IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    Никой от компанията не ни е обещавал да ставаме милионери, но това е напълно възможно ако всичко върви по вода.
    Всеки който е инвестирал в компанията ни, знае какви са рисковете и ползите.
    Колко бизнес партньора са се оплакали някъде че са загубили??????? Николко, защото това което учим в Saveway / SCI , не можем да го научим в никой университет или фирма. Връзките които създадохме там, са нещо което няма цена. Емоциите които преживях на всичките девет обучения, ще останат завинаги в спомените ми като едни от най-прекрасните дни в живота ми.
    В Saveway срещнах любовта на живота си, това не може да се купи с пари или нещо подобно.
    Аз познавам десетки дето са вътре. И един елит стар, който е на плюс с БМВ. Отношение над 1:10 на база лични приятелства.

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
      Мацко, не говори в множествено число... няма такова нещо като вие, ако не вярваш виж си общите условия . Освен това ти няма да връщаш пари, на теб ще те връщат... Дори и да си от тези с по-промит мозък и не искаш, да видим колко БП ще издържа на изкушението да си получат обратно 3000 лева минус изплатените бонуси (тоест в общия случай мин 2 500 лв.). А е ни знам що се косИш, чакай КЗП да ви поразследва кат си требе малко.... ако смяташ, че всичко ви е изрядно няма от какво да се притесняваш, нали така?

Аз като купя акции на борсата /макар че се занимавам със спот и деривати/ съм с абсолютно ясното съзнание какво правя - знам какъв ми е риска, знам и каква печалба очаквам от една сделка, знам и че няма да стана милионер... един вид точно обратното на това което прави негова Светославост. Макар, че се съмнявам, че разбираш разликата....
      Никой от компанията не ни е обещавал да ставаме милионери, но това е напълно възможно ако всичко върви по вода.
      Всеки който е инвестирал в компанията ни, знае какви са рисковете и ползите.
      Колко бизнес партньора са се оплакали някъде че са загубили??????? Николко, защото това което учим в Saveway / SCI , не можем да го научим в никой университет или фирма. Връзките които създадохме там, са нещо което няма цена. Емоциите които преживях на всичките девет обучения, ще останат завинаги в спомените ми като едни от най-прекрасните дни в живота ми.
      В Saveway срещнах любовта на живота си, това не може да се купи с пари или нещо подобно.

Коментар

• Християнче, вътрешно си моето момиче, колкото и да не искаш да си го признаеш

Коментар

Няма да връщаме пари на никого. Ти като си купиш акции от борсата и акцията падне с 50%, от кой си искаш парите?????????? Виждате ли какви нелепици пишете, а уж сте възрастни хора.
          Мацко, не говори в множествено число... няма такова нещо като вие, ако не вярваш виж си общите условия . Освен това ти няма да връщаш пари, на теб ще те връщат... Дори и да си от тези с по-промит мозък и не искаш, да видим колко БП ще издържа на изкушението да си получат обратно 3000 лева минус изплатените бонуси (тоест в общия случай мин 2 500 лв.). А е ни знам що се косИш, чакай КЗП да ви поразследва кат си требе малко.... ако смяташ, че всичко ви е изрядно няма от какво да се притесняваш, нали така?

Аз като купя акции на борсата /макар че се занимавам със спот и деривати/ съм с абсолютно ясното съзнание какво правя - знам какъв ми е риска, знам и каква печалба очаквам от една сделка, знам и че няма да стана милионер... един вид точно обратното на това което прави негова Светославост. Макар, че се съмнявам, че разбираш разликата....

Коментар

А ноухауто, а необятния пазар коя друга компания ти ги дава?
            Ноухауто за картата за отстъпка или за схемата на Понци? И двете са си стари добре познати неща

Коментар

...Екипа на Saveway ние е осигурил възможност да се развиваме със скоростта на светлината.....
              Светлината се движи със скорост триста и петдесет лева на месец, така ли?

Черкезов, познах те Един човек с бизнес в окултната област на пустинната религия(ония с чалмите де) ми дължи услуга, да знаеш, ще го накарам само десетина минути да свещенодейства над профила ти тук и ще...не...тва е грубо...да кажем, много дълго време няма да имаш желание и възможност да позиционираш бизнеспартньорки

Коментар

Това са глупости. Екипа на Saveway ние е осигурил възможност да се развиваме със скоростта на светлината. Знаеш ли колко хиляди човекочаса и пари са инвестирани, за да може ние да се ползваме с благата на един готов бизнес, подсигурен от всякъде???
                Ние всичките хиляди БП сме едни готованци, защото идваме от нищото и единствената ни задача е да се развиваме по предначертан път без препъни камъни по него, бих казала изключително отъпкан път.
                Отъпкан е пътя само към ада моето момиче. Ако ще си успешна трябва ти сама да си проправяш пътя

Ако всичко това е вярно щеше да е пълно с преуспели студенти около мен, ама не, пълно е с обеднели студенти бизнес партньори
                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                  Ама моме, ти не инвестираш в SCI. Просто си даваш парите за достъп до една уеб платформа, която предвид колко малко функции предлага, трябва да е безплатна.
                  А ноухауто, а необятния пазар коя друга компания ти ги дава?

Коментар

Няма да връщаме пари на никого. Ти като си купиш акции от борсата и акцията падне с 50%, от кой си искаш парите?????????? Виждате ли какви нелепици пишете, а уж сте възрастни хора.
                    Ама моме, ти не инвестираш в SCI. Просто си даваш парите за достъп до една уеб платформа, която предвид колко малко функции предлага, трябва да е безплатна.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                      Aко съм дал тези пари, а строителят още не е забил един пирон, но обещава да го направи в някой бъдещ ден и междувременно се разкарва с кола за 50 000 евро, платена с МОИТЕ пари ли питаш? ООООО, да, искам си ги ....и искам задника му на тепсия с панделка
                      Това са глупости. Екипа на Saveway ние е осигурил възможност да се развиваме със скоростта на светлината. Знаеш ли колко хиляди човекочаса и пари са инвестирани, за да може ние да се ползваме с благата на един готов бизнес, подсигурен от всякъде???
                      Ние всичките хиляди БП сме едни готованци, защото идваме от нищото и единствената ни задача е да се развиваме по предначертан път без препъни камъни по него, бих казала изключително отъпкан път.

Коментар

...Ти като инвестираш в строеж на къща и си дал половината пари за фундамент и груб строеж, след това искаш ли си парите??????
                        Aко съм дал тези пари, а строителят още не е забил един пирон, но обещава да го направи в някой бъдещ ден и междувременно се разкарва с кола за 50 000 евро, платена с МОИТЕ пари ли питаш? ООООО, да, искам си ги ....и искам задника му на тепсия с панделка

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                          След около 2 седмици като имам повече време ще напиша една жалба към КЗП и ще систематизирам всичките им нарушения. Сигурно ще има поне 5-6 страници Ще я пусна тук преди това да дадете и вие идеи.

Но общо взето нещата ги виждам в три направления - заблуждаване на потребители и търговци, неравноправни клаузи в общите условия и едностранна промяна на общите условия в ущърб на потребителите... и ник'ви карти Мисля, че има шанс КЗП да ги накара да връщат парите

Коментар

• "От срам не си искат собствените пари обратно?"

Абе вие луди ли сте, какви пари да си искаме????
                            Ти като инвестираш в строеж на къща и си дал половината пари за фундамент и груб строеж, след това искаш ли си парите??????
                            Просто пишете откровени глупости и ще си изтрия профила от тук, да не ми пада нивото от контакта с невежеството ви.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              От срам не си искат собствените пари обратно? Или просто не са чели Закона за Защита на Потребителите, цитирам(дългичко идва, ше прощавате):
                              [B]Глава шеста
                              НЕРАВНОПРАВНИ КЛАУЗИ В ПОТРЕБИТЕЛСКИ ДОГОВОРИ
                              След около 2 седмици като имам повече време ще напиша една жалба към КЗП и ще систематизирам всичките им нарушения. Сигурно ще има поне 5-6 страници Ще я пусна тук преди това да дадете и вие идеи.

Но общо взето нещата ги виждам в три направления - заблуждаване на потребители и търговци, неравноправни клаузи в общите условия и едностранна промяна на общите условия в ущърб на потребителите... и ник'ви карти Мисля, че има шанс КЗП да ги накара да връщат парите

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                                Много просто. От срам си траят.
                                От срам не си искат собствените пари обратно? Или просто не са чели Закона за Защита на Потребителите, цитирам(дългичко идва, ше прощавате):
                                Глава шеста
                                НЕРАВНОПРАВНИ КЛАУЗИ В ПОТРЕБИТЕЛСКИ ДОГОВОРИ

Чл. 143. Неравноправна клауза в договор, сключен с потребител, е всяка уговорка в негова вреда, която не
                                отговаря на изискването за добросъвестност и води до значително неравновесие между правата и
                                задълженията на търговеца или доставчика и потребителя, като:
                                2. изключва или ограничава правата на потребителя, произтичащи от закон, по отношение на търговеца или доставчика или на друго лице при пълно или частично неизпълнение или неточно изпълнение на договорни
                                задължения,
                                включително изключва възможността за прихващане на задължение към търговеца или
                                доставчика с друго насрещно вземане, което има спрямо него;
                                3. поставя изпълнението на задълженията на търговеца или доставчика в зависимост от условие, чието
                                изпълнение зависи единствено от неговата воля;
                                4. позволява на търговеца или доставчика да задържи заплатените от потребителя суми, в случай че
                                последният откаже да сключи или да изпълни договора, като същевременно не предвижда право на
                                потребителя да получи обезщетение на същата стойност при несключване или неизпълнение на договора от
                                страна на търговеца или доставчика;

5. задължава потребителя при неизпълнение на неговите задължения да заплати необосновано високо
                                обезщетение или неустойка;
                                6. позволява на търговеца или доставчика да се освободи от задълженията си по договора по своя преценка,
                                като същата възможност не е предоставена на потребителя, както и да задържи сума, получена за престация,
                                която не е извършил, когато сам прекрати договора;

7. позволява на търговеца или доставчика да прекрати действието на безсрочен договор без предизвестие,
                                освен когато има сериозни основания за това;
                                9. налага на потребителя приемането на клаузи, с които той не е имал възможност да се запознае преди
                                сключването на договора;
                                10. позволява на търговеца или доставчика да променя едностранно условията на договора въз основа на
                                непредвидено в него основание;

13. дава право на търговеца или доставчика да определи дали стоката или услугата отговаря на посочените в
                                договора условия или му предоставя изключително право да тълкува клаузите на договора;
                                14. налага на потребителя да изпълни своите задължения, дори и ако търговецът или доставчикът не изпълни
                                своите;

15. дава възможност на търговеца или доставчика без съгласието на потребителя да прехвърли правата и
                                задълженията си по договора, когато това може да доведе до намаляване на гаранциите за потребителя;
                                16. изключва или възпрепятства правото на предявяване на иск или използването на други средства от страна
                                на потребителя за решаването на спора, включително задължава потребителя да се обръща изключително къмо пределен арбитражен съд, който не е предвиден по закон;
                                ограничава необосновано средствата за доказване,
                                с които потребителят разполага, или му налага тежестта на доказване, която съгласно приложимото право би
                                трябвало да бъде за сметка на другата страна по договора;
                                17. ограничава обвързаността на търговеца или доставчика от поети чрез негови представители задължения
                                или поставя неговите задължения в зависимост от спазването на определено условие;
                                18. поставя други подобни условия.
                                Чл. 146. (1) Неравноправните клаузи в договорите са нищожни, освен ако са уговорени индивидуално.
                                (2) Не са индивидуално уговорени клаузите, които са били изготвени предварително и поради това
                                потребителят не е имал възможност да влияе върху съдържанието им, особено в случаите на договор при общи
                                условия
                                .

Коментар

Working...
                                X