If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
...а великани, на които малкото им име на всеки трябва да започва е Еволюционер еди кой си!
Скоро Еволюционер Светлю Джийзъса и Еволюционер Станю Експанзията като дръпнат шалтера на сървъра и БП-тата ще се прекръстят от еволюционери на безработни екс-кандидат-комисионери. Покръстването може да го извърши и SCI владиката, срещу скромните 600-700 лева в ивент центъра. Тъкмо тържествено да удари камбаната за финал. Тъй де, няколкото години ги дере редовно, ще е срамота финала да е безплатен.
Гледай само какво става като гръмне пирамидата, като дойдат бай Кольо Комисионера, бай Ставри Бизнес-партньора и кака Станка Лидерката да си искат парите
Защо не помогнеш на мен? Аз имам нужда от женска психологическа помощ, особенно в тези студени нощи
Не Ви прави чест, докторе! Понеже дамата тотално затапи другото Ви аз и нямайки какво друго да кажете, решихте да го обърнете на сексистки простотии. Много незряло!
Мен пък пирамидалната секта ме кефи. Я вижте как мизерника разбра какво е геометрична прогресия. Верно че му е излязло скъпичко- цели 3 бимберици... а аз щях да му го обясня само за 300 кинта.
Ей, хрумна ми идея.
Давам уроци по математика за 6ти клас на кандидат БП. Голяма промоция. Ще им обяснявам само срещу 200 лв. това, което бих обяснил на мизерника за 300 лв.
след като алчните българи се изчерпаха с числото 7000, сега божия наместник на земята взе да се оглежда по катуните. По презентациите ще се разнася чудна миризма, платежоспособните братя роми ще се скъсват от харчене в търговските обекти и ще генерират мултимилионен оборот, и накрая някой луд циганин ножар, почувствал се прецакан току виж е прекратил договорите на всички бизнес партньори едновременно и едностранно веднъж завинаги хахахах. Експанзията започва от Столипиново
Prosperity, шапка Ви свалям! Много добре тръгнахте с Ботев, само оставаше да завършите:
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
Дали успяхте за разпознаете SCI?
Ако обичате, не се опитвайте да изкривявате думите ми. Психологична помощ се оказва на клинично здрави хора, не на луди. Стратегията Ви като цяло ми е кристално ясна. Психологическите похвати ги умеете доста добре. Пред мен, обаче, не вървите
Приветствам всеки новодошъл критик на измамната пирамида от сектантски тип- Sci
Напоследък стават все повече и повече.
Prosperity, шапка Ви свалям! Много добре тръгнахте с Ботев, само оставаше да завършите:
Свестните у нас считат за луди,
глупецът вредом всеки почита:
"Богат е", казва, пък го не пита
колко е души изгорил живи,
сироти колко той е ограбил
и пред олтарят бога измамил
с молитви, с клетви, с думи лъжливи.
Дали успяхте за разпознаете SCI?
Ако обичате, не се опитвайте да изкривявате думите ми. Психологична помощ се оказва на клинично здрави хора, не на луди. Стратегията Ви като цяло ми е кристално ясна. Психологическите похвати ги умеете доста добре. Пред мен, обаче, не вървите
Братко,
Предлагам да не чакаме нов репортаж, нека пастор Петров, Станчо и Волен се самозапалят пред БНТ и това бъде начало на революцията! Аз също ще бъда там и ще преча на Бойковата бригада да ги загаси. Време е света да разбере за новите будители на майка България!
И аз викам да се самозапалят пък после ще им измисля песничка в тяхна възхвала.
Докато Вие тук си чешете езиците СЦИ успешно агитира циганските гета - познайте какво става там Спускат се отгоре "преуспели" и добре изглеждащи девойки които да "разказват" как са осъществили мечтата си
Хич не ми се вярва, но ако е така ще има голям сеир, след първия месец от зарибяването, освен ако циганите излезнат по-умни от зомбитата и не се вържат на евтините приказки, но ако се вържат, сопата ще играе по гърба на БПтата
Докато Вие тук си чешете езиците СЦИ успешно агитира циганските гета - познайте какво става там Спускат се отгоре "преуспели" и добре изглеждащи девойки които да "разказват" как са осъществили мечтата си
И те са хора, и те имат нужда да печелят и да харчат парите си в обектите на корпорацията.
Според мен трябва да се даде едно служебво БМВ на прецедателя на Мешерето за да пробием с гръм и трясък сред ромските общности в България и Европа!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Международната експанзия където е обещават да не е към Столипиново?
Ще стане страшно! На бизнес ден половината от гетото или за тях отделен бизнес де ще има!
Коментар