IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Няколко пъти съм писал в тази тема против Пирамидата и повода пак да попиша е че,
    вчера имаше даден линк към фейсбук на някакъв Фараон и на заглавната му страница имаше снимка от "Предай нататък" (един изключителен филм) което направо ме потресе и отврати.
    Какъв ДЕБИЛ трябва да си за да сравниш идеята на СЦИ с идеята на хлапето във филма :confused : ???????????
    И въобще този човек гледал ли е филма(за чел книгата ще се въздържа, че като нищо светилата ще са им забранили) и това ли е разбрал от филма: че трябва да взима 4 бона от хората по схемата на хлапето ????????????
    Дейба извратеняците дейба, чак толкова ли са глупави бе, че елементарни неща да не могат да ги схванат и ги изопачават по един идиотски начин - така ли ще направят света по-добър ?
    Признавам си че се радвам че тези затварят врати и че най-после(след доста години закъснение) сме почнали да влизаме лека по лека в пътя, отделно че този прецедент ще може да с е използва и в бъдеще в следващата подобна схема и в зародиш да им се резнат крилцата на измамниците.
    Лек и успешен ден на всички

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Тръгвам към КЗП, нямам време за нищо вече, нещата са на пожар! Покрива гори!
      Когато покрива гори ти трябва пожарната, а не Комисията за защита на потребителите
      Макар че на мен ми се струва че една трета институция ти е нужна

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
        "Комисията за защита на потребителите е издала заповед за прекратяване дейността на "Сейв къмпани интернешънъл" след подадена жалба във ведомството. "

http://www.dnevnik.bg/biznes/potrebi...elite_zabrani/

Това вече е малко по-различно. Предишната информация беше, че са ги принудили да прекратят само нелоялни търговски практики. Така ми харесва повече, дано да е вярно.

Черкезов, кажи де. Блокирахте ли магистралата в 8:30 и ако още не сте в колко часа ще я блокирате?
        Тръгвам към КЗП, нямам време за нищо вече, нещата са на пожар! Покрива гори!
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• черкез,черкез повечето от бп-та на пирамидата са взели вазелина и скоро ще получат това,което следва след него

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
            "Комисията за защита на потребителите е издала заповед за прекратяване дейността на "Сейв къмпани интернешънъл" след подадена жалба във ведомството. "

Това вече е малко по-различно. Предишната информация беше, че са ги принудили да прекратят само нелоялни търговски практики. Така ми харесва повече, дано да е вярно.

Черкезов, кажи де. Блокирахте ли магистралата в 8:30 и ако още не сте в колко часа ще я блокирате?
            Това добре, нека по-запознатите с материята да кажат това ще попречи ли на двамата фараони да продължат да мамят под името Сейвуей?

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
              Евала на Черкезов - да поддържа профили, фб страници и пр., при това адекватно и с хумор. И дори накрая да успее
              Гражданското общество има бъдеще у нас

абе той е назначен свише, аз така мисля....
              а освен това нали зомбитата покрай него казват, че при капитализма всичко се заплащало, та явно е добре "подплатен"

а пък някои медии твърдяха, че протестиращите пред парламента бил платени
              Нищо не препоръчвам на никого, нали всеки си има глава над рамената.

Коментар

• "Комисията за защита на потребителите е издала заповед за прекратяване дейността на "Сейв къмпани интернешънъл" след подадена жалба във ведомството. "

Коментар

• Евала на Черкезов - да поддържа профили, фб страници и пр., при това адекватно и с хумор. И дори накрая да успее
                  Гражданското общество има бъдеще у нас

Коментар

• Първоначално изпратено от SomeoneNew Разгледай мнение

Тема с продължение: Как се разпознават финансовите пирамиди? Отговорът на икономическа полиция

Ако някой го е гледал вече наистина може да сподели, изключително интересно ми е
                    Искам най-официално да предупредъ икономическа полиция, преди да се захваща с корпорацията да изгледа филма "триста" поне три пъти за да не си вкарат трън в гащите, защото корпоративното войнство не е 300 а поне 6000 бестрашни героя и героини!
                    Attached Files
                    Last edited by Черкезов; 06.02.2014, 11:50.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Пример за класическа финансова пирамида са тия от SCI.

Само се чудя колко е паметта на Българите и как могат да забравят за пирамидите?!

Най лесния начин да се види че е пирамида са огромните печалби които предлага за докарване на нови членове... обаче не нови картодържатели а нови "Бизнес партньори", от което веднага излиза на яве, че печалбата изобщо не е от картите за отстъпки.

Освен това не мога да разбера как тази простотия се рекламира като нещо "ново и невероятно". Та това е най старата и изпитана схема: "Ще спечелиш 5 хиляди, ако намериш още 5 човека които да дадат по толкова."

Къде отиват всъщност тия хилядарки?! За набиране на нови членове ли?! Какъв е продукта на тоя "бизнес" ?!

Маркетингови мрежи... дъра бъра... как може да има хора които печелят по 10 - 12 лв. на месец от основния продукт, при положение че са докарали по 500 - 600 човека, които са дали по 50лв, за карти всеки?!

Еми че то това е сигурно най трудното нещо да докараш клиенти, аз се чудя защо хора които могат да убедят 500 - 600 човека да дадат по 50лв. се занимават с такива глупости. Аз ако можех да убедя толкова хора да ми дадат пари щях да ги вложа в нормален бизнес (но нямаше да мога да им обещая такава възвращаемост), обаче явно тъпанарите в България нямат край. Хамалуват на халос, като идиоти лъжат приятелите и роднините си, за да докарат на двама фараони милиони левове. С очакването, че някога в бъдеще време ще спечелят много повече. Никой освен фараоните обаче не знае кога ще дойде "светлото бъдеще".

Цялата схема ми е толкова ясна, че направо се дразня на безразличието на институциите. Как може да се допуска изобщо такова нещо?!

Аз също имах пряк сблъсък с човек който явно се беше оплел в лапите на тая компания, но тогава дори не подозирах за каква гигантска схема става въпрос и че толкова хора са се излъгали. Макар че на мен никой не ми е предложил бизнес пакетите, един познат ми предложи една от техните карти за отстъпки. Но аз като чух че трябва да дам първо 50лв. и после евентуално да чакам някога да се върнат, отказах категорично. Дори в първия момент си помислих че този човек се гъбарка с мен и просто иска да ми вземе 50лв... които в интерес на истината сигурно щях да му дам на заем, ако просто ми беше поискал... а не да ми предлага "карта за отстъпки". Обаче от там разговора тръгна в грешната посока, явно той се вбеси и ме обвини че съм скръндзав и съм искал всичко да ми е безплатно... през капитализма всичко било платено и разни такива глупости, накрая ме обвини че съм комунист, което мисля сложи край на нашето познанство. (от тогава повече не съм го виждал). Дълго време се чудех защо този човек се ядоса толкова много, на моето възмущение да дам 50лв. за отстъпки... сега разбирам, явно са му били промили мозъка. Сигурно ако се бях съгласил да взема картата, после щеше да ми предложи някой от техните "бизнес планове".

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
                        а някой може ли да разкаже какво са си говорили днес в БНТ по темата? не мога да пусна онлайн да гледам
                        Все още не са качили видео от днес сутринта иначе и аз го очаквам с нетърпение. Единственото което са написали е, че в сутрешния им блок една от темите е:

Тема с продължение: Как се разпознават финансовите пирамиди? Отговорът на икономическа полиция

Ако някой го е гледал вече наистина може да сподели, изключително интересно ми е

Коментар

• а някой може ли да разкаже какво са си говорили днес в БНТ по темата? не мога да пусна онлайн да гледам

Коментар

• Черкез, то е ясно, че никой няма да дойде на протеста ти. Затова не губи време и отивай да блокираш магистралата сам! Сигурен съм, че и сам си способен на велики и славни дела в името на СЦИ, ако решиш можеш и правителството да свалиш дори! Вярвай в мечтите си, братко и винаги ще си победител!

Коментар

• Докторе, голям си!!! Първо се бори с Monsanto, после беше Атака, после и BMW ги почна, сега с една друго корпорация, която има "преспективата" да надмине и Facebook и Аpple!!!!! Поклон! С нетърпение чакаме следваща "жертва"! Черкезов враг на гадните капиталисти

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                                briko Днес всички пловдичани би трябвало да протестират на магистрала Тракия.
                                От утре сме пред европейските посолствата да окажем дипломатически натиск на Русия, тя да окаже натиск на Орешарски да не се репресира корпорацията и да няма гонения на верска основа, защото ще бойкотираме олимпиадата, ще призовем западните дипломати и спортисти да бойкотират Сочи!
                                Вече не сме просто някакви си братя и сестри с мечти от България, вече сме част и под юрисдикциата на Федерална Република Германия!!
                                Свалям шапка! Велик си!

Коментар

Working...
                                X