IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
    http://m.youtube.com/watch?v=q0LNnAl...ature=youtu.be

Абе тези хора какво друсат? Спрях го на третата минута като чух пастора да казва, че утре ще им предоставят запис на конференцията така както трябва да е, а не така както в момента е ( в YouTube). Интересно ми е да видя кои моменти ще изрежат.
    Малее колко сексуални мотиви вкара фараон Петров! Знае как да манипулира.
    Може да се каже че пастора се изпразни в празните глави на публиката.
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      ... но ако няма чип се досещам защо няма...
      И аз се досещам защо
      Между другото, с тоя православен руски кръст на аватара правиш скомина на пастора тоже
      Last edited by fremd; 06.04.2014, 00:22.

Коментар

• Да се свети Името му, но тогава ще разпространи блестящия си модел в Европа

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
          ЧЕРКЕЗОВ, защо не предложите Пастора за евродепутат
          какво беше светлото име на пастора. че го забравих как се казваше този играч
          Не е препоръка... !!!
          "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• КИРО, това е добра идея, въпроса е че ще го изберат (50 000 членове на клуба + техните семейства и близки) , но няма кой да движи холдингите напрет, все пак без п-р Петров всички са загубени.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ЧЕРКЕЗОВ, защо не предложите Пастора за евродепутат

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                Азбучна истина. Да влязат санитарите. Абе кви са тия глупости за Гладиатор, Последният самурай и Дарт Вейдър, тия малоумници дето се хилят и ръкопляскат не са ли чували, че Холивуд и Уолстрийт се намират на двата противоположни края на Америка?

P.S. Един (бивш) картодържател се опитал да намери RFID / NFC чипа в попските карти. Казва, че не го открил...:и тук мушенгия...
                За какво става въпрос, не съм запознат с чип системата, но ако няма чип се досещам защо няма.
                И между Поп и Пастор има съществени разлики, така че проявете уважение когато пишете в публичен форум.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                  Азбучна истина. Да влязат санитарите. Абе кви са тия глупости за Гладиатор, Последният самурай и Дарт Вейдър, тия малоумници дето се хилят и ръкопляскат не са ли чували, че Холивуд и Уолстрийт се намират на двата противоположни края на Америка?

P.S. Един (бивш) картодържател се опитал да намери RFID / NFC чипа в попските карти. Казва, че не го открил...:и тук мушенгия...
                  В тази кУрпорация някой член добър ден да ти каже, виж къде е слънцето. Много лъжат и най-вече начело с пастора.

Коментар

....един човек който си вярва, той е по-зле от лудия...

Attached Files
                    Last edited by fremd; 05.04.2014, 20:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                      http://m.youtube.com/watch?v=q0LNnAl...ature=youtu.be

Абе тези хора какво друсат? Спрях го на третата минута като чух пастора да казва, че утре ще им предоставят запис на конференцията така както трябва да е, а не така както в момента е ( в YouTube). Интересно ми е да видя кои моменти ще изрежат.
                      Не знам, но е добре да сменят дилъра!
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• http://m.youtube.com/watch?v=q0LNnAl...ature=youtu.be

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                          Колега напълно си прав за Краси . Тя е един нешлифован диаманд, който с помощта на Светлю и Станчо ще се превърне в истински скъпоценен камък. Не знам защо, но много ми напомня на Маги Тачър на млади години, просто има харизмата и борческия дух, а и е роден лидер и победител - очите говорят много за човека Защо не след време Българиа да има първата си премиерка в нейно лице??
                          Пръц, опаааа, леко, леко!
                          Тая кака сигурно е много добра в трошенето но ******, ноооо нека не се изхвърляме много!
                          Момето си мяка като истинска майна, и факта че е в сектата е красноречив за умствения и багаж, но то на нея акъл не и трябва, има други качества тя. Тъй че да си ползва таланта със здраве, а ти Шльоко се махкай от тоз форум, че си вече откровено противен!
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                            А защо не Краси да оглави ООН
                            Има време, живота е пред нея. Тя е само на 22г., истинска принцеса.
                            Божиновата клика не може да осъзнае че чрез тези клипове правят реклама на корпорацията https://www.youtube.com/watch?v=q0LN...=youtu.be&hd=1

Аз лично изгледах клипа, и много ме окуражиха словата на п-р Петров.

"Призвани сме да минем през огъня, ако ни е писано да оживеем ще оживеем.
                            Силата ни е във вярата! Не можеш да спреш един човек който си вярва, той е по-зле от лудия.
                            Ние трябва да се събудим като спящия гигант, да вземем буздугана и да се движим за това което сме призвани.
                            Вие не сте случайно в тази компания, за да сте при нас вие сте умни, красиви и най-вече интилигентни."

Мисля че това с буздугана не е случайно подхвърлено, и следващия път когато кръговте "лафка" и "капитал" се заиграят с търпението на Светльо, може да стане напечено в държавата, и да оживеят времената на Ал Капоне.

Коментар

• А защо не Краси да оглави ООН

Коментар

Моята любимка Краси Гешева каза че корпорацията не е просто компания а академия раждаща победители. Искам на този светъл ден в който според стария завет е ден за помирение, да ви призова веднъж завинаги да спрете негативните писания спрямо тези 8000 човеци, които просто искат и те да оставят една дебела следа в големия свята и да прочуят родината. Нито някой са убили, нито е имало злонаремена кражба, така че да бъдем истински христяни и да си простим нам дълговете, както Бог го е правил.
                                Колега напълно си прав за Краси . Тя е един нешлифован диаманд, който с помощта на Светлю и Станчо ще се превърне в истински скъпоценен камък. Не знам защо, но много ми напомня на Маги Тачър на млади години, просто има харизмата и борческия дух, а и е роден лидер и победител - очите говорят много за човека Защо не след време Българиа да има първата си премиерка в нейно лице??
                                Last edited by Prosperity; 05.04.2014, 18:36.

Коментар

Working...
                                X