IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• В Турциа все още законите на шериата не са въведени, а и Истанбул в много отношения е по светски от София.
    Но въпреки това, аз съм направил необходимото там да не експанзира корпорацията, въпреки че хиляди БП искат там да ги поробим финансово.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Тогава що има експанзия в Турция - 3-тата икономическа сила в света? Там да не са православни случайно?
      Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
        Толбухинския въшкар Петров кара зомбите да зарибяват дори свещеници,равини и други пастори,надлъж и нашир по църкви и синагоги.Обаче странно защо в ръководствата не е написал нищо за джамиите,там май не минава бизнеса.
        Ако беше чел темата отначало, щеше да разбереш защо корпорацията няма да се развива в ислямски държави. Гражданските права, правата на жените, това са световни ценности и въпроси с които няма да правим компромис.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
          От FB групата : БП-тата нагъват кебапчета в почивката За 50 лв. поне по една орелска пържолка да им бяха дали или орлови яйца по панагюрски На 6-та мин. някъде
          https://vimeo.com/86694102
          Винаги настръхвам когато гледам клип на корпорацията с 3000 война в залата.
          Най-ми хареса как посрещнаха шефовете, все едно Дейвид Копърфилд им е дошъл на гости и на всеки БП ще подари по 1% от фейсбук.

Коментар

• Толбухинския въшкар Петров кара зомбите да зарибяват дори свещеници,равини и други пастори,надлъж и нашир по църкви и синагоги.Обаче странно защо в ръководствата не е написал нищо за джамиите,там май не минава бизнеса.
            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от borntorace Разгледай мнение
              От FB групата : БП-тата нагъват кебапчета в почивката За 50 лв. поне по една орелска пържолка да им бяха дали или орлови яйца по панагюрски На 6-та мин. някъде
              "Списъкът с контакти - Вашето богатство" ... или богатството на пастора.

Коментар

• От FB групата : БП-тата нагъват кебапчета в почивката За 50 лв. поне по една орелска пържолка да им бяха дали или орлови яйца по панагюрски На 6-та мин. някъде

Коментар

• Не била Темза, а Мисисипи, почти познах

Коментар

• Тука има една трупа за гледане http://podtepeto.com/art/tedi-moskov...ofesiya-lzhec/

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Добър Ден , по американско време съм! Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати лични фейсбуци на хора които работиат в западните посолства, на ниво посланици, търговски аташета, готвачи, секретари и домакини.
                      Срамно е ако нашите посланици не са разбрали все още за експанзията!
                      Трупа ли направихте къде се излагате да ви гледаме.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Добър Ден , по американско време съм! Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати лични фейсбуци на хора които работиат в западните посолства, на ниво посланици, търговски аташета, готвачи, секретари и домакини.
                        Там пише Местоположение: Брюксел
                        Виртуално ли си там

Коментар

• Добър Ден , по американско време съм! Ще бъда благодарен ако някой ми изпрати лични фейсбуци на хора които работиат в западните посолства, на ниво посланици, търговски аташета, готвачи, секретари и домакини.

Коментар

• ДохтурО да не е отишъл да лови шарани у Темза, че е такава мълчина? Или он ги лови у скайпО?

Коментар

• Много тихо днес е тука.
                              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                                ...Не знам как някой от аудиторията му вярва на този шмекер.
                                Основната част от номера е да си подбереш правилно аудиторията. След това е въпрос на елементарна психологическа манипулация. БТВ, преди няколко години си правехме пикник до една река и покрай нас мина голямо стадо, може би 200 овце. Стана ми интересно, че овчарят ги командваше без кучета, а само с глас и го попитах как е успял да ди дресира така. "Аааа...да не мислиш, че всичките разбират"- отговори ми този неграмотен иначе човек-" ...има 4- 5 от цялото стадо, които изпълняват командата, останалите само правят като тях"

Всякаквa приликa с действителни лица и събития не е случайна

П.С. Нещо такова:

http://www.youtube.com/watch?v=QcE5aDTszrY

Last edited by fremd; 05.03.2014, 10:29. Причина: допълнение

Коментар

Working...
                                X