IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от NaskoM Разгледай мнение
    [ATTACH]4475[/ATTACH]

Този разговор е изключително показателен за дейността на компанията... т.е. пирамидата. Препоръчвам на всички, които все още се чудят за какво става въпрос, много внимателно да го прочетат!

Едно към едно се казва, че в изредените 12 държави НЯМА да се продават карти, НЯМА да се търсят обекти и НЯМА да се печели от потребление... докато не се съберат по 300 бизнес партньора. Я се съберат, я - не. Няма идея дали и кога ще се реализира това. Никаква. Т. е. тези хора ще дадат пари за нещо, което може би ще се случи в бъдеще, а може и да не се случи и второ ми се струва по-вероятно. А пасивният доход, автоматично отпада за БП-тата в чужбина, защото те дори няма да имат къде да пазаруват за мижавата отстъпка.

Ако да дадеш пари за УСЛУГА, КОЯТО НЕ СЪЩЕСТВУВА, не е пирамида, то не знам какво изобщо е! Ама в бъдеще щяло това, щяло онова... Само че е много вероятно преди това бъдеще да настъпи, да дръпнат щалтера на сайта и толкова.

Още нещо: Явно сред тези хора е общоприето, когато не могат да отговорят на някой въпрос, да прекъсват разговора обидено. Моето приятелче например, когато едно време го разпитвах, ми каза: "Когато си вземеш бизнес център, ще те заведа еди-къде-си и ще те запозная с еди-кой-си, а той ще ти отговори". Поисках да ме запознае преди да се набутам. Не можело. Еди-кой-си бил много зает. Нямал време да се занимава с разни хора, които нямат сериозни намерения...

Та и този в горния разговор и той така. Накрая се разбира, че не е наясно. Тази седмица щяло да се разбере какво, кога и как. Значи те не знаят! Пасторът им е казал, че е измислил нещо велико, и те му вярват, без дори да задават логичните въпроси.

За финал: В древността Аристотел бил известен с това, че знаел всичко. Той например твърдял, че мозъкът не е свързан с мисленето и служи за охлаждане на кръвта. Всъщност за БП-тата на SCI това е вярно!

PS. Ако смятате, че в мненията ми има нещо полезно, може да ги копирате в групата във фейса или другаде. Аз не пиша, защото заблудени роднини и приятелчета го приемат лично като нападка към техния (бъдещ) невиждан успех.
    Ето малко информация относно "инвазията". Завладяването на чуждите пазари започвало след 8-9 дни. Първоначално щели да предлагат само "save of the day" като опция, от следващата седмица ще продават БЦ. Вярват си, че ще правят и презентации на местен език. По отношение смяната на името на БП-тата им било обяснено, че негативните статии в някои (купени) български медии наложили промяната. Пасторът продължавал да отрича, че има наложена санкция от КЗП, а БП-тата му вярват .
    Аз също мисля, че ще се насочат основно към зарибяване на българите в чужбина. Според мен ще демонстрират някаква дейност за пред зомбитата в България и ще опитат да ги издоят още повече, а междувременно ще се подготвят да изчезнат, когато ситуацията стане напечена. Теоретично биха могли да включат и малко чужденци в схемата си - не съм съгласен, че наивници има само в България. Все пак не очаквам да го правят, просто биха имали много повече проблеми ако се стигне до дела в съда. Какви обекти биха включили във Великобритания, Германия, Франция и Холандия при положение, че там потребителите пазаруват масово от големи вериги? Най-много някой дюнер-кебап в Лондон, Берлин и Париж или квартален магазин в близост до българска общност. После ще поставят логото на Сейв Уей на картата на съответната държава и зомбираните ще сипят хвалебствия към пастора във фейсбук докато наблюдават "империята" си
    Общо взето предстоят интересни дни и ще следя с интерес "инвазията"
    Last edited by Hammer; 10.02.2014, 23:53.

Коментар

• NaskoM, целта им е да издоят доколкото могат БГ емигрантите с по 4к и да закриват театъра. На познатите в пирамидата съм им говорил за тези неща и понеже са икономически неграмотни и няма как да оборят солидните факти, изкачат с въпроса - Добре, ако е пирамида как така свободно можеш да си говориш с двамата собственици и те са сред хората? Но какво да очакваш от хора, които ги карат не да мислят, а да "вярват" в даден бизнес...Падрето е добър точно в това - да изключва логическия мозък на лесно податливите за манипулация и да натъпче с илюзии за благосъстояние съзнанието. Използва елементарни, но работещи похвати - визуализира желанията на хората, изтъква общовалидни факти с които да "потвърди" тезата си, така че да се съгласят с него и говори грандомански за да удари и таргет групата на тези, които не се чувстват уверени във възможностите си. Един вид им казва подсъзнателно - Хей, ти който мислиш, че нищо няма да направиш, включи се сега, "корпорацията" ще е толкова голяма, че ще има парче от баницата и за теб. И успоредно с това атмосферата и захласа на тълпата в залата допринасят за тоталното зомбиране.

Коментар

• xa

значи така а по скайп прати ми 2000 евро хаха! то ако ставаше така по скайп не ми трябва sci само ползвай идеята и прибирай парите

Коментар

• Ама то си го пише:
          Вечерите вече ги прекарвам на SKYPE говорейки с приятели от цяла Европа.

СМЯХ, СМЯХ...

Те така ще зарибяват чужденците...по skype хахахахахахахахахах

Ми няма кинти за път, нощувки и т.н.

п.п. Избиха рибата с тази експанзия по скайп.
          Last edited by Loli22; 10.02.2014, 21:18.

Коментар

• Click image for larger version

Name:	Untitled.jpg
Views:	2
Size:	77.5 КБ
ID:	3039467

Този разговор е изключително показателен за дейността на компанията... т.е. пирамидата. Препоръчвам на всички, които все още се чудят за какво става въпрос, много внимателно да го прочетат!

Едно към едно се казва, че в изредените 12 държави НЯМА да се продават карти, НЯМА да се търсят обекти и НЯМА да се печели от потребление... докато не се съберат по 300 бизнес партньора. Я се съберат, я - не. Няма идея дали и кога ще се реализира това. Никаква. Т. е. тези хора ще дадат пари за нещо, което може би ще се случи в бъдеще, а може и да не се случи и второ ми се струва по-вероятно. А пасивният доход, автоматично отпада за БП-тата в чужбина, защото те дори няма да имат къде да пазаруват за мижавата отстъпка.

Ако да дадеш пари за УСЛУГА, КОЯТО НЕ СЪЩЕСТВУВА, не е пирамида, то не знам какво изобщо е! Ама в бъдеще щяло това, щяло онова... Само че е много вероятно преди това бъдеще да настъпи, да дръпнат щалтера на сайта и толкова.

Още нещо: Явно сред тези хора е общоприето, когато не могат да отговорят на някой въпрос, да прекъсват разговора обидено. Моето приятелче например, когато едно време го разпитвах, ми каза: "Когато си вземеш бизнес център, ще те заведа еди-къде-си и ще те запозная с еди-кой-си, а той ще ти отговори". Поисках да ме запознае преди да се набутам. Не можело. Еди-кой-си бил много зает. Нямал време да се занимава с разни хора, които нямат сериозни намерения...

Та и този в горния разговор и той така. Накрая се разбира, че не е наясно. Тази седмица щяло да се разбере какво, кога и как. Значи те не знаят! Пасторът им е казал, че е измислил нещо велико, и те му вярват, без дори да задават логичните въпроси.

За финал: В древността Аристотел бил известен с това, че знаел всичко. Той например твърдял, че мозъкът не е свързан с мисленето и служи за охлаждане на кръвта. Всъщност за БП-тата на SCI това е вярно!

PS. Ако смятате, че в мненията ми има нещо полезно, може да ги копирате в групата във фейса или другаде. Аз не пиша, защото заблудени роднини и приятелчета го приемат лично като нападка към техния (бъдещ) невиждан успех.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
              Някой който знае немски може ли да обясни какво е това което един бп е поснтал на страницата си:

http://www.unternehmen24.info/Firmen...er_information
              Сбита информация за фирмата на падрето. Офисът му е в един търговски център, МОЛ по нашему, на Кудам 21. За отбелязване е фактът, че новият ортак в схемата е собственик на фирма за консултации на онлайн бизнес
              http://sellerconsult.de/
              и фигура с някаква тежест в българското емигрантско дружество в Берлин, което наистина навежда на някои мисли...

П.С. Току виж рейсовете за Берлин се напълнят освен с индобългари и с бизнеспартньори
              Last edited by fremd; 10.02.2014, 20:10.

Коментар

• Щом започва с АХТУНГ, значи е ясно

А ТОВА е вече интереснооооооо

http://phoenix-books.com/bulgarian-c...yramid-scheme/

П.П.
                ВСЕКИ трезво мислещ човек ще разбере, че 50 000 човека за толкова време в цяла България са нищо, като потребители на отстъпки. Да не говорим, че голям процент от тях са "подлъгани", а много от картите са ФИКТИВНИ, закупувани от БП-тата за да движат в график за месеца.
                Лично аз не мисля, че има повече от хиляда, които да щъкат активно и поне половината от тях да правят що годе добра пачка. Всички други да дийни кравички.

Преструктурирането на SCI от ЕТ към ЕООД е защото пастора го е страх да не му задигнат църквата и имотите
                Регистрацията в Германия е доказателство, че се чувстват настъпани от българските закони и искат да се изнижат още докато е рано, както и да си спечелят повече време.
                Умен психологически прийом е всичко това да се завоалира като Инвазия в Европа... и да ни удари по болното място - национализма.

Смях и трагедия... с преобладаване на второто...
                Last edited by navy; 10.02.2014, 19:37. Причина: добавяне
                Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Някой който знае немски може ли да обясни какво е това което един бп е поснтал на страницата си:

http://www.unternehmen24.info/Firmen...er_information

Коментар

• Оня мангал - падрето само печели време с цел последно "стригане". Сега кой знае колко време ще ги лъже, че докато започне дейността навън има процедури и технологично време и т.н. А той ще си им прибира парите и когато дойде кулминацията следва ЧЕРВЕНОТО КОПЧЕ.

Коментар

• ПАРАВАН !

Аз си мисля, че регистрацията в Германия е параван, зад който да продължат доенето тук, но да не бъдат по преките удари на правосъдието...
                      Дали е възможно - не знам...

А ако някой е решил да се пробва в лов зад граница... да не са луди да го спрат. Ей на, дали са избор 12 държави....
                      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Преди малко изтече срока за отстраняването на нередностите относно вписването в ТР. Дали са се справили маймуноподобните им юристи?

P.S. Смейте се вие форумни тролове, но корпорацията" се развива,към ноември 2013 плащат данъци и осигуровки на 40 "човека".Ей туй е корпорация!

Коментар

• Колко "мъдър" трябва да си за да повярваш на международна експанзия.Нали целта им бе да направят голяма потребителска общност за да могат да привлекат големи вериги от магазини за партньори/и не успяха,де/.Е как сега отивайкеи в развита Европа,където основно са вериги ще правят потребление.Нямат членска маса и кой търговец ще им клекне?А вчера бизнес денят е бил платен-в коментара на една от БП се споменава.

Коментар

• Съмнявам се, че "експанзията" сред емигрантите ще има по-голям процент успеваемост спрямо тукашния. Нека не ги подценяваме чак толкова. Обаче чрез тази "експанзия" предстои да се случи най-тъжното - на загуба ще излязат дори тези съвсем малко - под половин процент спрямо общия брой БП-та елит зомбита - които досега имаха някакви доходи. А останалите, които и сега са на минус и хукнат извън България да пропагандират пирамидата, още повече ще им се стъжни финансовата картина. Разбира се, че сами ще си финансират "служебните" пътувания и разходи, няма пирамидата да им ги дава я!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              ...

Аз имах в предвид българските емигранти, които са интегрирани в тези страни (не са миячи на чаши). Да се пробват да зарибявят чужденци ми се вижда много лоша перспектива. Защо да рискуват проблеми с тамошните институции, като могат да се концентрират върху неграмотните българчета, които са наивни и са на мнение, че е тяхно право да забогатеят без работа? На всичкото отгоре са затворени общества, където психологическия натиск не може да бъде избегнат. Когато всички в кръчмата/работата/къщата са БП-и и постоянно демонстрират просперитет и упржнавят психологически натиск е доста трудно да устоиш на изкушението. Идеята за себеотражение и ексклузивно общество само се подсилва от това, че са в чужда страна. Освен това на на някои собственици на търговски обекти и ръководители на оранжерийни бригади доста ще им се ослади идеята да са по високите етажи.

Колкото повече мисля по този въпрос, толкова повече се убеждавам, че експанзия наистина ще има и ужилените ще са двойно-тройно повече от сега. Редовните БП-и пак ще живеят само с илюзиите си де, отново облагодетелствани ще са тия по високите етажи, които ще направят сделките и тези които ще предоставят вертикалната дистрибуция. БП-ите само ще им намерят правилните хора....
                              Last edited by x3m; 10.02.2014, 15:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                                Пропуснах да представя двамата:
                                Те същите като нашите, даже и в същото издание.

Коментар

Working...
                                X