IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://www.vesti.bg/bulgaria/sad/nov...esmeni-6008797
    Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Гледам няколко зомбита (БП-та) се активизираха след изказването на техния Велик лидер вчера. Като ги даваха по всички медии се бяха скрили всички в дън земя. Един пост нямаха по стените си. Явно им е дошъл куража след новата реч на пастора.

Коментар

• Винаги съм бил радостен да получавам лични съобщения на фейса от осъзнати български майки и сестри.

а
        https://www.facebook.com/velichkaivanova63
        Здравейте! Казвам се Величка Иванова, БП в SCI и Форевър.
        Мисля,че ако всяка майка осъзнае качествата на продуктите на Форевър ще се радваме на здрава,силна неболедуваща нация,а ако и бащите осъзнаят перфектния маркетингов план на компанията Saveway ,тогава край и на бедноста. Е какво по-хубаво от това : здрав, силен и финансово стабилен народ това е картинката в моята глава,нека да я доресуваме заедно скъпи приятелю. Благословен ден ти желая.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ДоХтуре, какво стана с командировката ти в Карачи-Пакистан ? От както си се върнал нищо не си ни разказал за експанзията в Азия ?
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Черкезов, защо не предложите Пастора за нобелова награда или за светец-не е ли заслужил

Коментар

• Аз от тая реч схванах дотолкова:
              Пастора е Господ, а Станчо Светия дух. БП-тата са Адам и Ева, обаче някак си хем живеят в Рая хем трябва да се размножават като зайците(или като слоновете беше?), за да пребъде името Господне...и банковата Му сметка. Ние с вас тука сме Змията и изкушаваме недостатъчно вЕрващите да си отхапят от ябълката на Познанието Затуй трябва да се вЕрва безусловно, да се размножава неуморно( срещу 2 бона европейски на калпак) и да не се четат излишни книжки, различни от евангелията на Ранди Гей и Робърт Кавазаки

Коментар

• Церкезов, каква е твоята истинска кола..волска или магарешка

Коментар

• Аз само искам да кажа, че и ако сега има някой неразбрал каква пирамида е сектата на падрето, то той си заслужава да му земат 4к и да го оставят да си живее с мечти.
                  Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                    Малее колко сексуални мотиви вкара фараон Петров! Знае как да манипулира.
                    Може да се каже че пастора се изпразни в празните глави на публиката.

Когато някой псевдо лектор или оратор иска, ама много да въздейства на публиката, обикновено не използва естествена изява или импровизация, а неща с цел разсмиване като вицове и шеги, предварително подготвени заучени фрази, които са много психологически целенасочени и по възможност на сексуална тематика.
                    Last edited by Kris_; 06.04.2014, 17:26.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Кой ги брои вече, аз мразя БМВ, дори онзи ден изпратих няколко имейла на Евродепутатите ни във връзка с темата в инвестора. Аз имам истинска кола, а не ковчег на 4 ри колела.
                      браво доктор! винаги си в час. А какъв беше развоят със светлите хеликоптери, увеличавате ли инвестицията там ?
                      Не е препоръка... !!!
                      "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                        d-re, колко станаха бемветата, ще има ли и за теб едно ?
                        Кой ги брои вече, аз мразя БМВ, дори онзи ден изпратих няколко имейла на Евродепутатите ни във връзка с темата в инвестора. Аз имам истинска кола, а не ковчег на 4 ри колела.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• d-re, колко станаха бемветата, ще има ли и за теб едно ?
                          Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            В библята пише че дявола искал да бележи човека, а според фактите на коспирация, ще ни бележат с чипове Така че тук п-р Петров е постъпил изключително зряло и мъдро, корпорацията ползва парите измислени от масони и прочие, без да ползва чиповете им както е по закон
                            Вече собствена валута ли е емитирал пастора ? Ей това неговия мозък много генеративен бе. как не се е сетил да помага на фед с печатането на доларите
                            Не е препоръка... !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              И аз се досещам защо
                              Между другото, с тоя православен руски кръст на аватара правиш скомина на пастора тоже
                              В библята пише че дявола искал да бележи човека, а според фактите на коспирация, ще ни бележат с чипове Така че тук п-р Петров е постъпил изключително зряло и мъдро, корпорацията ползва парите измислени от масони и прочие, без да ползва чиповете им както е по закон

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                                Малее колко сексуални мотиви вкара фараон Петров! Знае как да манипулира.
                                Може да се каже че пастора се изпразни в празните глави на публиката.
                                Имат ли много светли сестри там
                                Не е препоръка... !!!

Коментар

Working...
                                X