IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от netware5 Разгледай мнение
    Знаеш ли колко ми дреме от адвокат Костов? Пирамида сте и тва е! Само се чудя защо Инвестора ви толерира. Тая тема отдавна трябваше да бъде заключена или изтрита.
    И аз това се питам, тази тема единствено е създадена да черни репутацията ни. Какъв е интереса на Инвестора да толерира грубо и онеправдано отношение към потребителска общност от близо шейсет хиляди човека. Те в случая ще изгубят тази огромна аудитория от наши партньори и потребители.

Коментар

Знаеш ли колко ми дреме от адвокат Костов? Пирамида сте и тва е! Само се чудя защо Инвестора ви толерира. Тая тема отдавна трябваше да бъде заключена или изтрита.
      Ами пирамида сме, но от тези, които са обърнати! Всички Партнери получават много повече от само пари, защото не всички облаги в бизнеса са пряко свързани с финикийски знаци.

За темата си прав, призовавам да се изтрие отдавна, тя е изчерпана и изтъркана и ние вече сме признати за читава и правдива компания в най-правовата страна в ЕС - Германиа.

Обмислям да подема подписка за безвъзвратното затваряне на тази прогнила от злос и завист тема! Нека всички, които се интересуват да се свържат с мен и да помогнат на тази кауза да прочистим форума от тази напаст.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
        няма как да сме пирамида след като половин европа дълбоко отвори вратите си за нашите Бизнес представители. Чакам извинение към корпорацията за да не се налага на адвокат Костов да работи извънредно в неделя.
        He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Баси, кво е тва място, ква е тая тема? Няма ли модератори да ви насочат в правилната тема: Пирамиди, фараони и балъци за милиони
          няма как да сме пирамида след като половин европа дълбоко отвори вратите си за нашите Бизнес представители. Чакам извинение към корпорацията за да не се налага на адвокат Костов да работи извънредно в неделя.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Баси, кво е тва място, ква е тая тема? Няма ли модератори да ви насочат в правилната тема: Пирамиди, фараони и балъци за милиони
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
              Аз съм убедена че ти не си черкезов.
              Много бих искала да се запознаем на идния бизнес ден, защото съм сигурна че ти си искрен в словата си и си много силен и мъдър мъж, който трябва да бъде за пример и подражание за всеки партньор на холдинга.
              Ако желаеш ми изпрати номера си.
              Няма да мога да присъствам на бизнес деня на 31, но ако си заинтересована в разширяване на познанията си върху структурите ни в Берлин ми пиши на лични, имам свободна стая в работната ми квартира в немската столица. Мисля, че имаме нужда от повече позитивни и млади хора зад граница за да катализираме процеса на приобщаване на чуждите пазари към холдинга. От мен може да разчиташ на пълна коректност и споделяне на научените от мен похвати за привличане на нови БП, които съм извлякъл от 23-те бизнес дни на които съм присъствал.

Коментар

Много бих искала да се запознаем на идния бизнес ден, защото съм сигурна че ти си искрен в словата си и си много силен и мъдър мъж, който трябва да бъде за пример и подражание за всеки партньор на холдинга.
                Абе и двамата не сте много в ред. Може да си допаднете и да се вземете

Коментар

...Ако желаеш ми изпрати номера си.
                  Стига бе ЧеркезОФФ...ще си посегнеш ОНлайн?

Коментар

Докато човек има идеал, докато има един възвишен стремеж, той може да постигне всичко, присъеди ни ли се към нашата фамилиа Saveway. Каже ли, че всичко е на Земята, че никакъв идеал няма и не трябва да се търси, този човек е мъртъв. Някой казва: „Всичко в света е материя”. Под материя ние разбираме резултатите на човешкия дух – материята е плод на духа. Тя представлява видимото, осезаемото, което духът е изработил през безбройните векове на миналото, и когато се казва, че духът е в борба с материята, това подразбира стремежа на духа да постави всички сили в равновесие.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                      Ако се чуете с доХтура Черкезов му предай, че Пастор Петров много се гордее с него.
                      Нямам много връзка с него последните дни, надявам се да е добре, доколкото знам е изпратен на командировка лично от п-р Петров и г-н Рангелов да завладява брадските земи на Пакистан - карачи

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
                        Докато човек има идеал, докато има един възвишен стремеж, той може да постигне всичко, присъеди ни ли се към нашата фамилиа Saveway. Каже ли, че всичко е на Земята, че никакъв идеал няма и не трябва да се търси, този човек е мъртъв. Някой казва: „Всичко в света е материя”. Под материя ние разбираме резултатите на човешкия дух – материята е плод на духа. Тя представлява видимото, осезаемото, което духът е изработил през безбройните векове на миналото, и когато се казва, че духът е в борба с материята, това подразбира стремежа на духа да постави всички сили в равновесие.
                        Ако се чуете с доХтура Черкезов му предай, че Пастор Петров много се гордее с него.
                        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Силно Черкез! Пастора иска само да обере париците на тези нещастни души които имат прекалено много материя около себе си и по този начин да им покаже правият път
                          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Ето отново дълбаете там където няма нищо. Няма значение каква народност е бил, важното е есенцията да извлечете от тази притча.
                            А моме, вие защо все избягвате отговорите на логичните въпроси, които ви питат. И всеки път вместо да отговорите с факти, обръщате нещата към сектанската си философия?

Коментар

• Докато човек има идеал, докато има един възвишен стремеж, той може да постигне всичко, присъеди ни ли се към нашата фамилиа Saveway. Каже ли, че всичко е на Земята, че никакъв идеал няма и не трябва да се търси, този човек е мъртъв. Някой казва: „Всичко в света е материя”. Под материя ние разбираме резултатите на човешкия дух – материята е плод на духа. Тя представлява видимото, осезаемото, което духът е изработил през безбройните векове на миналото, и когато се казва, че духът е в борба с материята, това подразбира стремежа на духа да постави всички сили в равновесие.

Коментар

Ето отново дълбаете там където няма нищо. Няма значение каква народност е бил, важното е есенцията да извлечете от тази притча.
                                Есенцията е, че сте достатъчно...хм... да кажем наивни да повярвате на всичко, което ви се даде като информация от "авторитет".
                                This eRumor has circulated without Einstein's name and someone added it to a version that started circulating in the summer of 2004.

Айнщайн няма нищо общо с тази дълбокомислена глупост, която обикаля нета горе-долу откакто последният е създаден.

Коментар

Working...
                                X