If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
БП които, както казваш ти, получават по 2-3 хилки са поставени лица на падре и плешивия. По този начин се създава илюзия ,че има успяли. Същото е когато се канят и известните, това е част от тактиката на падре за промиване на мозъци. Учи психология и ще разбереш защо и с каква цел се правят тези неща.
Не ѝ е разрешено да учи психология, да не говорим за икономика. Хитрото падре им преподава само погрешна аритметика за назаднали. И вяра в светлото бъдеще. Може би не много полезни науки, но пък от сърце (алчно сърце).
Има бизнес партньори при нас, получават по две - три хиляда лева месечна доходност.
Тук в Пловдив заплатите не са като в София. Мои приятелки и познати получават по 350 лева заплати като сервитьорки и готвачки, ще сметнете ли как се живее в днешно време с 350 лева?????
БП които, както казваш ти, получават по 2-3 хилки са поставени лица на падре и плешивия. По този начин се създава илюзия ,че има успяли. Същото е когато се канят и известните, това е част от тактиката на падре за промиване на мозъци. Учи психология и ще разбереш защо и с каква цел се правят тези неща.
Има бизнес партньори при нас, получават по две - три хиляда лева месечна доходност.
Тук в Пловдив заплатите не са като в София. Мои приятелки и познати получават по 350 лева заплати като сервитьорки и готвачки, ще сметнете ли как се живее в днешно време с 350 лева?????
Съгласен съм, но те са максимум 3 човека, всички останали само ДАВАТ ! Ти колко печелиш месечно ?
Какво са ти "дали" до сега ? Защо някой трябва да ти дава, каквото и да е, за да се чустваш добре ? Чуждо ли ти двучи словосъчетанието " Аз се справям сам " ? Трябва да ти кажа, че до сега давате само Вие, а те взимат и по най-тъпия начин Ви карат да чуствате, че получавате нещо, а то е НИЩО !
Едно е да те мотивират, съвсем друго е да ти дадат равен и реален шанс за развитие и успех, независимо от стажа и образованието ти.
За равен шанс съм съгласен, но за реален не. Просто шанса за всички ви е нула. А иначе това с еднаквия старт независимо от образованието ... как се мотивират хора отдали например 10 години да се учат да са на едно ниво в развитието си с хора без образование?
Едно е да те мотивират, съвсем друго е да ти дадат равен и реален шанс за развитие и успех, независимо от стажа и образованието ти.
Какво са ти "дали" до сега ? Защо някой трябва да ти дава, каквото и да е, за да се чустваш добре ? Чуждо ли ти двучи словосъчетанието " Аз се справям сам " ? Трябва да ти кажа, че до сега давате само Вие, а те взимат и по най-тъпия начин Ви карат да чуствате, че получавате нещо, а то е НИЩО !
Стигна ли до диамантите? Вас вярно ви мотивират (както се беше изразил един в темата) с "кифленски фейсбук постове". Мога да ти дам 20-на фейсбук групи, които всеки ден ще ти пост-ват 100-ци такива мотивационни неща на стената.
Стигна ли до диамантите? Вас вярно ви мотивират (както се беше изразил един в темата) с "кифленски фейсбук постове". Мога да ти дам 20-на фейсбук групи, които всеки ден ще ти пост-ват 100-ци такива мотивационни неща на стената.
Какви ли не простотии измислят, за да Ви държат вниманието ...
Направо една агенция за запознанства и отдих да бяха направили, поне да се знае за какво си давате парите.
Добре, самият ФАКТ, че канят хора на които им показват пирамидални схеми, автомобили, които не могат да получат /да, не могат по законен път/ не е ли подсъдимо и неопровержимо доказателство за съд?
Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Аз съм дребна канцеларска мишка на заплатка! Ти какво работиш, или си само Бизнес Дама?
+10
Но има 2 неща които поставям под съмнение.
1. Бизнес ... ? Както на всички нам е известно за ТЯХ "Бизнес" означава привличане на БП, а не получаване на пасивен доход. Според настоящото законодателство в Република България (а и не само) дейността извършавана при изпълнението на думата "Бизнес" тълкувана според техните разбирания се преследва от закона.
2.Това за дамата е още под съмнение. Да не се окаже, че някой съфорумник се е въплатил в ролята на прочут герой на Ървин Уелш? .... Филт
От гореизложеното с голяма вероятност ще излезе, че си имаме работа не с Бизнес Дама, а с Преследван Шизофреник.
Извикайте Доктора да укроти новия пациент.
п.с. Не знам дали тук е мястото да се похваля, но току що се присъединих към групата Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
Коментар