IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
    P.S Малки ви са п...те да се мерите с Кийсаки:това,че е фалирал е ценен опит.Тръмп е фалирал 3 пъти и казва,че при 4-ти фалит сигурно ще се захване с МЛМ.Кийосаки има много успешни бизнеси-недв.имоти,автор на много бест селъри,нефтени компании,компании за сребро....и т.н.И е мнго тясно свързан с МЛМ.
    Това си е твоето мнение, Кийсаки е свързан с измами в щатите и канада, програмите му са направени така че само да продават още програми, отиваш на безплатен семинар, там се записваш за пълен бизнес уикенд, там пък само те обработват да се запишеш на още по скъпа програма. Даже имаше една скрита камера как ги карат да теглят 40-50К кредит за да се запишат на УНИКАЛНАТА програма която ще им оправи живота.

За нищо не му вярвам на този, всичко може да е измислица.

Да не говорим компанията която продава сребро/злато под неговият бранд, пълни измамници, обещават среброто да се вдигне 5000 пъти и са набутали маса хора да купят на върха на балона

Пастора е взел от него методологията, по същият начин изстисква паричките на СЦИ-тата
    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• [QUOTE=RockSolid;1059572457]Не съм съгласен, няма как да си на загуба, след като не си вложил пари. Има разлика между загуба и пропусната полза. Мисля че веднъж дискутирахме този въпрос в темата, но не ми се търси назад из страниците. В легитимните МЛМ компании да бъдеш клиент е безплатно. ....
      Не се занимавай да обясняваш на Селдън и другте като него-няма да те разберат.Те не могат да направят разлика,че в МЛМ можеш/не е задължително / да забогаееш.Ако не забогатееш пак си на кяр-ползваш добри продукти с отстъпка.Ако разсъждаваме като Селдъна и сие,по-добре е да не се образоваш.Защото в училище ти казват,че който се учи,ще сполучи-а дано,ама надали.Или щом консумираш нещо,а нямаш магазин да печелиш от това,значи си се набутал.
      P.S Малки ви са п...те да се мерите с Кийсаки:това,че е фалирал е ценен опит.Тръмп е фалирал 3 пъти и казва,че при 4-ти фалит сигурно ще се захване с МЛМ.Кийосаки има много успешни бизнеси-недв.имоти,автор на много бест селъри,нефтени компании,компании за сребро....и т.н.И е мнго тясно свързан с МЛМ.

Коментар

• Първоначално изпратено от Селдън Разгледай мнение
        Не над 50%, над 99% - колкото и шокиращо да е! - от участниците в МЛМ са обречени на загуба!
        Не съм съгласен, няма как да си на загуба, след като не си вложил пари. Има разлика между загуба и пропусната полза. Мисля че веднъж дискутирахме този въпрос в темата, но не ми се търси назад из страниците. В легитимните МЛМ компании да бъдеш клиент е безплатно. Да си дистрибутор или е безплатно, или е срещу символична такса, срещу която обаче така или иначе получаваш съответните продукти, които имат своята стойност и извън компесационния план на компанията. Още нещо, в МЛМ се печели САМО от дистрибуцията на продукти/услуги, което обесмисля високите вноски за включване. При пирамидите е обратното, достъпната дистрибуция не е приоритет, защото те така или иначе не печелят от пазара на продукти/услуги, а само от вкарването на нови "бизнесмени".

А тези "компании", в които 99% са на загуба всъщност са си чисти финасови пирамиди като SCI и нямат нищо общо с легитимния МЛМ бизнес. В МЛМ наистина много малко хора успяват да изградят солиден бизнес на тази платформа, но това не означава, че останалите са на загуба. В бизнес предприемачеството е същото - много малко фирми и компании успяват да се наложат на пазара, под 1% достигат 10-тата си година. За останалите 99% е късмет ако поне си избият парите, защото за разлика от МЛМ, в стандартния бизнес началната инвестиция далеч не е символична

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
          Започвам да подозирам, че е проф. доц. Черкезов под прикритие
          На едно мнение сме, и аз така си мисля от както се появи този профил.
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от a.p. Разгледай мнение
            Мрежовия магнат,това младо поетично дарование или по-скоро рядък индивид има нови творения
            В Понеделник сутрин ставам, смс-че получавам. "Вие 20 лева сте спестили, в кръчмата докат` сте пили". На кафенце със усмивка, посрещам екипа ми за оперативка. Гордо се изправям и със патос заявявам: "Канете френдове на презентация, да ги запозная с наш`та корпорация" Всички гледат във захлас, смс-а щом покажа аз. По-високи таргети поставям и в заключение добавям: "СЦИ е нещо уникално- ще харчите рационално"
            От мен честитка получаваш, да израстваш заслужаваш! После ставаш елитар и превръщаш се в гъзар. БМВнце ще шофираш, докато левчета прибираш. С Елито летите към върха, в миналото остави страха. По този начин продължавай, богатей и се обучавай
            Започвам да подозирам, че е проф. доц. Черкезов под прикритие

Коментар

• melon, Не се сравнява с Кийосаки,просто в диспута с някакъв друг МЛМ магнат в блога му, въпросният друг е склонен да вярва и цитира Кийосаки,въпреки че нито Кийосаки, нито този Коста Петков са се занимавали с МЛМ. Ако ти се занимава да прочетеш диспута от началото, ще разбереш защо го цитира. Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                http://mlmzabludi.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Ето едно задължително четиво за настоящи и бъдещи мрежови SCI магнати. И отдолу мненията на Kosta Petkov. Момчето с примери и аргументи обяснява защо над 50 % от участниците са обречени на загуба. Това е задължително четиво,а не на на Кийосаки глупостите,за който БП е финансовия гуру. Цитирам Коста Петков: " Робърт Кийосаки? Не е ли един бивш военен, самозван икономически гуру, който след няколко неуспешни опита да завърти бизнес с портмонета (завършил с фалит) и тениски, в крайна сметка е направил няколко милиона продавайки книжки пълни с общи приказки и остроумни, но лишени от съдържание слогани с които уж учи хората как да станат богати? Чувал съм го. Сульо и Пульо, които са му прочели книгите си мислят, че са станали специалисти по икономика. Признавам, че е откирл тайната на забогатяването - да продаваш на другите тайната на забогатяването Вие сам казахте - не е направил парите си чрез МЛМ, но иначе "горещо" го препоръчвал. Интересно, и двамата с него не сме били дистрибутори в МЛМ, но на него трябва да му се вярва, а на мен - не. Удивителна логика! Ето за Кийосаки: http://johntreed.com/Kiyosaki.html
                Всеки може да си мисли и пише, каквото намери за добре. Няма нищо лошо да развява човек мненията си. Ама този човек...не е ли малко смешен...да се сравнява с Робърт Кийосаки?!?!

Коментар

• Не над 50%, над 99% - колкото и шокиращо да е! - от участниците в МЛМ са обречени на загуба! И това го доказва ясно и категорично в книгата си американския доктор на науките Джон Тейлър, който е изследвал около 500 МЛМ компании, в т.ч. и най-големите и известните!

Книгата му я има в интернет, на английски, и преди съм пускал линк към нея, пак ще пусна:

http://homebusiness.about.com/gi/o.h...d-against-mlm/

Там, където пише: download the ENTIRE BOOK на втория абзац - оттам можете да изтеглите книгата, да я прочетете, ако знаете английски и да се убедите защо млм-схемите са измамни пирамидални методи за ограбване на хората.

Статистиката в SCI е същата - над 99.5% от участниците са на минус! Но малко от тях се оплакват, заради зомбиращата сила на падрето и заради това, че ги е срам, че са се набутали и са набутали други техни близки, приятели и познати.

Коментар

• http://mlmzabludi.blogspot.com/2010/03/blog-post.html

Ето едно задължително четиво за настоящи и бъдещи мрежови SCI магнати. И отдолу мненията на Kosta Petkov. Момчето с примери и аргументи обяснява защо над 50 % от участниците са обречени на загуба. Това е задължително четиво,а не на на Кийосаки глупостите,за който БП е финансовия гуру. Цитирам Коста Петков: " Робърт Кийосаки? Не е ли един бивш военен, самозван икономически гуру, който след няколко неуспешни опита да завърти бизнес с портмонета (завършил с фалит) и тениски, в крайна сметка е направил няколко милиона продавайки книжки пълни с общи приказки и остроумни, но лишени от съдържание слогани с които уж учи хората как да станат богати? Чувал съм го. Сульо и Пульо, които са му прочели книгите си мислят, че са станали специалисти по икономика. Признавам, че е откирл тайната на забогатяването - да продаваш на другите тайната на забогатяването Вие сам казахте - не е направил парите си чрез МЛМ, но иначе "горещо" го препоръчвал. Интересно, и двамата с него не сме били дистрибутори в МЛМ, но на него трябва да му се вярва, а на мен - не. Удивителна логика! Ето за Кийосаки: http://johntreed.com/Kiyosaki.html

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                      Този наш изстрадал народ го смъкнаха от дране - че политици ли не бяха, че телефонни измамници ли, че финансови пирамиди ли не бяха. Ужас. Зверска епидемия, няма отърване от тия вируси. Крайно време е вече според мен, държава и прокуратура да се намесят.
                      Не е изстрадал достатично. Много прост и ограничен народ. Наивни овце за стригане и доене - бол. Няма как и кой да му помогне, той сам трябва да го направи !!!!

Коментар

• Мрежовия магнат,това младо поетично дарование или по-скоро рядък индивид има нови творения
                        В Понеделник сутрин ставам, смс-че получавам. "Вие 20 лева сте спестили, в кръчмата докат` сте пили". На кафенце със усмивка, посрещам екипа ми за оперативка. Гордо се изправям и със патос заявявам: "Канете френдове на презентация, да ги запозная с наш`та корпорация" Всички гледат във захлас, смс-а щом покажа аз. По-високи таргети поставям и в заключение добавям: "СЦИ е нещо уникално- ще харчите рационално"
                        От мен честитка получаваш, да израстваш заслужаваш! После ставаш елитар и превръщаш се в гъзар. БМВнце ще шофираш, докато левчета прибираш. С Елито летите към върха, в миналото остави страха. По този начин продължавай, богатей и се обучавай

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Димитър Мрежовия Магнат

$От извора вода ще пия, на първи ред се пъча, няма да го крия. Експанзията предстои, кръвта във мен кипи. Покоряването на Европа - постижима цел, стига само да си смел. В Турция, Германия или Испания- СЦИ ще стане мания.$
                          Абе относно Митьо-магната. Само на мен ли нещо ми се вижда странна снимката му във фейсбук където е с останалата част от "екипа" си? (https://www.facebook.com/profile.php...976895&fref=ts). И ние във фирмата си правим така снимки на групата, но не ни е хрумнало да си паркираме служебните коли пред нас

Коментар

• Този наш изстрадал народ го смъкнаха от дране - че политици ли не бяха, че телефонни измамници ли, че финансови пирамиди ли не бяха. Ужас. Зверска епидемия, няма отърване от тия вируси. Крайно време е вече според мен, държава и прокуратура да се намесят.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                              SCI-Преброяване на балъците в България

http://bul-mamma.com/index.php/topic,645.0.html
                              Балъци е имало и винаги ще има. Такива като мен, които бързо помъдряват след като са се опарили. Ще си отварям очите на 4 при следващото бизнес предложение и много се амбицирах да си избия загубата по някакъв друг начин

Коментар

• SCI-Преброяване на балъците в България

http://bul-mamma.com/index.php/topic,645.0.html

Коментар

Working...
                                X