IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Както винаги институциите ще се усетят когато пастора си стегне багажа и всички БП останат с пръст в...

Но питам, има ли значение вече? Който е глупав се е набутал, другите вече са наясно, така че ще им пада оборота още месец-два и ще изчезнат.
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• В интервю Пастора нали казва, че е бил проверяван от Прокуратурата и от НАП. Те проверяват по подеден сигнал до колкото знам, но какво от това. Явно трябва да му дойде времето, за да се разпадне сама отвътре...пирамидата.

Коментар

• на никой не плащат, просто в катуна, никой не си върши работата
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Може да си сигурен, че щом Пастора е от евангелистите успешно се възползва от това си положение. Не го знам кого познава, но те се подкрепят и побутват, включително из държавната администрация, като свои хора. Сигурно по тази линия е успял да вкара и много хора в sci-fi. Ако хората които трябва да действат срещу sci-fi са евангелисти или от пирамидата няма как да се очакват действия.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
            Днес 04-01-2014 Сейв Къмпани Интернешънъл ООД навършва четири години от създаването си и успешно навлиза в своята пета година на финансов растеж непознат за България.

Честит Четвърти Рожден Ден SCI !!!
            Стоя и се чудя на кого вече пета година СЦИ си плаща, за да не ги погне прокуратурата примерно

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
              Днес 04-01-2014 Сейв Къмпани Интернешънъл ООД навършва четири години от създаването си и успешно навлиза в своята пета година на финансов растеж непознат за България.

Ох ЩЕ омрЪ.
              г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Днес 04-01-2014 Сейв Къмпани Интернешънъл ООД навършва четири години от създаването си и успешно навлиза в своята пета година на финансов растеж непознат за България.

Attached Files

Коментар

• ЧНГ и от мен! Бъдете здрави и все така критични към измамниците, непрокопсаниците и паразитите в нашето общество!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Писна ми всеки нов профил да го свързвате с мен. Не забравяйте в началото на тази тема, че и от юридическия отдел на корпорацията , адвоката използва джи мейл също когато се намеси решително.
                    Всъщност и аз използвам джи мейл вместо фирмена, защото тази поща е невероятна, безгранично голяма и е невъзможно да се хаква. Убеден съм че и п-р Петров я използва.
                    Да си пожелаем тази година да проглушим ушите на Косовци, Македонци, Сърби и Гърци, нека във всеки селски и градски дом да чуят за съществуването на бизнеса който прослави страната ни.
                    От АйТи отдела на курпурацията не знаят че могат да се ползва gmail със собствения ви домейн...

Пък и как ще ползвате услуги от такива долняци като гуугъл? Вие имат сървъри които по-бързи от тези на гуугъл. Каквото и да значи това Поне така обясняват БП-та на презентациите

Коментар

• г-н Черкезов,
                      Явно покрай празниците сте пропуснал новостите. В клипа от декемврийската жътва на Пастора се казва "... тази компания е създадена от българи за българи". С тази принципно нова позиция Пастора оставя идеята за световна експанзия и се съсредоточава върху балъците на родна територия.
                      По значимост тази промяна в политиката на Компанията може да се сравни единствено с преориентирането на американските интереси по времето на Обама от Европа към Азия.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Черкез, без имейл @sci.sc няма как да се въплътиш в тази роля.
                        Писна ми всеки нов профил да го свързвате с мен. Не забравяйте в началото на тази тема, че и от юридическия отдел на корпорацията , адвоката използва джи мейл също когато се намеси решително.
                        Всъщност и аз използвам джи мейл вместо фирмена, защото тази поща е невероятна, безгранично голяма и е невъзможно да се хаква. Убеден съм че и п-р Петров я използва.
                        Да си пожелаем тази година да проглушим ушите на Косовци, Македонци, Сърби и Гърци, нека във всеки селски и градски дом да чуят за съществуването на бизнеса който прослави страната ни.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Честита нова година и от мен )
                          Убихте ме от смях в последните няколко страници Мизерникът е култов!

Коментар

• Мизернико разобличен си.
                            Айде, сваляй маската. Или по-добре Д-р Черкезов да дойде.
                            г-жа Фирдевс.2015г.

Коментар

• Разкрих кой е mizernik81. http://www.youtube.com/watch?v=XcyzLyZeqf4

Коментар

• Мммм......да, скрита или явна, но си е чиста ирония. Защо няма истински велик, умен и проспериращ "БП" тук ?

Коментар

Working...
                                X