Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Винаги съм бил радостен да получавам лични съобщения на фейса от осъзнати български майки и сестри.
а
https://www.facebook.com/velichkaivanova63
Здравейте! Казвам се Величка Иванова, БП в SCI и Форевър.
Мисля,че ако всяка майка осъзнае качествата на продуктите на Форевър ще се радваме на здрава,силна неболедуваща нация,а ако и бащите осъзнаят перфектния маркетингов план на компанията Saveway ,тогава край и на бедноста. Е какво по-хубаво от това : здрав, силен и финансово стабилен народ това е картинката в моята глава,нека да я доресуваме заедно скъпи приятелю. Благословен ден ти желая.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Аз от тая реч схванах дотолкова:
Пастора е Господ, а Станчо Светия дух. БП-тата са Адам и Ева, обаче някак си хем живеят в Рая хем трябва да се размножават като зайците(или като слоновете беше?), за да пребъде името Господне...и банковата Му сметка. Ние с вас тука сме Змията и изкушаваме недостатъчно вЕрващите да си отхапят от ябълката на Познанието
Затуй трябва да се вЕрва безусловно, да се размножава неуморно( срещу 2 бона европейски на калпак) и да не се четат излишни книжки, различни от евангелията на Ранди Гей и Робърт Кавазаки
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеМалее колко сексуални мотиви вкара фараон Петров! Знае как да манипулира.
Може да се каже че пастора се изпразни в празните глави на публиката.
Когато някой псевдо лектор или оратор иска, ама много да въздейства на публиката, обикновено не използва естествена изява или импровизация, а неща с цел разсмиване като вицове и шеги, предварително подготвени заучени фрази, които са много психологически целенасочени и по възможност на сексуална тематика.Last edited by Kris_; 06.04.2014, 17:26.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеКой ги брои вече, аз мразя БМВ, дори онзи ден изпратих няколко имейла на Евродепутатите ни във връзка с темата в инвестора. Аз имам истинска кола, а не ковчег на 4 ри колела.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеd-re, колко станаха бемветата, ще има ли и за теб едно ?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеВ библята пише че дявола искал да бележи човека, а според фактите на коспирация, ще ни бележат с чиповеТака че тук п-р Петров е постъпил изключително зряло и мъдро, корпорацията ползва парите измислени от масони и прочие, без да ползва чиповете им както е по закон
Не е препоръка... !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеИ аз се досещам защо
Между другото, с тоя православен руски кръст на аватара правиш скомина на пастора тожеТака че тук п-р Петров е постъпил изключително зряло и мъдро, корпорацията ползва парите измислени от масони и прочие, без да ползва чиповете им както е по закон
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеМалее колко сексуални мотиви вкара фараон Петров! Знае как да манипулира.
Може да се каже че пастора се изпразни в празните глави на публиката.Не е препоръка... !!!
Коментар
Коментар