IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
    Ами нормално е, като караш нов баварец, който си спечелил пиейки кафета и развивайки се духовно, да има и хора, които се пръскат от яд и измислят какви ли не глупости по твой адрес! Преуспелите хора са много мразени, особено в България.
    аве ти верваш ли си?

едва ли?
    ей тез баварци, страхотни бе, малйй, голем кеф, ние пък си караме опелчето очукано, ама спим спокойно
    Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• Първоначално изпратено от БП Разгледай мнение
      Има ли начин набутаните БП да си потърсят парите чрез съд? Ако се заведе дело срещу компанията за измама или няма такъв вариант
      Ей го още един. То да водиш дело, ама нали първо трябва да се пресрамиш хората да те разберат че си глупав, неграмотен и си завършил 6-ти клас по милост. Пък и си мислиш, че пловдивското цигане, живо и здраво да е да ви харчи парите, трева е пасло и не си е опекло работата. Той хиляди като теб е изял с парцалките, ти ще си по- тарикат от него. Ама пробвай де, лошо няма...

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
        Аз от всички обекти на СЦИ в Бургас, ходя само в един бар и за една година съм направил примерно 200 -300 лв сметка. Да не говорим, че ще ме е срам да пъхам карта за отстъпки в ръцете на палавата сервитьорка, при условие, че повечето ме познават, а батките покрай мен хвърлят лев, стават и си заминават, бих се чувствал като скъсаняк да се излагам пред приятели и приятелки
        Не е хубаво да се интересуваш какво мислят останалите и дали ще те смятат за "скъсаняк". Идеята със SCI, поне за мен, е повече срамна не заради това, че си намерил начин да си спестиш 10 или по-малко процента от даден продукт, а заради това, че трупаш сметката на няколко тариката.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
          Онзи ден сядам на едно заведение да се видя със стари приятели и какво да чуя на съседната маса - някакви зомбита опитват да зомбират едно обикновено на външен вид момиче. Бяха двама, дрънкаха врели-некипели, но познайте - момата ги направи на нищо! Накрая тя стана, плати си сметката с 2 лв /чайчето й беше 1,60/, а те, бизнесмените разбираш ли, си платиха кафенцата със стотинки. Разбира се, още като чух изречението "Със средно потребление хиляда ле`а на месец може да си избиете само инвестицията, а представете си печалбите от новите бизнес партньори..." и париращия отговор "Хиляда лева на месец? Вие имате ли хиляда лева на месец, че да правите потребление?", бях принуден да започна да следя разговора им и да се наслаждавам на интелигентността на момичето, което ги намете за няма и 15 минути.

Поздрави!
          Аз от всички обекти на СЦИ в Бургас, ходя само в един бар и за една година съм направил примерно 200 -300 лв сметка. Да не говорим, че ще ме е срам да пъхам карта за отстъпки в ръцете на палавата сервитьорка, при условие, че повечето ме познават, а батките покрай мен хвърлят лев, стават и си заминават, бих се чувствал като скъсаняк да се излагам пред приятели и приятелки

Коментар

• Онзи ден сядам на едно заведение да се видя със стари приятели и какво да чуя на съседната маса - някакви зомбита опитват да зомбират едно обикновено на външен вид момиче. Бяха двама, дрънкаха врели-некипели, но познайте - момата ги направи на нищо! Накрая тя стана, плати си сметката с 2 лв /чайчето й беше 1,60/, а те, бизнесмените разбираш ли, си платиха кафенцата със стотинки. Разбира се, още като чух изречението "Със средно потребление хиляда ле`а на месец може да си избиете само инвестицията, а представете си печалбите от новите бизнес партньори..." и париращия отговор "Хиляда лева на месец? Вие имате ли хиляда лева на месец, че да правите потребление?", бях принуден да започна да следя разговора им и да се наслаждавам на интелигентността на момичето, което ги намете за няма и 15 минути.

Поздрави!
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Съдете ги за измама. Защо се отказвате?!

Коментар

• Първоначално изпратено от БП Разгледай мнение
                Има ли начин набутаните БП да си потърсят парите чрез съд? Ако се заведе дело срещу компанията за измама или няма такъв вариант
                Има вариант да пиеш една студена вода като мен. Набих 1.8 бимберици ама ги прежалих вече, вчера разбрах и че единд друг приятел се е набълбукал с 3 бимберици ама си трае даже не смее да си признае, аз от друго място научих

Коментар

• sci

Коментар

• Наскоро ми показаха профила на някъв пич, който има към 600 човека под него и дохода му е между 1500 и 2000лв. Не знаех да плача ли, да се смея ли...12x2000(за 1 година, горе долу от толкова време бил вътре)= 24 000лв. От това което видях под него около 80% бяха на 3к пакет, или 3000x500=1 500 000лв. Най вероятно са повече, но айде от нас да мине Понеже не ми се отдава да смятам с големи цифрички (СЦИ-ците си падат по тях ), айде да ми кажат какъв процент са тези 24000лв "бонусчета" на фона на генерирания приход за СЦИ - над 1 500 000лв .

Чудя се скоро време дали да посетя някоя презентацийка зареден с торбата с неудобните въпроси. Да го питам аджеба падрето, какъв християнин е той, докато фирмата "брули" големите печалби, БП-тата да умират от глад, нали уж са гръбнака й И за тая вечно отлагана ескпанзия в чужбина, дето накрая ще експанзира шайката на върха на пирамидата по море и въздух...

Коментар

• Що ве Черкез не излиза - 2x3000 + 2x600 =7200x15 % = 1080 лв.
                      0.5 % x 20000 лв. =100 лв.
                      1180 лв. колко процента е от 3000 ?
                      И аз като гледах снимките, да не мислиш,че седях с калкулатора и изчислявах до точност, говоря приблизително в числа и проценти

Коментар

Ами нормално е, като караш нов баварец, който си спечелил пиейки кафета и развивайки се духовно, да има и хора, които се пръскат от яд и измислят какви ли не глупости по твой адрес! Преуспелите хора са много мразени, особено в България.
                        Особено ако преуспяват като те излъжат да си хвърлиш парите в пирамидата.

Едно ще ти кажа Черкезов, готованковците не са спечелили нищо, те са загубилите.
                        Спечелили са някои хора, и печалбата, колкото и да е черна и мръсна е разпределена по заслуги:
                        - най-много за пастора и другия дето се е закачил
                        - по малко за "рекламните лица" бъмко, червенов, вядев, гушева...
                        - стотинки тук-там на случайни хора които са се набутали рано и са останали без приятели защото не са се отказали навреме.

Дори и в пълната измама има справедливост, тези които са имали интелекта са спечелили много, тези които са разпространили пропагандата са получили порция, другите балами съвсем справедливо са си платили уроците по финанси, а именно: "Няма безплатен обяд", "Никой няма да мисли вместо теб", "Масите винаги бъркат" и т.н.

Тук обаче нещата ще се обърнат, тези които са платили(загубили) най-много ще получат най-много. Опит и шанс с новите знания да изградят живот и бизнес по почтен начин.
                        Тези които са намазали покрай пропагандиране ще го отнесат много сериозно защото цяло поколение ще ги познава като измамници. (Дори и музикалната къдрокоска!)
                        И най накрая, пастора и неговият съмишленик, те ще избягат, ама от законите на вселената не можеш да избягаш, и мисля че ще ги застигне това която те поругават с дейността си, Бог.

Лека вечер, Черкез!
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
                          За съжаление, няма как да подплатя моите думи визуално,ама имате честната ми пиратска дума,че говоря това, което видях. Сумата беше 18-20000 лева генерирана от тези 10-тина човека за 2 година общо, но тоталът му след тези 2 години беше около 30-40 % от общо инвестираната сума
                          Математиката не излиза, както си го написал. Поредния Грабовец. Поне да ви учиха на проста математика в тази демонична фирмичка
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• За съжаление, няма как да подплатя моите думи визуално,ама имате честната ми пиратска дума,че говоря това, което видях. Сумата беше 18-20000 лева генерирана от тези 10-тина човека за 2 година общо, но тоталът му след тези 2 години беше около 30-40 % от общо инвестираната сума

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                              Вървят и с още един дар, норманите ти (бивши?) приятели да те наричат "промит мозък" без дори да изчакат да се обърнеш. Говоря за истински случай
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Връзките и контактите, както и приятели за цял живот, които получаваш в SCI corp. са не просто подарък, а дар от Бог !
                                Вървят и с още един дар, норманите ти (бивши?) приятели да те наричат "промит мозък" без дори да изчакат да се обърнеш. Говоря за истински случай
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X