Благодаря на модератора че разчиства плявата, но тази тема освен че ни ускори развитието ни в Европа, друга цел не постигна. Време е да отиде в историята и всеки от вас вместо с часове да живее тук, да си намери работа и да се грижи за семейството си вместо агресията с която ни заливате.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеАман значи, разгонихте им кокошките с тоя орел.Dixit, Станчо Тариката просто преразказа със свои думи една притча на Тони ди Мело, която е прочел някога някъде из дебрите на франчайза и ръководствата за изграждане на лидери
Йезуитите винаги са имали малко по-особено отношение към истината
Важното е, че каквото им програмират пастора и плешо, целия "бизнес елит" започва да го повтаря.
Коментар
-
Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение...Тя вече знае, че е орле родено при кокошки и се опитва да полети.Dixit, Станчо Тариката просто преразказа със свои думи една притча на Тони ди Мело, която е прочел някога някъде из дебрите на франчайза и ръководствата за изграждане на лидери
Йезуитите винаги са имали малко по-особено отношение към истината
Коментар
-
За по-мързеливите БП- директно забраната на КЗП : http://www.docdroid.net/9i8w/zabrana-ot-kzp.pdf.html
След нея вече следва това,написано от Немския Хер Полицай: http://www.berlin.de/polizei/krimina...chneeball.html .На езика на вашите нови покровители написаното там означава точно това,с което се занимавате вие.Ако не знаете немски,намерете кой да ви го преведе.Но това да стане на бизнес ден и пастира и Станчо да сравнят и анализират превода с оригиналната страница.Kapiert,meine Freunde?Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнениеХристиянчето след 10 месеца висене по кафета, озъртане и обгрижване от пъпчивия си приятел (мишок от горната и спонсорска линия) няма дори стар 1. Хем се е набълбукала с няколко бимберици, хем дава лев да виси по кафетата и да говори глупости на хората. от БП-тата един няма с акъла си. Никой не ми е отговорил на следния въпрос: КАКВИ ЛИДЕРИ СТЕ, ЩОМ ПОВТАРЯТЕ КАТО КСЕРОКСИ ДИРЕКТИВИТЕ НА ПАСТОРА, БЕЗ ДА ВЛОЖИТЕ ЕДНА ДУМА ОТ СЕБЕ СИ ? КОЕ ВИ Е ЛИДЕРСКОТО В СЛУЧАЯ, ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ
Коментар
-
Християнчето след 10 месеца висене по кафета, озъртане и обгрижване от пъпчивия си приятел (мишок от горната и спонсорска линия) няма дори стар 1. Хем се е набълбукала с няколко бимберици, хем дава лев да виси по кафетата и да говори глупости на хората. от БП-тата един няма с акъла си. Никой не ми е отговорил на следния въпрос: КАКВИ ЛИДЕРИ СТЕ, ЩОМ ПОВТАРЯТЕ КАТО КСЕРОКСИ ДИРЕКТИВИТЕ НА ПАСТОРА, БЕЗ ДА ВЛОЖИТЕ ЕДНА ДУМА ОТ СЕБЕ СИ ? КОЕ ВИ Е ЛИДЕРСКОТО В СЛУЧАЯ, ЧЕ НЕЩО НЕ МОГА ДА СЕ СЕТЯ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеКое му е долнопробно на обявите???
Вие кога с пилешките си мозъчета ще разберете че това е вид бизнес, който е създал 90% от милионерите по света, през последните 40 години. Трябва и малко книжки да се прочетат, то не става само с хейтване да се живее.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеРазбира се че не пиша с истинското си име. Не защото ме е страх от някого, а защото не обичам публичност. Нямаме забрана да пишем никъде, просто препоръка да не влизаме в контакт с хейтъри и хора настроени отрицателно към бизнеса ни.И в двата случая работата е много зле, плещят глупост след глупост и си мислят че се изграждат като лидери хихииихих
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеТози бизнес ми е хоби. Нямам нужда да работя по принцип, защото баба ми е реститутка.какво произвеждате?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеТайна е. Не съм тук да си пишем глупости, а да защитя бизнес модела ни и да ви кажа в очите че ние успяваме и ще успеем въпреки всичко.
Аз лично не виждам такъв... а виждам просто една пирамида. При това доста елементарна пирамида.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеТози бизнес ми е хоби. Нямам нужда да работя по принцип, защото баба ми е реститутка.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеНяма такъв човек, това е една долна мижитурка под чужда самоличност, която ще яде скоро шамарите. Няма ненаказано зло в живота.
Препоръчвам спешно честотите в червен цвят: Ако имаш корекция на аурата скоро, ще ти купя подарък с който оргазма ще ти е по мащабен и без пресекулки.
Солфегио честоти и техния лечебен ефект
Това са честоти, които първоначално са използвани в грегорианските песнопения и се знаело, че носят благословление на тези, които ги пеели. Всеки един от Солфегио тоновете съдържа честота, която балансира енергиите в тялото и спомага за перфектна хармония между тялото, ума и Духа. Основните Солфегио честоти са -
396 Hz – Освобождаване от вина и страхове
417 Hz – Промяна на ситуации и подпомагане на промяна
528 Hz – Tрансформация и чудеса (Регенерация на ДНК)
639 Hz – Връзка с другите/Подобряване на взаимоотношения
741 Hz – Изражение/Решения
852 Hz – Завръщане към духовния ред
На линка долу има възможност за сваляне на няколко вида солфегио тонове, добре е да се ползват слушалки и да се фокусираме върху звуците. Записите не съдържат честоти от т.нар. brain entrainment, а само комбинации от чисти солфегио честоти. За най добри резултати е добре да се слушат поне по веднъж на ден, в продължение на 6 седмици. Възможна е поява на главоболие, треперене на части от тялото или дори гадене - това е нормално и е знак за лечение на енергийни блокажи и възстановяване на хармонично енергийно поле на тялото. Разбира се, не трябва да се разчита единствено на този метод, а да се прилага заедно с всички др протоколи, които сте избрали.
http://www.solfeggiotones.com/download-solfeggio-tones/Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
Коментар