IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
    Г-н Петров каза че жалбата от КЗП е оттеглена, и в случая няма за какво да се хванете.
    Между 600 и 4000лв. струва бизнес позиция която ти дава право да ръководиш хора и да получаваш дивиденти от техните покупки, а в една обикновена пирамида просто се прехвърлят едни пари, при нас чрез парите се купуват определени позиции които ти дават по-добра възможност за развитие. Това е просто бизнес, но за хора които искат, вярват и успяват.
    Хриси, сега ще обяснявам бавничко и на тИбя.

За да имаш бизнес позиция, означава да имаш юридическо лице ( фирма ). Тя да сключи договор с някого за партньорство, или да закупи част от уставния капитал на дружество Х.

Като физ. лице с една регистрация в сайт Х, Мило си толкоз бизнес-притежател, партньор и собственик - колкото аз съм Дядо Коледа в Сахара.

Капиш? Или да ти го обясня пак по-бавно?

П.П. В Общите ти условия го пише, че докато този домейн/сайт го има - фърфиш. Утре се сменя домейна/сайта, както се случва и не фърфиш.

И ти си се съгласила с това. На това в И-нет пространството се нарича SCAM компания - демек измамна пирамидка.

Мога да ти метна поне 200-500 заглавия за подобни компании и признаците, по които се различават читавите от измамниците.

Ама, ние тук сме ниско-интелегентни хорс, както се изрази и за какво да го правя
    Last edited by marandi; 13.03.2014, 02:05.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      Какво престъпление бе човек, ние правим бизнес в най-правовата държава, Германиа
      Черки,

ти лично, както и другите братя и сестри от кУрпорацията НЕ правите бизнес в Германия.

Имаш юзерска регистриция в неПирамидата и толкоз.

П.П. По твоята логика - аз трябва да тръгна да дрънкам наляво и надясно, че правя бизнес с Инвестор, защото имам регистрация тук.

Чаткаш ли? Или да ти го обясня по-бавно?

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
        Вие обиждате цял един град с големината на Ямбол!!! Моля модератора да се намеси!
        Въпреки че нямам нищо общо с момичето, съм потресена от махаленското ниво тук.
        А, бе и аз гледам, че у Фейса си определила участниците и читателите на Инвестор.БГ като ниско интелегентни хорс .....

П.П. Ама, не съм тръгнал да казвам на модераторката какво да прави при подобна дефиниция към аудиторията тук, налЕ?

Прави си експанзията там и не ни занимавай със себе си.

Коментар

• Г-н Петров каза че жалбата от КЗП е оттеглена, и в случая няма за какво да се хванете.
          Между 600 и 4000лв. струва бизнес позиция която ти дава право да ръководиш хора и да получаваш дивиденти от техните покупки, а в една обикновена пирамида просто се прехвърлят едни пари, при нас чрез парите се купуват определени позиции които ти дават по-добра възможност за развитие. Това е просто бизнес, но за хора които искат, вярват и успяват.

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
            Аз чакам Моди-то да ме изтрие тук и да подпукам Инвестор в съучастничество в престъпление.

Че щяла да ме трие ... - хохо

П.П. Ами, то тук не трябва да се изказва юзер на Сейфуей, бре, щот' им забранено по Общите условия, а тя ще ме трие.

Много готин съдебен спор ще стане. Има едни секси клаузи по НПК за прикриване и съучастие в престъпление

П.П. На Лионес регистрацията ( картата ) е безплатна мисля ( по памет ).
            Какво престъпление бе човек, ние правим бизнес в най-правовата държава, Германиа
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Не е Черкеза - типично писане на мома-ямболийка, т.е. женско писане.

П.П. Отделно виж, че е и слаба актриса.

Някой пише с твоя ник в инвестор и реакцията е ... така ли?
              Вие обиждате цял един град с големината на Ямбол!!! Моля модератора да се намеси!
              Въпреки че нямам нищо общо с момичето, съм потресена от махаленското ниво тук.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                Черкеза е разкрит
                Не е Черкеза - типично писане на мома-ямболийка, т.е. женско писане.

П.П. Отделно виж, че е и слаба актриса.

Някой пише с твоя ник в инвестор и реакцията е ... така ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
                  Черкеза е разкрит
                  Братле, ти сериозно ли очакваш след като я разконспирирах, тя да си признае. Само погледни как ти отговаря. От каде знае , че сме нискоинтелигентни хора и нямаме собствено мнение. Абе вие сте за затвора. Дано ви разбият противната секта и ви вкарат в психятрята. Момиче да се беше повече постарала. Аз лично веднага бих пойскал линк, да видя кво се е писало и да взема мерки , ама госпожицата знае какво се е писало и какви ги е писала и тя и веднага ни нарича нискоинтелигентни. Ама и ние какво се чудиме, това все пак са БП - хора аутсдайдери без мнение в живота оставащи се да бъдат ръководени от плешивеца и пастора. Вие сте "свободни роби"

Коментар

• Черкеза е разкрит
                    Attached Files

Коментар

...А, бе щом тях са ги подпукали с 60 съдебни дела - смятай. Кои са тия, па кои са тия...
                      Мда...няколко юридически кантори вече изцяло си изкарват хляба от дела против Лионес, като тази например:

http://www.breiteneder.pro/lyoness.htm

Връщане на вложението с 4 процента лихва и адвокатските разходи за сметка на фараона Стигнало се е дотам австрийската неПирамида да изпраща писма с предложение за споразумение и изплащане на 75 процента на всеки, завел дело против нея...което ме навежда на една мисъл - абе нЕма ли адвокати в тоя форум? Що не се хванат да изкарат някой лев от отчето, докато не е фалирал?

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn
                        Тоя съслек и аз мисля съм го виждал на презентацияте дето бех в пловдив. Ама може и да се лъжа.
                        Само като гледам как си е закопчал сакото, което му у поне 2 номера по-голямо ми е ясен... млад меринджей отсекъде.

Тая работа, че БПтата се неграмотни, нискообразовани и алчни има много общо с темата така че мода да не се сърди... много Винаги сме твърдели, че падрето точно такива ги избира, защото се манипулират лесно... покажи им едно BMW и вче са готови на всичко.

Коментар

• Като се срине пирамидата, на Черкезката един медал за борба с пирамидите да му дадем. Тиквен
                          Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Модерацията никого не толелира. Помолих единствено да обсъждате темата, а не образованието на коментиращи.

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              Аха...безплатна е

http://vimeo.com/56040743

...Es wirbt private Geschäftspartner an, die in der Hoffnung auf sagenhafte Gewinne Tausende Euro einzahlen. Insider nennen das ein pyramidenartig aufgebautes Finanzsystem, bei dem die Spitzenmanager Unsummen verdienen, kleine Businesspartner aber weitgehend leer ausgehen...

Всеки бизнесНепартньор е хубаво да изгледа това материалче...и да си направи съответните изводи...
                              А, бе щом тях са ги подпукали с 60 съдебни дела - смятай. Кои са тия, па кои са тия.

И модерацията да толерира престъпници - ще стане много готино, щот' модито е по трудов договор, дет' ще ме трие.

П.П. Та, ще се питаме в съда - политиката на Инвестор е да прикрива престъпници ли?

Коментар

...П.П. На Лионес регистрацията ( картата ) е безплатна мисля ( по памет ).
                                Аха...безплатна е

http://vimeo.com/56040743

...Es wirbt private Geschäftspartner an, die in der Hoffnung auf sagenhafte Gewinne Tausende Euro einzahlen. Insider nennen das ein pyramidenartig aufgebautes Finanzsystem, bei dem die Spitzenmanager Unsummen verdienen, kleine Businesspartner aber weitgehend leer ausgehen...

Всеки бизнесНепартньор е хубаво да изгледа това материалче...и да си направи съответните изводи...
                                Last edited by fremd; 12.03.2014, 19:44.

Коментар

Working...
                                X