IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Братя и сестри,

Мога да уредя корпорацията да експанзира в Пакистан!
    По долу писмо от мой партньор.
    Само дето имам морално съображение да не правим богати ислямските народи, защото изповядват една криминална религия

Dear Dr. Cherkezov​,

Many thanks, I have forward both projects and hope to hear from them soon.

In the meanwhile, do you have some companies / brands look for JV partners and expenssion into Pakistan?
    Companies for franchise, distributors and agents etc in various fields.

Take Care
    Riz
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Здравейте, колеги.

Не знам от къде да започна. Не разбирам, как сериозни хора могат да изгубят време за 52стр. за тази ОЧЕВИДНА ПИРАМИДА. Д-р Черкезов го мислех за разумен човек, но е пълно КУКУ, за да вярва на SCI. Моля, тези които са около 35г. да си припомнят за схемата с 5-те писма с по 1 лев във всяко, което трябва да изпратиш на 5-тима които са те покини в заверата с писмата преди около 20-25г, която от къде мислите почна? ОТ ПЛОВДИВ. За сведение и моите родители писаха писма и прашаха парички, ама бяха от последните в схемета.

С Уважение
      Звънчо

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
        https://www.youtube.com/watch?v=VsofioN4Vx4&f%C2%AD

с ейтакива думи както в клипа ме "окъпа" Брънков и другата шайка негодници. Истината е че, от комисионни не може да се печели защо? Защото общия размер на генерираните комисионни от потребление + 0.75 % ( 0.5 приятелски + 0.25 групов бонус от слабия крачол евентуално) се разеля между всички картодържатели т.е. средно статистически един човек печели колкото му е личния бонус + малко за горните нива и +0 за долните нива. В един момент вместо финансово независим ставаш зависим да пазариш от вкартални бакалии, гумаджийници и козметични салони на завишени цени, да посещаваш презентациите, ресторантите и бизнес дните на пирамидата. Цялата врътка и катализатор на алчността се явява от 15-те % комисионна от придобиване на ТК. Грамофон свири - майка плаче !!! като обезумели с опулени очи гледат БП-тата да щипнат заветните стотачки и да се наежат колко хора са позиционирани под тях. С изчерпването на потенциала за БП в рамките на Бг цялата структура отива по дяволите, което очевидно ще се случва в близко време. Няма да простя, че ме облъчиха и почнаха да ми говорят за господ, да ме въртят в омагьосан кръг с повече прищевки от страна на лидерите и, че крадат клипчета и чужди идеи, представяйки ги за свои.
        за финал обощение в 3 думи: СЦИ = секта, ботафория и пирамида
        Не се обвинявай че си се вързал.
        И аз се бях вързала преди години.
        Една пирамида може да е толкова добре завоалирана ,че да е много трудно да прозреш зад няколкото слоя бонуси . Между другото ти и тогава беше на ясно със същността , но мислеше , че може да спечелиш . Просто пирамидата е в процес на насищане а и тази точно пирамида е по-гадно замислена от повечето.

Коментар

• Междувременно 10% кешбек в Карфур с карта на Алфабанк....

Коментар

с ейтакива думи както в клипа ме "окъпа" Брънков и другата шайка негодници. Истината е че, от комисионни не може да се печели защо? Защото общия размер на генерираните комисионни от потребление + 0.75 % ( 0.5 приятелски + 0.25 групов бонус от слабия крачол евентуално) се разеля между всички картодържатели т.е. средно статистически един човек печели колкото му е личния бонус + малко за горните нива и +0 за долните нива. В един момент вместо финансово независим ставаш зависим да пазариш от вкартални бакалии, гумаджийници и козметични салони на завишени цени, да посещаваш презентациите, ресторантите и бизнес дните на пирамидата. Цялата врътка и катализатор на алчността се явява от 15-те % комисионна от придобиване на ТК. Грамофон свири - майка плаче !!! като обезумели с опулени очи гледат БП-тата да щипнат заветните стотачки и да се наежат колко хора са позиционирани под тях. С изчерпването на потенциала за БП в рамките на Бг цялата структура отива по дяволите, което очевидно ще се случва в близко време. Няма да простя, че ме облъчиха и почнаха да ми говорят за господ, да ме въртят в омагьосан кръг с повече прищевки от страна на лидерите и, че крадат клипчета и чужди идеи, представяйки ги за свои.
            Не се обвинявай за това, че си се вързал. Те разчитат на моментната заблуда. Да не ти остане време да мислиш. Така работят и телефонните измамници, за които всеки е чувал, но пак има хора, които се вързват. Просто момента психоза. Не ги мисли толкова парите, които си дал. Пирамидата е в крайната си фаза на съществуване. Просто направи добро и кажи на повече твои приятели (даже на всички) да не се вързват на глупостите им. Не се срамувай да го признаеш.

Коментар

Уникална трансформация. Само да питам, това с потреблението го писаха поне 10 човека, до преди две седмици защо не го вярваше, а сега рязко го прозря?
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• https://www.youtube.com/watch?v=VsofioN4Vx4&f%C2%AD

Коментар

• Абе хора говорите глупости!!!!! Теглиш 20 000 лежа заем влизаш с тази така велика компания с няколко бизнес пакета и си уреждаш живота. Точно след пет години в милата ни родина само милионери без да работят ще има. Bmw та на поразия от България ще се прекръстим SCI и тогава олелеи ти живот да видиш и данъци няма да има урааааааааааааа

Коментар

• а сега де

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    didopido Момичето ти е казало истината. Според бизнес плана когато имаме клиентска мрежа от 500 000 картодържатели, тогава ще започне същинската част от проекта нарен SCI, тоест хората да изкарват реални пари като се притискат за смъкване на цените на големите производители и търговски вериги. Защо Била да прави 80% надценка, а ние да търпим, естествено че като влезне наш клиент при тях ще искаме да делим надценката! Просто гениално, грябва само още малко напъни и вяра за да стигнем числото 500 000 потребителя.

Ееееииииии хитро ама много , като гора лисици сте !!!! Как бе ще накарате такава верига да си раздели с вас надценката и как ще дойдат като ваши клиенти ???

Коментар

• Пирамидата си имала и тема.Нея бях видял.Та ето и аз да кажа нещо-звъни ми приятелче и вика дай да се видем да ти предложа перфектна безнес сделка-виждаме се и се започва -Човека вика дай парите ама така напорист че чак си верва-ама нали ние сме от по -старото поколение и бая Пирамидки сме видели-викам Юк недей-та малко по-сериозно вече-може би на едно 10-15год.требва да се появява по нещо такова че Челядта да придобива опит-а очакванията са до края на годината Да пукне балончето -па после ще има рев и сълзи на излъгани Камилчета.Късмет все пак -щото това си е жив опит.

Коментар

• http://www.marica.bg/%D0%BF%D1%80%D0...ews121180.html

Коментар

• http://www.capital.bg/biznes/kompani...na_piramidite/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            trujusfre Да маскарите публична личност, при това Пастор е най-малкото неморално а адвокатите надявам се скоро да се произнесат дали не е и подсъдно!
                            Вие май изобщо не осъзнавате че няма лоша реклама, с подобни провокации нашите 7000БП. се настървяват още повече да се доказват, напъвайки се да докажат на цяла България че в края на краищата бизнес плана ще излезе успешен въпреки че почти цялата страна е настроена срещу корпорацията! Просто не можем финансово да се борим срещу медиите на Чорни, Борисов и лафковите олигарсите от КТБ които домбират обикновения човек срещу ръководителите на СЦИ.
                            От този цитат разбрах, че пишеш на BDS, а не на phonetic клавиатура.
                            Мнението има аналитичен характер и НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА препоръка за ВЗИМАНЕ на инвестиционно решение!

Коментар

• Пловдив, красив и древен град, с прекрасни пловдивчанки и... много циганета и цигански далаверки! Една от тях е циганската далавера SCI на пасторчето светлю

Коментар

• trujusfre Да маскарите публична личност, при това Пастор е най-малкото неморално а адвокатите надявам се скоро да се произнесат дали не е и подсъдно!
                                Вие май изобщо не осъзнавате че няма лоша реклама, с подобни провокации нашите 7000БП. се настървяват още повече да се доказват, напъвайки се да докажат на цяла България че в края на краищата бизнес плана ще излезе успешен въпреки че почти цялата страна е настроена срещу корпорацията! Просто не можем финансово да се борим срещу медиите на Чорни, Борисов и лафковите олигарсите от КТБ които домбират обикновения човек срещу ръководителите на СЦИ.
                                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X