IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
    Доторе ( брависима ),

аз си мисля, че точно сега е момента кУрпорацията ( от 10 души на щат - постоянен тр. договор ) - да атакуваме съседната галактика Андромеда. Понеже нашата галактики Млечния път сега се доближава до тях.

Повече експанзия из Слънчевата система не виждам смисъл да правим. Ърмм ..?

Ти ко мислиш?
    Незнам доктора какво мисли, но ще ти кажа аз какво мисля. Ти като един от най-големите скептици на холдинга беше предрекал един срок в който ще фалираме и ако това не се случи беше обештал скъпо уиски на доктора. Ами не само, че не се случи а и компанията излезе да завладява европейския пазар и да облагородява бизнес средата на цяла Европа.

Очаквам да спазите обещанието си и публично да се извините за уронването на престижа на холдинга!!
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Доторе ( брависима ),

аз си мисля, че точно сега е момента кУрпорацията ( от 10 души на щат - постоянен тр. договор ) - да атакуваме съседната галактика Андромеда. Понеже нашата галактика Млечния път сега се доближава до тях.

Повече експанзия из Слънчевата система не виждам смисъл да правим и ще дъним само през холдинга. Ърмм ..?

Ти ко мислиш?
      Last edited by marandi; 01.03.2014, 22:13.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Братко, наистина много Юди има в Българиа.
        Но утре е Поклади, Сирни Заговезни , ден за прошка. Сигурен съм че ние хората милеещи за холдинга ще дадем прошка на хейтърите и грабовците, въпроса е те самите дали ще се простят за вредата и черната магия която направиха срещу нас, над 8000 бизнез члена, човеци - Българи, та в момента да се скитаме , немили, клети, недраги по тази тежка чужбина, вместо да придаваме добавена стойност на бизнес в родината ни.
        ДоХтуре, къде се скитат по чужбина БП-тата като повечето от тях нямат пари за кафе ? Или ти разговорите по Скайпа го броиш за скитане в чужбина ?
        Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Prosperity Разгледай мнение
          Мизерник ти си съвременното лице на Юда и поп Кръстю. За няколко сребърника си продаде душата на ГРАБО. За такива, като теб единствено клада е спасение за душата. АНАТЕМА
          Братко, наистина много Юди има в Българиа.
          Но утре е Поклади, Сирни Заговезни , ден за прошка. Сигурен съм че ние хората милеещи за холдинга ще дадем прошка на хейтърите и грабовците, въпроса е те самите дали ще се простят за вредата и черната магия която направиха срещу нас, над 8000 бизнез члена, човеци - Българи, та в момента да се скитаме , немили, клети, недраги по тази тежка чужбина, вместо да придаваме добавена стойност на бизнес в родината ни.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Finlandec Разгледай мнение
            Бизнес партньори, речникът ви май не е много като за бизнесмени.
            Не са ми били бизнес партньори и бизнесмени.
            Най- ми били бизнес Членове!

Коментар

Мизерник ти си съвременното лице на Юда и поп Кръстю. За няколко сребърника си продаде душата на ГРАБО. За такива, като теб единствено клада е спасение за душата. АНАТЕМА
              Бизнес партньори, речникът ви май не е много като за бизнесмени.

Коментар

• Мизерник ти си съвременното лице на Юда и поп Кръстю. За няколко сребърника си продаде душата на ГРАБО. За такива, като теб единствено клада е спасение за душата. АНАТЕМА

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                  Малко им е по 1000 трябваше
                  Карай за първа пролет пак

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                    Пастора е таксувал БП-тата с по 100 евро по случай Баба Марта хахаахха
                    Малко им е по 1000 трябваше
                    Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• такса 100 евро

Пастора е таксувал БП-тата с по 100 евро по случай Баба Марта хахаахха

Коментар

• Извините мИня пожалуйста - Как се плей савЕ уей гейм?

Коментар

Фремд, пак ти казвам не се заглеждаш в същината, а в някакви си празни и дребни думи в незначителен договор!!!! Делото на п-р Петров и иноватора Станчо е много, много по-значително от един формален договор

Както са казали хората- съдете ги поделата, а не по договорите!!
                          Така, така, само дето когато лайното удари вентилатора, както казваме по щатско, те съдят баш по договора. Ама тебе верно не ти дреме, ти със сектата нямаш нищо общо. Ти си просто откачалка.
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                            Замислих се длИбоко...иииии.... ЕВРИКА

16.4. В Общите условия и Допълнителните общи условия:
                            (г) всяка фраза, въведена чрез термините на Общите условия ще включва в частност
                            или каквито и да е подобни изрази ще се тълкуват като илюстративни и няма да
                            ограничават значението на думите, предшестващи тези термини.

Туй нЯщо в договор?
                            Фремд, пак ти казвам не се заглеждаш в същината, а в някакви си празни и дребни думи в незначителен договор!!!! Делото на п-р Петров и иноватора Станчо е много, много по-значително от един формален договор

Както са казали хората- съдете ги поделата, а не по договорите!!
                            Last edited by Prosperity; 01.03.2014, 19:18.

Коментар

Братко, моля те прочети предишния ми пост и се замисли над тези думи!!!
                              Замислих се длИбоко...иииии.... ЕВРИКА

16.4. В Общите условия и Допълнителните общи условия:
                              (г) всяка фраза, въведена чрез термините на Общите условия ще включва в частност
                              или каквито и да е подобни изрази ще се тълкуват като илюстративни и няма да
                              ограничават значението на думите, предшестващи тези термини.

Туй нЯщо в договор?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                                БЪЛГАРИЯ, неграмотнико, не Българиа. Много си ми неприятен, да знаеш.
                                А верно, що да си четеш договора, важно е вяра да има.
                                Тъпи сектанти.
                                Преди векове при индустриализацията, когато човеците най-активно са просперирали да не би да е имало договори и такива глупости? ??? Всички тези бюрократщини сега само спъват развитието на нас човеците. Именно над това се средоточава корпорацията над действията, а не над документите и книжните боклуци!! Ако искаме да се развием като нация трябва да опростим бизнеса и да му дадем шанс да се развива без всички тези окови на безкрайните договори и бюрократщини.

П.П Призовавам те да се освободиш от омразата и личното отношение към мен,защото това те заслепява, и чак тогава ще прозреш дълбоката истина в думите ми !!
                                Last edited by Prosperity; 01.03.2014, 18:46.

Коментар

Working...
                                X