Първоначално изпратено от Hristiyana
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнениеТва не е сериозно!!!!!! Или не си Христина а дон Черкез, или имаш нужда от помощ !!
Аз само не знам керкенеза реално черкезов ли се казва или и това е кражба на самоличност.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеИстината е че Saveway звучи много по добре от SCI. Отчитам единствено като грешка, че тази промяна не се наложи по рано.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Opiten1 Разгледай мнениеГледай само как са ги зомбирали " Целта им била Северна Европа!" хехее. Що не опитат с мангалите. А някакъв разправя държавата да купи такива картета за социално бедните.....Става социална политика направо. На БСП-то му отива. Станишев има ли такова картенце?
Коментар
-
Първоначално изпратено от mirror 77 Разгледай мнение..Хрис, ти вярваш ли в нещата,които говориш? Вярвам,че си интелигентно момиче,но не разбирам, какво те заслепява да не виждаш реалноста ? Достатъчно е да си направиш ретроспекция на изговорените БЛА БЛА по презентациите и да ги съпоставиш с реалноста! Прост пример- има ли стабилна европейска фирма с мега амбиции, която по този мишкарски качин да си смени името и бранда??? Какво "логично" обяснение ви дадоха за това???
Истината е че Saveway звучи много по добре от SCI. Отчитам единствено като грешка, че тази промяна не се наложи по рано.
Коментар
-
Кви бизнес партнери, кви пет лева! Това са ултра наивници. Бяха и при мен. Не ми отговориха на нито един конкретен въпрос. Истината, че двамата уйчовци продават един пластики, от които си правят реалните кинти. "Били опитали и безплатно да ги раздават, но хората, които ги притежавали не били заитересовани!" Те реално продават въздух. Дисконти! Търговия за наивници. Било нещо като "директен маркетинг". Някакъв ми разправя колко пари спестил с тази карта. Получава се нещо като "харчиш и спестяваш". Колкото повече харчиш - толкова повече спестяваш. Ебаси простотията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от termit Разгледай мнениеМъжът ти да ти хвърли един бой да се освестишПрепоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеВече имаме почти 2000 обекта, за какво са ни още???
Целта вече не е България, а и всички сили са насочени към северна Европа.Препоръка е
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеНяма значение, аз се занимавам с няколко неща едновременно и затова нямам добри резултати до момента.
И не са 3 човека, а много много повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеНе ѝ е разрешено да учи психология, да не говорим за икономика. Хитрото падре им преподава само погрешна аритметика за назаднали. И вяра в светлото бъдеще. Може би не много полезни науки, но пък от сърце (алчно сърце).
Коментар
-
Първоначално изпратено от prectical Разгледай мнениеТака ли се оправдаваш пред баба ти, че се занимаваш с други неща. Чувал съм и други БП дето се опитваха да ме вкарат в тая схема, как просто се занимават с други неща или пък не се занимават сериозно, затова видиш ли още не са милионери. Аз питам от кога падре и плешивият ви залъгват,че ще вкарат бензиностанции и хипермаркети към вашите карти. Мечтай си да забогатееш от тази пирамида, поне мечтите са безплатни
Целта вече не е България, а и всички сили са насочени към северна Европа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Hristiyana Разгледай мнениеНяма значение, аз се занимавам с няколко неща едновременно и затова нямам добри резултати до момента.
И не са 3 човека, а много много повече.
Коментар
Коментар