаграждение. В този
                          случай SCI има правото на търговско задържане върху следващите възнаграждения дължими на Члена на Бизнес
                          програмата, до издаване на съответната фактура/фактури, или има правото едностранно и самостоятелно да
                          прихване от дължимите възнаграждения следващата му се неустойка. С потвърждаване на настоящите Общи
                          условия, регистриращият се изрично декларира съгласието си с приложението на тази клауза, независимо от
                          момента в който за него е възникнало или ще възникне задължението по закон да издава фактури за изплащаното
                          му възнаграждение под формата на бонуси.

VII.17.4. Със съгласието с настоящите Общи условия всеки Член на Бизнес програмата – физическо лице
                          декларира, че е самоосигуряващо се лице и се задължава да изпълнява всички свои законови задължения
                          като
                          такова.
                          Ако може някой да ми разясни VII. 17.3. защото колкото и да чета, колкото и да се мъча все си мисля, че това е просто новият начин за дране на БП-тата. Не мога да си представя тези хора, които си нямат и на идея от някакъв вид финанси и се доверяват на "счетоводния отдел", да започнат да издават фактури срещу получени бонуси. Цялата схема започна да става някак си объркана.... може и аз да съм в грешка ?!

Коментар

Безсрамнице пепелива, а по-долното забрави ли го?
                            В твоя случай покайване не върши работа, имаш дълбоко порочни навици, избери си наказание моля ?

Report Private Message Private Message: Безсрамницата Божинова
                            Prosperity Prosperity не е онлайн
                            Prosperity's Avatar
                            22.04.2013, 17:04

Начално Безсрамницата Божинова
                            Приятелю, аз съм в шок. Най-накрая безсрамницата Божинова разкри истинската си същност на лично съобщения. Беше прав през цялото време!!!!

http://prikachi.com/images/540/6109540G.png

Не,не,не няма по зле от теб черкез. Елементарна манипулация на фотошоп, и ти и там се издъни.
                            Вече съм сигурен че не си провокатор, а обикновен селски идиот. Който и човек да поддържа роля като на Черкезов, за толкова време щеше да сбърка някъде. Ти обаче грешка нямаш, всеки ден нови висоти и нови глупости.
                            Мисля, че и за лечение е късно вече.
                            Last edited by Jason_Thorn; 11.11.2013, 16:48.
                            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                              Ъм чи те от уникална компания са се обърнали в обикновен сайт за пазарувки
                              Най-доброто предстои И пак не с оферта, спрямо станалите сайтове за пазаруване. Май зациклиха и се чудят как да продължат!

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                              В твоя случай покайване не върши работа, имаш дълбоко порочни навици, избери си наказание моля ?

Prosperity's Avatar

Приятелю, аз съм в шок. Най-накрая безсрамницата Божинова разкри истинската си същност на лично съобщения. Беше прав през цялото време!!!!

Last edited by thaddeus; 11.11.2013, 14:17.

Коментар

Prosperity's Avatar

Коментар

Working...
                                X