Пропуснах да представя двамата:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Mendacium Разгледай мнениеЗдравейте,
До сега се въздържах от коментари по темата, ама вече ми писна от тези смотани пирамиди. Зададох няколко въпроса на мой близък приятел - БП от сравнително дълго време. Момчето е с висше образование от UK, как са успели него да го облъчат ... не ми е ясно. Ето отговорите на няколко въпроса, свързани с експанзията в Европа ( само да се извиня, разговора от фб не е на кирилица) :
Коментар
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеТова, да кажем, не е точно така. Малко информация за последната голяма разкрита пирамида в Германия:
Име- S&K , наречена на двамата си създатели, единият на 31, другият на 34 години. Ако случайните съвпадения ви се виждат недостатъчно, фамилията на единия е Schaeffer, тоест овчар, или пастирНовобранци в областта на недвижимата собственост, в която официално оперира пирамидата, за няколко години, с помощта на група верни БП двамата успяват да завлекат повече от 100 милиона евро. Събраните пари отиват, между другото и за скъпи автомобили, големи фирмени партита със звезди и т.н. с цел демонстрация на просперитет пред бъдещите вложители...абе пак случайно съвпадение
Всъщност са събрали тази крупна сума, единствено обещавайки 12 процента годишна доходност на вложените средства, което доказва, че на германеца и мечтите са умерени
Историйката е дългичка, така, че ще се огранича с развръзката- на 27.09.2013, докато го водят с белезници, хер Пастир скача от прозорец на съда, пада от 5 метра височина и се пребива сериозно:
http://www.anwalt.de/rechtstipps/sk-...er_050539.html
Допускам, че причината са изживени щастливи мигове в ареста с бившите му клиенти или най-малкото се е опасявал от бъдещи такива...От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение... А да се разширяват с местнотото население е немислимо - хората, които говорят местните езици не са толкова глупави, че да се хванат на тая схема. . ..
Име- S&K , наречена на двамата си създатели, единият на 31, другият на 34 години. Ако случайните съвпадения ви се виждат недостатъчно, фамилията на единия е Schaeffer, тоест овчар, или пастирНовобранци в областта на недвижимата собственост, в която официално оперира пирамидата, за няколко години, с помощта на група верни БП двамата успяват да завлекат повече от 100 милиона евро. Събраните пари отиват, между другото и за скъпи автомобили, големи фирмени партита със звезди и т.н. с цел демонстрация на просперитет пред бъдещите вложители...абе пак случайно съвпадение
Всъщност са събрали тази крупна сума, единствено обещавайки 12 процента годишна доходност на вложените средства, което доказва, че на германеца и мечтите са умерени
Историйката е дългичка, така, че ще се огранича с развръзката- на 27.09.2013, докато го водят с белезници, хер Пастир скача от прозорец на съда, пада от 5 метра височина и се пребива сериозно:
http://www.anwalt.de/rechtstipps/sk-...er_050539.html
Допускам, че причината са изживени щастливи мигове в ареста с бившите му клиенти или най-малкото се е опасявал от бъдещи такива...Last edited by fremd; 10.02.2014, 14:55.
Коментар
-
До сега се въздържах от коментари по темата, ама вече ми писна от тези смотани пирамиди. Зададох няколко въпроса на мой близък приятел - БП от сравнително дълго време. Момчето е с висше образование от UK, как са успели него да го облъчат ... не ми е ясно. Ето отговорите на няколко въпроса, свързани с експанзията в Европа ( само да се извиня, разговора от фб не е на кирилица) :
В началото изпитвах съжаление към БП, сега започвам да чувствам отвръщение и задоволство, че са се разделили с парички.
Коментар
-
Виж сега, да си остане между нас си.От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.
Коментар
-
Здравейте,
Коментар
-
Санкция от КЗП за пловдивската компания "Сейв къмпани интернешънъл"
http://pcci.bg/News/1670.htmlДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NaskoM Разгледай мнениеОк, всички разбрахме, че вчера са разсипали БП-тата от празни надъхващи приказки и повечето са изпоприпадали от възторг, но аз искам да попитам дали изобщо са им дали някаква конкретна информация. 12 държави експанзия? И аз мога утре да изкарам една карта на света и да кажа, че понеже продавам домати от следващия месец почвам да си продавам доматите в Аржентина, Дубай и Уругвай.
За да стъпят в чужбина би трябвало:
- да обявят в кои градове в съответните държави имат обекти, какви и колко (ама засега такива предполагам няма);
- да привлекат хора, които постоянно живеят там в структурата (ама и такива вероятно няма);
- да осигурят лектори, които да водят презентации на съответните езици (колко БП-та знаят румънски, гръцки и италиански?);
- да направят версия на сайта на още десет езика;
- да преведат договорите или каквото там сключват и останалите си документи;
- да си соъбразят условията с местното законодателство (което в повечето държави изобщо няма да ги изтърпи във вида, в който се подвизават тук)...
и т.н., и т.н.
Колко от това е направено?!
Вероятно цялата истерия е, за да вземат парите на част от българите в чужбина. Надявам се поне те да не се хванат.
А и още един въпрос, който много живо ме вълнува: Защо си смениха името?
Очевидно звучи тъпо, очевидно се припокрива с редица други компании, очевидно част от БП-тата също не го харесват и очевидно на това име съвсем скоро ще му се прехвърли кофти репутацията на предишното. Някакво разумно обяснение все пак?
PS. Ако смятате, че в мненията ми има нещо полезно, може да ги копирате в групата във фейса. Аз съм там, но гледам да не пиша, защото заблудени роднини и приятелчета го приемат лично като нападка към техния (бъдещ) невиждан успех и благополучие.
Какво ги топли тази велика "международна експанзия" при положение, че над 99.5% от БП-тата са си на минус? Как ще финансират тепърва и международните си пътувания по зарибяващи акции? Ужас. Мисля, че ако елит-зомбитата тръгнат по чужбината да зарибяват немили-недраги, съвсем ще им олекнат БМВ-тата...
Видимо цялата схема е на доизживяване и това облъчване е последният спазъм.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЕТО И БИСЕРИТЕ НА ПОРЕДНОТО ЗОМБИ БП НА SCI: Pavlik Filipov
преди около час
"Честито, европейски бизнес в 13 държави със седалище в Берлин. Одобрен от немското законодателство, регистриран в съда в Шарлотенбург, работи с Deutsche Bank. Под протекцията на немското правителство Saveway ще се превърне в най-голямата потребителска общност в Европа." https://www.facebook.com/pavlikf?hc_location=timeline
Ще бъдат под протекцията на немския затвор!
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
ЕТО И БИСЕРИТЕ НА ПОРЕДНОТО ЗОМБИ БП НА SCI: Pavlik Filipov
преди около час
"Честито, европейски бизнес в 13 държави със седалище в Берлин. Одобрен от немското законодателство, регистриран в съда в Шарлотенбург, работи с Deutsche Bank. Под протекцията на немското правителство Saveway ще се превърне в най-голямата потребителска общност в Европа." https://www.facebook.com/pavlikf?hc_location=timelineДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Хахаха, случайно попаднах на едно определение на Окръжен съд Пловдив, където "корпорацията" се е опитала да си извади изпълнителен лист срещу търговец, който явно не им е изплащал комисионните, но са ударили греда.
За пореден път се убеждавам колко са прости. Дано повече търговци не се усетят, че като не си плащат фактурите, "корпорацията" може да пият по една студена вода.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеТе никога няма да направят пирамида там, просто баламосват балъците да ги активират и да им дадат материал за последната вълна от приходи.
Към момента са останали само най-фанатизираните БП-та в компанията. Както и да ги баламосват, те ще вярвват безусловно. Всеки има емигрирал роднина, приятел, познат, съученик, съсдед.... Тия хора обикновено вземат солидни заплати, защото се занимават с дейности, които местното население избягва.
Някои няма да се излъжат така лесно, но голяма част са необразовани и след малко сладки приказки от приятелчето му от ученическите години ще кихне пачката. Особено като му се нароят 4-5 БП-та с промити мозъци и почнат да пирпилят за "личностно израстване", "финаносова независимост" и т.н.
Ситуацията става още по-лоша като вземеш в предвид, че демографския профил, който търсят гравитира често около едни и същи търговски обекти. Това прави развиването на клетки изключително лесно. Българските наивници хващат няколко далечни братовчеда на тясно. Прави се карта на всички търговски обекти, които българите посещават. Включват ги във веригата и БП плъзват по тях. Не след дълго ще се установят горещи точки, където има голяма концетрация на промити мозъци (точно както в Пловдив).
Има и много големи групи от емигранти, които са заведени там от един "чорбаджия". Не рядко са неграмотни (ама наистина!), но имат скътани по 5-6к Евро. Обикновено чорбаджията се грижи работниците му да има къде да си изхарчат парите......
Предложението за сегашните БП е достатъчно атрактивно - само трябва да се обадят на позабравени приятели и да са уж в основата на експанзията - големи структури под тях. Това, което не разбират е че като отидат там, с тях ще са и лидерите им. И ка каквито са наивници ще запознаят ЕлитСтар-1 БП с приятелите си. Те не са от глупавите и могат да разпознават хората. Ще намерят тези, които им трябват и ще си поговорят с тях "на четири очи". Като се обясни ситуацията и се сключат сделките промите мозъци ще киснат по заведенията и пак ще изкарват стотинките, за сметка на горните етажи.
Неизвестната "Х" в случея е правораздаването в тия страни. Но ако се запознаят с правилните хора на място няма да е голям проблем (а те могат и да им покажат резултатите, които постигнаха тука). Английското правораздаване едва ли се интересува, че българските емигранти ги доят. А да се разширяват с местнотото население е немислимо - хората, които говорят местните езици не са толкова глупави, че да се хванат на тая схема. А и не се движат в тия кръгове.
Не помните ли - компанията е създадена от българи за българи.... Е може и на украинци, румънци и поляци да минат, ако си партнират с правилните хора, естествено...
Та... какво искам да кажа с тази публикация - да повторя каквото беше казано няколко страници назад:
ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН!!!
ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН!!!
ТОЗИ ЧОВЕК Е ОПАСЕН!!!
Коментар
-
Според Милица се оказва , че ние с тази тема помагаме и на БП-тата и на тези , които не искат да стават БП-та
Този факт ме изпълва с увереност в каузата и ме прави щастлива , че мога да допринеса за щастието на толкова много хора
Единственото , което може да ме направи по-щастлива ще бъде да няма на кого да помагам.
---------------------------------------------------------
Фалита на SCI прогнозирам за юни 2014г.
Коментар
-
Първоначално изпратено от NaskoM Разгледай мнениеОк, всички разбрахме, че вчера са разсипали БП-тата от празни надъхващи приказки и повечето са изпоприпадали от възторг, но аз искам да попитам дали изобщо са им дали някаква конкретна информация. 12 държави експанзия? И аз мога утре да изкарам една карта на света и да кажа, че понеже продавам домати от следващия месец почвам да си продавам доматите в Аржентина, Дубай и Уругвай...
Коментар
Коментар