If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Парите са средство , те не са цел.
Предпочитам един милион бизнес партньори да могат да осигурят работа и препитание на десет - двайсе човека, вместо да имаме един милион израснали милионери благодарение на Холдинга Saveway.
Еееее браво! Току що надмина Черкеза! Или Черкеза надмина себе си ...... обърках се и аз вече .......
Предпочитам един милион бизнес партньори да могат да осигурят работа и препитание на десет - двайсе човека, вместо да имаме един милион израснали милионери благодарение на Холдинга Saveway.
Мисля, че ти направи комплимент с пожелание за още повече милки, понеже първият викат бил най-труден.
Честито на всички ви БП. Днес се разходих из ОВЧА КУПЕЛ?, където имам бизнес имот. Трагедия!Помислих си, след като видях как всяко междублоково каре е окупирано от поне 4-5 бездомни кучета. Спрях да си настроя навито, докато поне 3 -ма живущи в квартала-спалня както го възприемам, ме питаха как точно да инвестират в нашата компания!
Може ли да установим контакт, не знаех че от форума има няколко човека които са бизнес партньори! Честито и на теб, днес е голям ден!
Честито на всички ви БП. Днес се разходих из ОВЧА КУПЕЛ?, където имам бизнес имот. Трагедия!Помислих си, след като видях как всяко междублоково каре е окупирано от поне 4-5 бездомни кучета. Спрях да си настроя навито, докато поне 3 -ма живущи в квартала-спалня както го възприемам, ме питаха как точно да инвестират в нашата компания!
Те са те е.авали бе човек. Това е все едно да видя служебна кола на Bosch и да питам шофьора как да си купя акции от фирмата.
[QUOTE=fremd;1059601973]Аз съм толкова г-н Ангелов, колкото ти си Християна Михайлова. Г-н Ангелов си има адвокати за да го оправдават, а добрите адвокати, запомнете го, защото отново ще срещнете този материал дават безплатни съвети по форумите на този и онзи долу-горе толкова, колкото пасторът раздава безплатни бизнес-центрове на социално слаби
Колко пъти да ви казвам, че нямам нищо общо с тази колежка.
Коментар