If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Черкез, на какво си бил пак снощи? Гъби, бяло, кафяво? Вземи да ни споделиш нещо за лидерския семинар на фараоните в Гърция миналата седмица.
Носи се слух,че падрето ги е събрал в Гърция,за да им съобщи,че е уредил нов стабилизиращ заем за братята гърци от Европейския съюз,но този заем ще мине през #SaveWay и така,ще имат 10% отстъпка и ще трябва да връщат с десет процента по-малко от заема и така като вземат още девет заема,самата сума ще се възстанови на 100%с времето по банковата сметка (във вторник) и след време ще се окаже,че гърците нищо не трябва да връщат.Като се замисли човек,идеята наистина е уникална.Друго важно съобщение е,че е въвел нов ранг в курпурацията-"Черкез стар 1" за особени заслуги в онлайн ПиАр-а на курпурацията.
Има шести идиоти в курпорацията, а донята има вид на изперкала соц учителка. Горката тя, кой знае как е събрала парите де е дала на падре и де няма да ги види повече.
Синко, имаш 3 дни да се извиниш на дамата заради тези слова, или адвокат Кенаров ще те осъди и може да те екстрадират от америка, за да лежиш в бобовдолскиа затвор.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Хайде извинявайте се бързо на Доня Ели Максимова ако не искате Адвокат Кенаров да наточи химилката и да ви подкара по бързата процедура!!! Явно великия Костов е зает с гранд корпоративни дела.
Ели Максимова " Някои хора ме намират за грозотия и недомаслена социалистическа лелка,но мисля,че адвокат Кенаров набръжко ще се справи с тях!Ако искат да ми се извинят имат точно 3/три/дни да го сторят!Исус е избрал това число,не аз-да прощаваме до три!No more!Гордеех се,че съм родена в Пловдив и най-малко съм очаквала това от съграждани,ако и да са велики пръкнали се пловдивски дилърчета!Благодаря ти Пловдив,за ОГОРЧЕНИЕТО! "
П.П. Ели, мила, извинявам се от името на този несретник който не знае как да се държи с една гранд дама. Аз пък мисля че си готина и секси, а също така "социалистическите лелки" винаги са били много секси в моето съзнание. Исус е казал ако те пернат по едната буза, да обърнеш и другата, така че не се занимавай с него. Имаш си учител в Пловдив, използвай го максимално докато има какво да ти даде.
С Поздрави,
Д-р Черкезов,
5 Юни, Брюксел
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Абе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
Ами като няма пари бабата защо не и дадеш заем?
Инвестирай печалбата от този с 1800!
Приатели, поздрави от покрайнините на Карачи!
Правя трети последен опит за подбор на подходящи бизнес членове които да поемат щафетата.
Въпроса е че отново се натъкнах на еманация на Божиновица и то още по зловеща от преди! При новолуние и растяща луна, която предразполага за растеж в бизнеса, това е много неблагоприятен знак и си мисля че тази страна окончателно ще загуби шанса си да я цивилизоваме и ограмотиме финансово Такава им е кармата на бившите индийци Ще се помоля за тях на Богородица, и им слагам черния кръст в нашия черен списък за страни в които не е благоприатно да инвестираме.
Братко Черки - опъни десетина индийки в името на кУрпорацията и ще пуснеш 10 чорапогащника там. Нищо, че ще са със бримки.
П.П. Боживиновица е новия Ариман слязал сред 'орицата - чак след нея ще се спусне пак Христо да ни спаси.
Засега Падре и Плехун удържат нещата с Анти-христа.
Абе ровил съм ги всичките- един съм вкарал на 1800,има и една баба навита за 600,ама тя пък пари няма.Другия месец на края ше видим как са нещата,може поне една карта да и подаря да си пазари жената.
Вкарай майка ти и баща ти, все пак замисъла на фамилиата е това да бъде семеен бизнес. Ако семейството не помогне в труден момент, то кой друг!
П.П.
golemec, моля не говори с пренебрежение към същества с духовни титли, защото те са настоящи светци, в този или/и в други животи.
След като Пастор ти звучи странно, вместо ПОП, можеш да използваш думичката синуним - Отец.
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар