Новия символ на империята. Който подкрепя предложението да ми пише на лично, за да мога официално да го входирам в деловодството на корпорацията.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнениеАми по-различно е - при SCI изгаряш с 3 бона, което е по-добре от това да изгориш с 8 или 30 бона.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнениеСлед това изречение преподавателите по логика и реторика започват да плачат неутешимо, а българското образование се оттегля победено.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение""Todoraki Todorakis В Лайонес, за които в началото работеше Светослав Петров, изгоряха мнооого мои приятели. Аз също изгорях с 8 бона. Други приятели - с 30 бона. Защо да вярваме, че SCI е нещо по-различно?""
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного ми харесва вътрешния заряд у партньорите.
Iliya Ginev - Бизнес партньор, христянин по религия.
2 декември от Plovdiv
"Големите мечти ,говорят за големи проблеми,но това не е причина да не ги осъществяваш ! "
...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение""Todoraki Todorakis В Лайонес, за които в началото работеше Светослав Петров, изгоряха мнооого мои приятели. Аз също изгорях с 8 бона. Други приятели - с 30 бона. Защо да вярваме, че SCI е нещо по-различно?""
Не са изгоряли, просто са си платили за да получат вътрешен заряд
Коментар
-
Коментар от Фейсбук групата срещу пирамидата SCI
""Todoraki Todorakis В Лайонес, за които в началото работеше Светослав Петров, изгоряха мнооого мои приятели. Аз също изгорях с 8 бона. Други приятели - с 30 бона. Защо да вярваме, че SCI е нещо по-различно?""Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМного ми харесва вътрешния заряд у партньорите.
2 декември от Plovdiv
"Големите мечти ,говорят за големи проблеми,но това не е причина да не ги осъществяваш ! "
Snezhana Bozhikova Желая ти да посетиш още много невероятни места по света!
Вчера в 13:51 · 2
Iliya Ginev Siguren sam che shte osashtestvq tova pogelanie zashtoto mi e mechta da obikolq sveta s SCIi seriozno sam se zael s realizaciqta mu.
Коментар
-
Много ми харесва вътрешния заряд у партньорите.
2 декември от Plovdiv
Snezhana Bozhikova Желая ти да посетиш още много невероятни места по света!
Вчера в 13:51 · 2
Iliya Ginev Siguren sam che shte osashtestvq tova pogelanie zashtoto mi e mechta da obikolq sveta s SCIi seriozno sam se zael s realizaciqta mu.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакто винаги си прав, като си прав, прав си, г-н Доцент!
Онзи ден си говорихме с Иво Каменов, без вратовръзки и той ми сподели наистина, че ако не сложи ръка на бързоразвиващата се компания СЦИ, щял да изпусне баснословните печалби подготвяни от ПР, като Вас. След това ме накара да ви предложа 5 цифрена заплата в евро за ПР на холдинга. Помислих, че ще се обидите на материални предложения, особено толкова скандално ниски, та не ви свързах....Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМомичета са големи красавици, все едно излизат от кориците на ВОГ. Само заради тях си струва да бъдеш част от проекта! https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theater
https://www.facebook.com/photo.php?f...type=3&theaterЯсно е, че за всичко си плащате, но някой да иска от мен да платя, за да гледам танцуващи момичета и жени, според мен се намира в зоната на небитието, абсурд
Шамандури, плащате и пак плащате и все пак плащате и въпреки всичко плащате еееее
Коментар
-
Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнениеКакто винаги си прав, като си прав, прав си, г-н Доцент!
Онзи ден си говорихме с Иво Каменов, без вратовръзки и той ми сподели наистина, че ако не сложи ръка на бързоразвиващата се компания СЦИ, щял да изпусне баснословните печалби подготвяни от ПР, като Вас. След това ме накара да ви предложа 5 цифрена заплата в евро за ПР на холдинга. Помислих, че ще се обидите на материални предложения, особено толкова скандално ниски, та не ви свързах....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеАма аз от кога казвам че ще ви сложим в малкия си джоб.
Явно сме купили компанията без да си разбрал.
Онзи ден си говорихме с Иво Каменов, без вратовръзки и той ми сподели наистина, че ако не сложи ръка на бързоразвиващата се компания СЦИ, щял да изпусне баснословните печалби подготвяни от ПР, като Вас. След това ме накара да ви предложа 5 цифрена заплата в евро за ПР на холдинга. Помислих, че ще се обидите на материални предложения, особено толкова скандално ниски, та не ви свързах....
Коментар
Коментар