IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнение
    БП които, както казваш ти, получават по 2-3 хилки са поставени лица на падре и плешивия. По този начин се създава илюзия ,че има успяли. Същото е когато се канят и известните, това е част от тактиката на падре за промиване на мозъци. Учи психология и ще разбереш защо и с каква цел се правят тези неща.
    Не ѝ е разрешено да учи психология, да не говорим за икономика. Хитрото падре им преподава само погрешна аритметика за назаднали. И вяра в светлото бъдеще. Може би не много полезни науки, но пък от сърце (алчно сърце).
    Last edited by Дядо Мечо; 18.03.2014, 13:34.

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
      Съгласен съм, но те са максимум 3 човека, всички останали само ДАВАТ ! Ти колко печелиш месечно ?
      Няма значение, аз се занимавам с няколко неща едновременно и затова нямам добри резултати до момента.
      И не са 3 човека, а много много повече.

Коментар

• Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнение
        Има бизнес партньори при нас, получават по две - три хиляда лева месечна доходност.
        Тук в Пловдив заплатите не са като в София. Мои приятелки и познати получават по 350 лева заплати като сервитьорки и готвачки, ще сметнете ли как се живее в днешно време с 350 лева?????
        БП които, както казваш ти, получават по 2-3 хилки са поставени лица на падре и плешивия. По този начин се създава илюзия ,че има успяли. Същото е когато се канят и известните, това е част от тактиката на падре за промиване на мозъци. Учи психология и ще разбереш защо и с каква цел се правят тези неща.

Коментар

Има бизнес партньори при нас, получават по две - три хиляда лева месечна доходност.
          Тук в Пловдив заплатите не са като в София. Мои приятелки и познати получават по 350 лева заплати като сервитьорки и готвачки, ще сметнете ли как се живее в днешно време с 350 лева?????
          Съгласен съм, но те са максимум 3 човека, всички останали само ДАВАТ ! Ти колко печелиш месечно ?

Коментар

• Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
            Какво са ти "дали" до сега ? Защо някой трябва да ти дава, каквото и да е, за да се чустваш добре ? Чуждо ли ти двучи словосъчетанието " Аз се справям сам " ? Трябва да ти кажа, че до сега давате само Вие, а те взимат и по най-тъпия начин Ви карат да чуствате, че получавате нещо, а то е НИЩО !

Коментар

Едно е да те мотивират, съвсем друго е да ти дадат равен и реален шанс за развитие и успех, независимо от стажа и образованието ти.
              За равен шанс съм съгласен, но за реален не. Просто шанса за всички ви е нула. А иначе това с еднаквия старт независимо от образованието ... как се мотивират хора отдали например 10 години да се учат да са на едно ниво в развитието си с хора без образование?

Коментар

Едно е да те мотивират, съвсем друго е да ти дадат равен и реален шанс за развитие и успех, независимо от стажа и образованието ти.
                Какво са ти "дали" до сега ? Защо някой трябва да ти дава, каквото и да е, за да се чустваш добре ? Чуждо ли ти двучи словосъчетанието " Аз се справям сам " ? Трябва да ти кажа, че до сега давате само Вие, а те взимат и по най-тъпия начин Ви карат да чуствате, че получавате нещо, а то е НИЩО !

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                  Стигна ли до диамантите? Вас вярно ви мотивират (както се беше изразил един в темата) с "кифленски фейсбук постове". Мога да ти дам 20-на фейсбук групи, които всеки ден ще ти пост-ват 100-ци такива мотивационни неща на стената.

Коментар

Аз съм човек, който никога не се отказва от целта си.
                    https://www.facebook.com/saveway.bul...type=1&theater
                    Стигна ли до диамантите? Вас вярно ви мотивират (както се беше изразил един в темата) с "кифленски фейсбук постове". Мога да ти дам 20-на фейсбук групи, които всеки ден ще ти пост-ват 100-ци такива мотивационни неща на стената.

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                      Аз съм дребна канцеларска мишка на заплатка! Ти какво работиш, или си само Бизнес Дама?
                      Аз съм човек, който никога не се отказва от целта си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                        Какви ли не простотии измислят, за да Ви държат вниманието ...
                        Направо една агенция за запознанства и отдих да бяха направили, поне да се знае за какво си давате парите.

И как успяват да задържат вниманието на три хиляди от най-критичните хора в България???? Ще ви кажа, с честност и почтеност.

Коментар

• Добре, самият ФАКТ, че канят хора на които им показват пирамидални схеми, автомобили, които не могат да получат /да, не могат по законен път/ не е ли подсъдимо и неопровержимо доказателство за съд?
                          Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Аз съм дребна канцеларска мишка на заплатка! Ти какво работиш, или си само Бизнес Дама?
                            +10
                            Но има 2 неща които поставям под съмнение.
                            1. Бизнес ... ? Както на всички нам е известно за ТЯХ "Бизнес" означава привличане на БП, а не получаване на пасивен доход. Според настоящото законодателство в Република България (а и не само) дейността извършавана при изпълнението на думата "Бизнес" тълкувана според техните разбирания се преследва от закона.
                            2.Това за дамата е още под съмнение. Да не се окаже, че някой съфорумник се е въплатил в ролята на прочут герой на Ървин Уелш? .... Филт

От гореизложеното с голяма вероятност ще излезе, че си имаме работа не с Бизнес Дама, а с Преследван Шизофреник.

Извикайте Доктора да укроти новия пациент.

п.с. Не знам дали тук е мястото да се похваля, но току що се присъединих към групата Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
                            Last edited by fake_user; 18.03.2014, 08:58.

Коментар

Ха ха ха! Жестоко!
                              Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
                                Я, това стъпалата за загуба на девственост ли са?
                                или загуба на самосъзнание

Коментар

Working...
                                X