IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Димитър Мрежовия Магнат

$От извора вода ще пия, на първи ред се пъча, няма да го крия. Експанзията предстои, кръвта във мен кипи. Покоряването на Европа - постижима цел, стига само да си смел. В Турция, Германия или Испания- СЦИ ще стане мания.$
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
      http://forum.framar.bg/sci-t3673.html#p50950

Сега виждам темата и умирам от смях. Да ви разкажа каква история имах с въпросната "компания"...
      В началото на юни, 2013, моя приятелка ме помоли за 3000 лева - заем, за кратък период от време, който бързо ще ми върне. Исках да и помогна, разбрахме се да ми ги върне в края на юли месец, това било нова идея, нова възможност за бизнес. Добре, исках да помогна, дадох и ги в ръцете, като на срещата тя ми продаде и карта "за големи отстъпки навсякъде". Имах пари, платих и за 50 лева получих пакет с документи и карта, които не отворих, докато не стана прекалено късно...Това било бъдещето на бизнеса, тя беше много ентусиазирана.
      В края на юли започнах да и напомням, че съм и дала пари в заем. Въпрос на броени дни било да получи първата заплата и да ми ги върне, че и да ме черпи.
      Потърси ме мъжът и, в последния ден на юли. Човекът ми каза, че приятелката ми не е получила още заплата и много неудобно се чувствала. Помоли ме да и звънна и да я успокоя. нали съм блага душа, обадих се, пихме кафе, смяхме се, тя ми предложи да ми покаже какво работи. И ме заведе на презентация.
      От презентацията нищо не разбрах, освен това, че приятелката ми искаше да дам и аз 3000 лева, за да започне тя да ми връща парите, като аз и ще спечеля отгоре. Върнах се в Плевен, реших да отворя плика и да прочета повече за картата.
      Останах зашеметена - това беше абсолютна измама. Да дам още 3000 лева, за да започне тя да ми връща от тях парите...Що за идея?
      Позвъних и, за да я попитам няма ли друга възможност, съвсем деликатно я помолих да побърза, че искам да заведа децата си на море - разведена съм и имам две деца, които зависят от мен.
      Мълчание...вече почти 6 месеца тя си чака "първата заплата", мъжът и /с него работим заедно/ го е срам и "Добър ден" да ми каже, а нея я виждам само да обикаля в костюм по кафенетата и да се мъчи да уговори някой да и даде пари, за да стартира и той бизнес сайт в прословутата успешна компания - SCI. Много е жалко, че има такива измамници, а няма кой да ги спре.
      За тази случка има стара българска поговорка, " във всяко стадо си има мърша".
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• общо взето ,въпроса е как може веднъж завинаги,да се дръпне шалтера на тази пирамида ,за да не се набутват повече хора.

Коментар

• Г-ца Гешева едва сега стигна елитстар 1. Трябва да покриеш този ранг в 3 от 4 месеца, за да ти дадат ключове. До сега на нея не са и давали на церемония ще и дадат най-рано след още 2 месеца ако го потвърди (освен ако не е по "заслуги") БМВ-то което тя кара е на друг БП. Общо взето има 15 човека, които са на щат да го играят успешни и раздаването на возила е само театро. Лапнишараните като мен накрая пак пълнят гушките на тези отгоре и те волю-неволю пак стигат до заветния оборот. Първата година компанията поема лизинга 100 %, проблема ще дойде след 12-тия месец, на всеки получил до момента БМВ, защото постъпленията започват да падат главоломно и мандрата ще свърши. Пастора ще си прибере немските возила и ще ги пусне second hand или ще ги върне в Германия и ще измисли нова щуротия, защото са много хитри с другия мошеник.

Коментар

• Първоначално изпратено от neutralen Разгледай мнение
            Г-ца Гешева вече е елит стар 1. Явно продължават да мамят хора.
            Вярно така е! Преди няколко дни коментирахме този въпрос и изведнъж тя става Елит Стар, при падащи приходи.

Измамниците явно лягат и стават с този форум
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Г-ца Гешева вече е елит стар 1. Явно продължават да мамят хора. Междувпрочем с очите си видях как едно момче и момиче от въпросната пирамида се усмихваха на един заблуден и оня накрая извади пари за карта, но ония продължиха да досаждат. Дали е станал БП може само да се гадае. Отвратен станах и си тръгнах. После разбрах, че кафенето е свърталище на пирамидата, което ме отказва да ходя повече там.

Коментар

• О в нейните умения никой не се съмнява,все пак е завършила ФРЕНСКА езикова гимназия

Коментар

• Първоначално изпратено от a.p. Разгледай мнение
                  Г-ца Гешева може да даде точен отговор,защото е star4 ,пък кара БМВ.
                  До колкото чувам тя плаща с уменията си на лидер на лидери, а не с пари
                  В това се крие усмивката на пастора, а не че е обрал хиляди млади хора

Коментар

• Г-ца Гешева може да даде точен отговор,защото е star4 ,пък кара БМВ.

Коментар

• Много интересно как точно Пастора принуждава неефективните елит-БП-та да плащат лизинга на БМВ-тата, като те нито са на тяхно име, нито са регистрирани в България? Ясно че оборотите падат, съответно и повечето "елит-старци" не могат да покриват минималните таргети. Хем сами си плащат лизинга, хем обикалят страната на свои разноски, хем като пропадне цялата схема БМВ-нцата се връщат в гаража на Пастора. Ум да ти зайде от "бизнес".

Или ще подаряваш БП-регистрации po 4000лв, за да стигнеш необходимия ранг, или няма да плащаш за ранг, но ще плащаш лизинг.

Коментар

• http://forum.framar.bg/sci-t3673.html#p50950

Сега виждам темата и умирам от смях. Да ви разкажа каква история имах с въпросната "компания"...
                        В началото на юни, 2013, моя приятелка ме помоли за 3000 лева - заем, за кратък период от време, който бързо ще ми върне. Исках да и помогна, разбрахме се да ми ги върне в края на юли месец, това било нова идея, нова възможност за бизнес. Добре, исках да помогна, дадох и ги в ръцете, като на срещата тя ми продаде и карта "за големи отстъпки навсякъде". Имах пари, платих и за 50 лева получих пакет с документи и карта, които не отворих, докато не стана прекалено късно...Това било бъдещето на бизнеса, тя беше много ентусиазирана.
                        В края на юли започнах да и напомням, че съм и дала пари в заем. Въпрос на броени дни било да получи първата заплата и да ми ги върне, че и да ме черпи.
                        Потърси ме мъжът и, в последния ден на юли. Човекът ми каза, че приятелката ми не е получила още заплата и много неудобно се чувствала. Помоли ме да и звънна и да я успокоя. нали съм блага душа, обадих се, пихме кафе, смяхме се, тя ми предложи да ми покаже какво работи. И ме заведе на презентация.
                        От презентацията нищо не разбрах, освен това, че приятелката ми искаше да дам и аз 3000 лева, за да започне тя да ми връща парите, като аз и ще спечеля отгоре. Върнах се в Плевен, реших да отворя плика и да прочета повече за картата.
                        Останах зашеметена - това беше абсолютна измама. Да дам още 3000 лева, за да започне тя да ми връща от тях парите...Що за идея?
                        Позвъних и, за да я попитам няма ли друга възможност, съвсем деликатно я помолих да побърза, че искам да заведа децата си на море - разведена съм и имам две деца, които зависят от мен.
                        Мълчание...вече почти 6 месеца тя си чака "първата заплата", мъжът и /с него работим заедно/ го е срам и "Добър ден" да ми каже, а нея я виждам само да обикаля в костюм по кафенетата и да се мъчи да уговори някой да и даде пари, за да стартира и той бизнес сайт в прословутата успешна компания - SCI. Много е жалко, че има такива измамници, а няма кой да ги спре.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                          Чудя се тези хора нямат ли личен живот? 90 % от приятелите, харесванията и постовете на стените им са свързани с пирамидата. Профилите на повечето БП особено от тези на високите нива са почти едни и същи, костюмите им са едни и същи, приказките им са едни и същи....... абсолютни зомбита добре че се осъзнах овреме
                          Не знам колко е „овреме“, ако наистина си набил 3к...то повече няма накъде да се набуташ...а чакай може и с 4 вече
                          Да кажем, че си спестил някоя и друга стотачка от супер-яките партита и бизнес дни...
                          Пак е далавера

Коментар

• Ами как да е другояче , като всичките са с промити мозъци до един.Ще кажеш,че по един калъп са правени.То това е и целта на ония цивилен поп на върха-да ги направи роботчета,послушковци, събиращи парички за банковата му сметка.Има едно много хубаво осмиващо стихотворение на страницата им във ФБ в стил Мрежовия Магнат.Дано се задържи повече, преди да го изтрият,че да го прочетат повече хора и да прогледнат преди да са си купили въздух,наречен бизнес-център или франчайз.

Коментар

• Първоначално изпратено от EXTREMno Разгледай мнение
                              И мрежовия магнат трябва да си смени дилъра
                              Чудя се тези хора нямат ли личен живот? 90 % от приятелите, харесванията и постовете на стените им са свързани с пирамидата. Профилите на повечето БП особено от тези на високите нива са почти едни и същи, костюмите им са едни и същи, приказките им са едни и същи....... абсолютни зомбита добре че се осъзнах овреме

Коментар

• И мрежовия магнат трябва да си смени дилъра

Коментар

Working...
                                X